Son (The End)
-
http://www.metacafe.com/watch/503598/the_end
Muhtemelen dünyanın sonu böyle olacak(!)
3. Dünya Savaşı Senaryoları
-
Batsın bu dünya , bitsin bu rüya kanqa walla bak ne öle amq geldik yaşıyoz çile üstüne çile felan amq dünya nın sonu böle olsa daha ne istiyon. Ayrıca bişey daha söleyecem michael jackson denen zibidi uzay mekiği satın almış kıyamete yakın uzaya kaçmayı planlıyomuş ( gerizekalı diyorum ve the son diyerek yazıyı sonlandırıyorum )
-
Çok severim kıyamet filmlerini / videolarını. Çarpan metorları , kitle imha silahlarını.... Bir filmin sonunda kötülük kazanmaz nedense... Gerçekten güzel paylaşım arkafon müziği zaten değerine değer katıyor ... bilmeyen varsa indirebilir Requiem for a Dream
videonun sonundaki sözde güzelmiş:) "the only way to win World War III is to prevent it" Dwight Eisenhower
-
Sağol güzel videoymuş.Deca sende sağol hoca arkafon müziğini haber kanallarında falan duyardım.Bir türlü bulmak nasip olmamıştı.
-
evet bu Requiemin müziği her ana haber bülteninde duyarsınız....sonumuzu kendimiz hazırlayacağız zaten
-
Gerçekten çok etkileyiciydi;Saol,ama önemli olan bunu durdurmaya çalışmamız falan filan değil , önlem almamızdır yani Nükleer silahlanma yarışına girip , zaten var olduğu düşünülen kapasitemizi maksimum seviyeye çıkartıp caydırıcı bir izlenim vermemizdir eğer halaa etrafımızdaki leş yiyicileri ve çakalları görmezden gelerek dostluk kardeşlik medeniyet sevdalısı izlenimi verirsek gelen giden biner üstümüze .. Bu senaryodaki gibi bi durum ortaya çıkarsada kimse gözümüzün yaşına bakmaz..Klasik değimle bize bizden başkası dost olmaz,öyle bi durumda istesede olamaz
-
Çok EtkiLeyici VaLLa..
-
15-50 yıl içinde avrupnın kaynakları tukendiğinde ipini koparan azgin *t gibi etrafa saldırıcak olası bir senaryo
allah tan dunya bunca zaman kabul edilen Kaynaklar Kısıtlı Tuketim Sınırsız gibi yanlış bilginin farkına vardılar Kaynakların sınırsız Tuketim sınırlı oldugunu anlladıkları için dunyaya tum gezegene hayırlı olsun :D
-
hee anladılarda ondan ortadoğuya salça oldular dimi...nese fragman güzelmiş terminatörden sahne varıdı
-
güzel video umarım uzak bi zamanda olur bunlar :P
-
Etkileyici..