Şok Fiyata Laptop Alacaklar İçeri!!!
-
Marka HPPAVILION Model Ailesi HP G SERISI Renk PRIZMA DESENLI BISCOTTI CPU Ailesi AMD ATHLON II DUAL-CORE İşlemci Modeli AMD P320 2.1GHZ Cache Bellek 1 MB Ekran Tipi LED Ekran Tipi PARLAK EKRAN Ekran Boyutu (Inch) 15,6 Dogal Ekran Cozunurlugu 1366X768 Ekran kartı chip seti ATI MOBILITY RADEON HD5470 Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 1 GB HARICI Sistem belleği türü DDR III 1333 MHZ Standart Sistem Belleği (MB) 4096 Maks. Sistem Belleği (MB) 4.096 Anakart Chip Set AMD RS880M Sabit Disk (Gb) 320,0 Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 7.200 Tv Out VAR Optik sürücü tipi LIGHTSCRIBE SUPERMULTIDVDRW DL Ses DAHILI HOPARLOR USB 2 portu 3 HDMI Çıkışı VAR VGA portu VAR Bluetooth YOK WLAN/Wi-Fi VAR Network 10/100 MBIT Smart kart okuyucu 5-1 Klavye türü STANDART Tuş Dizimi Q TR Kamera VAR Pil Ömrü Cinsi 6-cell Li-lon Battery Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK Net Agırlık Aralıgı KG 2,5 - 3 Birlikte Gelen Yazılımlar OFFICE READY 07 İşletim Sistemi WINDOWS 7 BASIC 64 BIT-TR/EN Satış Garanti Süresi (ay) 24 Resimleri:
arkdaşlar ürünün öne cıkan özelliği harici ekran kartı olmasıdır. cok rahat sekilde oyun oynabilirsiniz 2 yıl garantisi vardır ve ek olarak ayda sadece 101 tl 12ay 7 farklı kredi kartına taksit imkanı saglıyoruz yani fiyat ucuz kalitesi güzel tercih edicek arkdasların benle iletişime geçmesi rica olur.
ek olarak biliosunuz ki bu dünya kupası basladı evinizde dev ekranda maç izlemeye ne dersiniz ? cevap ewet ise hemen holder hocanız buna çözüm sıunuyoru yine kampanyalı ürünümüz olan
ACER PRJ-X1130P Projeksiyon cihazını sizlerin önüne sunuyorum
fiyat olarak bu ürnde gayet uygun arkdaslar alacaklara:
519$ 12 ay peşin fiyatına 81 tlden baslayan taksit imkanları ile bu üründe sizin olabilir
ve son olarak ta harici diskimiz var
IOMEGA 2.5 harici disk 320 gb
peşin fiyatına 12 taksit ayda sadece 8,50 tl
bu ürünlerden birini almak isteyen arkdasların benle iletişme geçmesi rica olur
laptop kesinlikle alınması gerekir yani alacak arkdaslara tercih etmelerini söyleyebilirim ürünler garantilidir.
saygılar :W
-
notebookun tam modeli nedir ?
-
abi G-62 modeli
ki biliyoruz ki ikimizde notebookcuyuz yeni cıkan pavilionlarda ben hala cok büyük bir sorunla karsılasmadım bu 2000 6000 9000 modellerinde yasadıkları aptal durumdan kurtuldular bence o yüzden bu ürüne destek veriyorum ki zaten herhangi bir sorunda 2 yıl garantili ürün .
-
peşin para yok :( kredi kartı yok :( tamda laptop lazımdı tüh ne diyim :( alaccak kişiye hayırlı olsun
-
gayet güzel duruyor alacaklar kaçırmasın bence
-
offf offf.
-
Windowsunu almasak ne kadar ucuzlar?
-
Dostum laptop un tüm model numarasını yollarmısın.G62-XXX gibi.Bideşirketin hakkında bilgi verirsen laptop alacak bi arkadaşı sana yönlendirebilirim.
-
model no :WY072EA
windowsunu almama gibi bir ihtimalimiz yok dizüstü bilgisayarlarda işletim sistemi ile beraber gelir ürün yüklenmiş halde cok büyük firmalar belki bu dediginiz işlemi yapabilir fakad benim böyle bir imkanım yok google dada arastırabilirsiniz ki ürün gayet ucuz ve beyler harici ekran kartı ramler işlemci vesaire hani ciddi diorum alıcak olanlar kacırmasın ek olarak bu kampanya saten stoklarla sınırlıdır. en geç 30 hazirana kadar alacak olanlar alabilir uzatılmadıgı taktirde kanpamyamız son bulacaktır.
-
Ne güzel uygun fiyata laptop bulmuşuz ama hiç kullanmayacağım bir şeye neden para vereyim. Keşke freedos alternatifi olaymış
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------
Ne güzel uygun fiyata laptop bulmuşuz ama hiç kullanmayacağım bir şeye neden para vereyim. Keşke freedos alternatifi olaymış
-----------------------------
kesinlikle sana katılıyorum...freedos imkanlı notebooklarım var fakad fiyat olarak anlasabilir miyiz bilmiyorum. istersen pm atabilrsin mailini dönerim sana.