Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]
-
Eminim olm kor degilim ,audi ve passat agirlikli arabalardan olusan bir konvoydu 20-30 arac vardi ,sari kirmizi yesil fular salliyorlardi amk ,kufur ede ede yurudum ,hatta marco(Benim kopege) "kim gelmis" komutunu(saldiri komutu) verdim pis pis havlattim ...
-
anlamadım bu a.q devletiii daha ne bekliyoo 1000 şehit verdimizdemii akılanacak orospu çocuklarııı amerikan yalaklarıııı hepsinin analarıı sikimmm onun bunun evlatlarıı
-
Adamı sövdürecekler bu nasıl iş!!Nası olur ya kaldı ki Adana gibi bi yerde yuh ya yuh!
-
Tüm pkklıların pkk yandaşı kürtlerin annelerini ve kız kardeşlerini sikiyim...
Hakkaride düğün konvoyu mayın kurbanı olmuş çoğunluğu çocuk yaralı varmış.. Sanmıyorum ki pkk kendisine yarıycak adamları öldürsün.. Bilemiyorum artık..
İsteğim ölen şehitlerin ruhuna Fatiha okumanız..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Eminim olm kor degilim ,audi ve passat agirlikli arabalardan olusan bir konvoydu 20-30 arac vardi ,sari kirmizi yesil fular salliyorlardi amk ,kufur ede ede yurudum ,hatta marco(Benim kopege) "kim gelmis" komutunu(saldiri komutu) verdim pis pis havlattim ...
kompu abi yanlısın wardır :| yani inanmak istemiorum bnde çıktım konvoyamillet delirmiş resmen, deseler gelin guneydoguya savaşın nerdeyse herkes tamam derdi oyle bi ortam
orda pkklılar gecse :| millet taşlar öldürürdü amk
inanmak istemiyorum :|
-
Hain PKK'yı önce Allah sonra Türk ordusu fazlasıyla cezalandıracaktır.
Bence bizimde yapabileceğimiz en güzel şey Amerikan mallarını boykot etmek olacaktır(kola,hamburger vs).en azından onlara daha az para kazandırmayız.
Lütfen şehitlerimize dua etmeyide unutmayalım.
Şehitler ölmez vatan bölünmez. -
bizimkilerde boş durmamış 32 tane pisligi ortadan kaldırmışlar.
-
rEfLeX bunu yazdı:
bizimkilerde boş durmamış 32 tane pisligi ortadan kaldırmışlar.
-----------------------------inşallah öyledir...
adamlar bizim birliğin ordan geçceceğini biliyorlar, pusu kuruyorlar. mayın döşüyorlar. bizim haberimiz olmuyo.
200 kişi vatana sızıyo haberimiz yok. onların istihbaratı bizimkinden daha mı kuvvetli ? onlar biliyo, biz bilmiyos::S
-
1 PAPA ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDULAR, 1 HRANT ÖLDÜ ERMENİ OLDULAR, 2 GÜNDE 15 ŞEHİT VERDİK, HANGİSİ TÜRK OLDU...
-
Türkiye yarın şehitlerimiz anısıına sessiz protesto yapacak tüm TÜRKİYE tüm VATAN SİYAH giyecek.