Son Bulusma
-
beyler yarın kızla son kez buluscam. Onu cok seviyorum Ama bitmesi gerekiyo. Üniversite ye gidicegim için. Ama ben sürmesini istiyorum onu nasıl kendime baglayabilirim. Lütfen yardım edin.a
-
at yatağa al başına bela sonrada.. gençliğin bağlı kalsın bi kızın eline..
-
Sormuşsun söyleyim...
Becerirsen bağlarsın kendine... -
rene seni acayip seviyorum ben yaw
-
Sevgi denen birşey yok abi dünyada.Çoğu ilişki cinsellik üzerine.Kızların kahrını çektirmektense bastır parayı *ik .Ne onların afra tafrasını çekeceksin.Kız milleti acayiptir abi .Sağ alt köşede Holyone arkadaşın Tipik Türk Kızı yazısını okumanı tavsiye ederim.Bırak gitsin kendine hiç bağlama...3-5 dk süren bir zevk(sex) için ömrünü kızlarla tüketme.
-
Mesaj Diatonic tarafından 6 Temmuz 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
Sevgi denen birşey yok abi dünyada.Çoğu ilişki cinsellik üzerine.Kızların kahrını çektirmektense bastır parayı *ik .Ne onların afra tafrasını çekeceksin.Kız milleti acayiptir abi .Sol alt köşede Holyone arkadaşın Tipik Türk Kızı yazısını okumanı tavsiye ederim.Bırak gitsin kendine hiç bağlama...3-5 dk süren bir zevk(sex) için ömrünü kızlarla tüketme.
+ 1 -
ii düşün abi kızı yarın öbürgün başka bi erkekle görürsen şok geçirme sonra seviyosan bırakma !!!
-
seviyorum abi ya gerçek aşkı buldum bu kızda. Nasıl ayrılcam a.q
-
Ayrılma ulan! Ayrılınca bi bok mu olacak?
İkiniz de mutsuz olacaksınız.
Sürdürmeye çalışın, yeterince mücadele verirseniz olur, sadece biraz daha zor
olacak o kadar! -
Bitmesini istemiyosan hayatından vazgeçiceksin abi,kız ı götürürsün bişi değişmez bence kızı kaşar yapma adam yapmaya çalış sevgini öyle bi göster ki o senden kopamasın sen ondan değil
-
criminal hocam haklı..sonuna dek
Toplam Hit: 3513 Toplam Mesaj: 23