Smile/Biri/Ttnet Hangisi ??
-
Şu an smile/biri/ttnet hepsi birbirleri arasında bi rekabet içinde bunlardan hangisini bağlatmak daha mantıklı ? avantajları/dezavantajları neler yani
-
Evde kablolu yayının varsa uydunet; yoksa ttnet bağlat.
-
hepsi = ttnet zaten.
ben biri bağlattım bağlantı hep tt ye göre çok yavaştı, hemde sürekli kesilmeler oldu bir ay sonra geri iptal edip, mecburan tt ye geçmek zorunda kaldım :( sokakta kablotv. var. ama kablonet de sürekli kesiliyormuş ve modemi 120 liraymış onu vereceğime tt net ile 4 ay bağlanırım dedim. ttnet bağlattım.
rekabet dediklerin de tam rekabet değil danışıklırekabet çünkü servis sağlayıcıları türk telekom hepsinin.
kablotv
uydunet hariç.
-
bende birşey sorayım bu konu ile ilgili..
hocalar simdi ben kampanyalı olarak başladım, modem hediye felan işte..
2 yıl dolmak üzere..
simdi benimkisi 1mbit kotalı..
ben 8mbit 15 gb a kadar olan tarifeye geçmek istiyorum diyelim..
ama kampanyalarını felan istemiyorum..direkt 49 tl olsun faturam..
istedigim zaman net'i kapatabilir miyim ?
yoksa gene mecburi kullanım olacak mı ?
-
metronet diye bişe varmış down/up=2mb sınırsız 26 lira. elektrik üstünden internet. ben ondan almayı düşünüyorum. istersen bi bak: www.metronet.com
-
smile 1mbit sınırsız kullanıyorum.Bir sorun yok şuana kadar.1 yıl taahütlü üyelik + 1yıl = 26 lira ödüyorum.
-
peki ücretlendirme olarak hangisi avantajlı
-
ttnet normal internet doping iyi fiyat olarak biri iyi kalite olarak smile en dandiği
fiber optik the best
uydu net en kötüsü
-
biri
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
metronet diye bişe varmış down/up=2mb sınırsız 26 lira. elektrik üstünden internet. ben ondan almayı düşünüyorum. istersen bi bak: www.metronet.com
-----------------------------yaa şu metroneti iyice araştırmamız lazım..eğer sitede dediği gibi söylenen veri hızıyla dosya yükleme ve gönderme hızı aynı olacakmış..mükemmel bişi fiyatlarda cazip hiç bi şekilde kesilme durumuda yok..bunu yaygınlaştıracak açıklayacak biri olsa ve doğruysa ttnet hapı yutar
-
zilyon kere soruldu aynı soru 3 üde aynı bence aynı hız aynı fiyat