Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]
-
Hakkari'de askeri birliğe saldırıda şehit sayısı 14'e yükseldi
VAN - Hakkâri'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde askeri birliğe saat 02.00 sıralarında yaklaşık 250 kişilik PKK terör örgütü üyesi uzun namlulu silahları ile çapraz ateşe tutuldu. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 14 asker şehit olduğu, çok sayıda askerin ise yaralı olduğu bildirildi.250 kişilik terörist grubu nasıl hala bizim topraklarımızda gezebiliyor anlamak mümkün değil :|
-
olay gece 2 surlarında olmuş
-
Arkadaşlar son gelen habere göre bazı askerlerimiz kaçırılmış
şerefsiz köpekler..!
-
başbakan uyuma
yürüyüş düzenlşeyelim a.q gerekirse daga çıkalım siklelim teröristleri...a.qmun tayeapı hiç bişi yapmıyo televizyonda yok hiç bi yerde yok koco kafalı piç!!!
askerlerimizin kaçırılmıs olabilecegi söyleniyo...hiç kimse açıklama yapmıyor...hepsi orospu çocugu...hepsinin anası sikilmiş...
a.q kimsenin hakkı yok bizleri aglatmaya...askerlerimizi vurmaya...ağlamakdan sinirden agır sözler yazdım kusura bakmayın...
-
şehit haberleri geldiğinde yayındaydım. yayından çıkar çıkmaz geldim. artık k.ırak a girip hepsinin soyunu sopunu kazımazsa bu devlet. bilsinlerki kendi kökleri kazınacak! şereflerine soktuğumun şerefsizlerinin hepsini s/kmek lazım
-
inf0xeR bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar son gelen habere göre bazı askerlerimiz kaçırılmış
şerefsiz köpekler..!
-----------------------------
Türkiye ne zaman yükselişe geçse bu tür olaylar oluyor ve şuan ibnelerin bizi içeriye çekmeye çalıştığı çok açık.
Kemal Derviş diye bi it vardı geldi abd den ekonomiyi batırdı gitti.
Tansu Çiller vardı geldi kararlarla halkı mahvetti.
Şimdide içeri çekmeye çalışıyo itler.
Bi tünel vardır ucu aydınlık olduğu için yılanlar çıyanlar size saldırır, ortası karanlıktır kimse sizi görmez biz ortaları geçtik yolun sonuna geldik yolun sonu aydınlık olduğu için yılanlar çıyanlar iş başına geçti.!!! -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------başbakan uyuma
yürüyüş düzenlşeyelim a.q gerekirse daga çıkalım siklelim teröristleri...a.qmun tayeapı hiç bişi yapmıyo televizyonda yok hiç bi yerde yok koco kafalı piç!!!
askerlerimizin kaçırılmıs olabilecegi söyleniyo...hiç kimse açıklama yapmıyor...hepsi orospu çocugu...hepsinin anası sikilmiş...
a.q kimsenin hakkı yok bizleri aglatmaya...askerlerimizi vurmaya...ağlamakdan sinirden agır sözler yazdım kusura bakmayın...
-----------------------------
teskere çıktı aq daha ne yapsın başbakan...tsknın sitesinde daha açıklama yok hiçbi bilgi kesin değil...
-
-
Ruhları Şad 0lsun ..
-
14 oldu.