Soldaki CTRL Basmıyor
-
Düzeltmek için ne yapabilirim? (klavyemde sorun olmadığına eminim.format çektikten sonra böyle oldu)
fenerist07:konu buraya daha cok yakıstı :)
-
vala klavyenin driverı fln filan dicem de öle olsa hiçbiri basmaz.. bi daha bi format at derim, ayrıca başka klavye takıp da bi dene bakalım basıomu.
-
sağol ya bi daha format atayım başka çağre yok gibi.
-
şimdi fark ettim klavyede tab ve 6(üst taraftaki) tuşlarıda çalışmıyor ve en önemlisi F8 tuşuda çalışmıyor.yani format çekemiyorum.off offf yardım plss tek bnde mi oldu bu sorun şimdiye kadar?
-
1-ilk olarak başka bir tuşun basılı olarak kalıp kalmadığına dikkat et
2- bir olmadıysa kıllık yapan tuşları çıkar içlerini falan temizle
3- eğer ikiside olmadıysa yeni bi klavye al....
-
bi kaç kes sokup çıkardım ama hala aynı :D kaldım sap gibi format dahi çekemiyorum
-
kardeş klavyende hata vardır bence, sen başka klavyede denedin mi? bi de usb girişli mi klavyen eğer öyleyse, diğer türlüsünden bi dene. büyük ihtimal klavyende sorun var. böyle bir hatayı ilk defa duyuoyurm.
-
bütün tuşları kontrol ettim basılı kalan tuş yok.kıllık yapan tuşların içini temizledim ama hala aynı durumda.format çekmeden önce böyle bir sorun yoktu formattan sonra oldu.klavyemde bi hata yok ama başka deneyecek pc de yok burada.içime doğuyor bir format daha çeksem düzelecek ama çekemiyorum :D
-
asıl biraz, sıkı bas :D
-
asıldımya denemedik yöntem kalmadı.salladım vurdum oraya buraya yine de düzelmedi.bişey değil sinir küpü oldum burada :D
-
komuşudan bi tene klavye iste, veya git migrosa felan 5-10 milyon bişiidir amk....
Toplam Hit: 2527 Toplam Mesaj: 18