Sizin İçin Harika Bir Site Buldum!
-
http://www.pilothandwriting.com/en/
Arkadaşlar şimdi kısaca anlatıyım.Bu site bildiğiniz ünlü pilot kalem markasının bir sitesi.Çok kaliteli ve harika bir projeyle karşımıza gelmişler.Şimdi siteye girdiğinizde zaten sizi kısa bir filmle anlatıyor ama ben yinede size bildiğim kadarıyla açıklayayım.
Şimdi bu siteyi herhangi birine (yakın, akraba, arkadaş yada iş görüşmesi) el yazısıyla mail gödermeyi amaçlamışlar.Şimdi sitede mailinizle bir kullanıcı adı oluşturuyorsunuz ve karşınıza harflerin bulunduğu bir elyazısı kağıdı geliyor.Alıyorsunuz bu kağıdı mesela klasik a yerine el yazısıyla a nızı kendi el yazı şeklinizle yazıp o pilotun size gönderdiği el yazısı kağıdını dolduruyorsunuz ve bunu siteye ya webcamle, yada scannerla yüklüyorsunuz.Daha sonra bu el yazınızın üzerinde oynamalar yapıp site üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.Hazır olarak kullandıkları bir el yazı metini varmı daha bilmiyorum ama gerçekten benim hoşuma gitti.Özel birisine klasik düz yazı ile mail göndermektense, kendi el yazınızla daha hoş ve önemseyici bir mail atabilirsiniz.
Gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim.Anlatımda eksiklikler olabilir ;)
-
Denemedim ama eğer herşey videodaki kadar kaliteli ve basit gerçekleşiyorsa kesinlikle mükemmel...
-
zü züz üzüzü züpperrrrr saolasın :)
-
hocam mailin ucundan azıcıkta yakabilioz mu? :))
-
çok güzel ama çok uğraştırıcı :D
-
iyi de harflerin birleşmesini tam olarak yapamaz ki?
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de harflerin birleşmesini tam olarak yapamaz ki?
-----------------------------yapar
-
Çok kıyak ya :)
-
eyw hoca.
atalım bi çizik
-
web cam la yapabilen varmı?tanımıyo galiba yazıyı.
-
bi bok anlamadım yapamadımda püf