Son (The End)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.metacafe.com/watch/503598/the_end

Muhtemelen dünyanın sonu böyle olacak(!)

3. Dünya Savaşı Senaryoları

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Batsın bu dünya , bitsin bu rüya kanqa walla bak ne öle amq geldik yaşıyoz çile üstüne çile felan amq dünya nın sonu böle olsa daha ne istiyon. Ayrıca bişey daha söleyecem michael jackson denen zibidi uzay mekiği satın almış kıyamete yakın uzaya kaçmayı planlıyomuş ( gerizekalı diyorum ve the son diyerek yazıyı sonlandırıyorum )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Çok severim kıyamet filmlerini / videolarını. Çarpan metorları , kitle imha silahlarını.... Bir filmin sonunda kötülük kazanmaz nedense... Gerçekten güzel paylaşım arkafon müziği zaten değerine değer katıyor ... bilmeyen varsa indirebilir Requiem for a Dream 

videonun sonundaki sözde güzelmiş:) "the only way to win World War III is to prevent it" Dwight Eisenhower 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sağol güzel videoymuş.Deca sende sağol hoca arkafon müziğini haber kanallarında falan duyardım.Bir türlü bulmak nasip olmamıştı.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    evet bu Requiemin müziği her ana haber bülteninde duyarsınız....sonumuzu kendimiz hazırlayacağız zaten

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Gerçekten çok etkileyiciydi;Saol,ama önemli olan bunu durdurmaya çalışmamız falan filan değil , önlem almamızdır yani Nükleer silahlanma yarışına girip , zaten var olduğu düşünülen kapasitemizi maksimum seviyeye çıkartıp caydırıcı bir izlenim vermemizdir eğer halaa etrafımızdaki leş yiyicileri ve çakalları görmezden gelerek dostluk kardeşlik medeniyet sevdalısı izlenimi verirsek gelen giden biner üstümüze .. Bu senaryodaki gibi bi durum ortaya çıkarsada kimse gözümüzün yaşına bakmaz..Klasik değimle bize bizden başkası dost olmaz,öyle bi durumda istesede olamaz

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Çok EtkiLeyici VaLLa..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

15-50 yıl içinde avrupnın kaynakları tukendiğinde  ipini  koparan azgin *t gibi etrafa saldırıcak olası bir senaryo

allah tan dunya bunca zaman kabul edilen  Kaynaklar Kısıtlı Tuketim Sınırsız           gibi yanlış bilginin farkına vardılar        Kaynakların sınırsız Tuketim sınırlı    oldugunu anlladıkları için dunyaya tum gezegene hayırlı olsun :D

onekine?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    hee anladılarda ondan ortadoğuya salça oldular dimi...nese fragman güzelmiş terminatörden sahne varıdı

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    güzel video umarım uzak bi zamanda olur bunlar :P

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek

Etkileyici..

.
Toplam Hit: 2824 Toplam Mesaj: 12