Son Bulusma
-
ne olmus hoja üniversiteye gidiyorsan, aradaki mesafe bence aska engel olamaz.sen kendini kandiriyorsun,güvenemiyorsun kendine,yeni asklar bulurum diyorsun,haliyle baglantini koparmak istiyorsun.
-
kardeş üni. gidiceksen çok seviyosan üni. te okuma =)
o zman bağlarsın söliyim. -
ya beyle demeyın oe ınsanın sevdiği kıza nasıl sik dersiniz yediremez adam düşünemezki
kendine baglamak için sürekli onunla ilgleniceksin alıskanlık yapıcaksın ona sonrada ufak ufak cekiceksin kendini
benim msnde seni seviyorum murat die bir sürü nick var ya böle =)) -
bn farklı sehirlerde farklı uniwerstelerde olan bi suru sevgili tanıdım eger cok sewiosan mesafe bitirmez sewgiyi :D
-
Bu nasil dusunce ya..Neymis üni ye gidicekmis te..Ayrilacaklar mis? Böyle sevgi mi olur a.k.. 1-2 yıl ayrı kalsan?Birbirini göremesen,yine de sesini duysan bile seven insan birakmaz..
Sacma geldi bana..
Sahsen ben uniye gidicem diye kizi birakmazdim..
Birak sehir disina gitmeyi,ülke disi da dahil..
-
önemli olan uzaklık deyil kalpler bir olsun.
rene +5646454
seversen sükülürsün zükersen sevilirsin :D
-
HAYAT BERBAT!..
-
Lan bide koca koca adamlar olacanız hele rene sen olm ayıp olmuyomu millete coşkunculuğu aşılıyon Alla Allaaa
BAk koçum seviyorsan bi yolunu bulursun tamammı öle yatağa felan atmak hiç bir zaman çare değil dersinki kıza seviyorum işte aramızda değil mesafeler dünyalar olsa umurumda değil
olay biter
Tecrube konuşuyor
-
ya neden bırakıyosun ki et devam fızıksel olarak ayrı kalacak ılk cıft sız deguılsınız kı cok sevıtyosan bırakma cok pısman olursun SAKIN...
-
tosun
rene seni acayip seviyorum ben yaw
sorci seni acayip seviyom ben ya walla kanım kaynıo sana hea
Tosun Maşallahin var :) Nerde görsem birini seviom yazıon :P
Acayip sevion harbiden :)
Toplam Hit: 3514 Toplam Mesaj: 23