folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı



Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    250 Franchise 250 Kurulum = 500K çok para. 

     

    • 250.000 TL (KDV DAHİL)  Franchising bedeli alıyoruz
    • İnşaat ve kurulum için ortalama 200.000 TL – 250.000 TL bütçe ile Express konsept açabilme imkanı sağlıyoruz

     

    zeybekustasi tarafından 15/Eyl/19 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

    250 Franchise 250 Kurulum = 500K çok para. 

    • 250.000 TL (KDV DAHİL)  Franchising bedeli alıyoruz
    • İnşaat ve kurulum için ortalama 200.000 TL – 250.000 TL bütçe ile Express konsept açabilme imkanı sağlıyoruz

    O rakama kendi adına dönerci çok rahat açılır ama adam isim yapmış durumda tüm Türkiye'de. Ankara ve Antalya'da artık bayi başvurusu almıyorlarmış zira yeter artık diyorlar. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    geçenlerde bir video vardı bu dönercilerin gramaj hilesi gibi dakikalar önce kesip yağda bekletiyorlar buda gramaj fazlasına sebep oluyor diye yani içeriğin çok azı et geri kalan erimiş yağ gibi. Çok etçi metçi dönerci olmadığım için yüzeysel biliyorum.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

    250 Franchise 250 Kurulum = 500K çok para. 

    • 250.000 TL (KDV DAHİL)  Franchising bedeli alıyoruz
    • İnşaat ve kurulum için ortalama 200.000 TL – 250.000 TL bütçe ile Express konsept açabilme imkanı sağlıyoruz

    O rakama kendi adına dönerci çok rahat açılır ama adam isim yapmış durumda tüm Türkiye'de. Ankara ve Antalya'da artık bayi başvurusu almıyorlarmış zira yeter artık diyorlar. 

    Malatya da da adım başı dönerci var burada yemez , yaprak döner var bu adamın dediğini yıllardır yapıyor zaten :) heralde batı da çok bilindik ben ilk defa konuda gördüm böyle bir isim


    canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    ben ilk defa bu konuda duyuyorum bu firmayı. bursa'da neyim denk gelmedim. 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kusura bakma ama senin damak tadın daha gelişmemiş, çünkü gelişmiş olsa tutupta tüp ateşinde pişen dönere bu işin sonu demezdin, ayrıca etçiler bilir, dönerin yanında aynı tabakta pilav ve patates olmaz, onları istersen ayrı söylersin veya pilav üstü döner söylersin, domates söğüş söylersin, soğan söylersin, döner ile birlikte yiyebileceğin ve masada mutalaka olması gereken şey, hardaldır.
    Yorumum bu kadardır, seven arkadaşlara afiyet olsun.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    İşte bak sorun burda .

    Adam şu döner firması iyi diyor .

    Bi gittim  yemin ederim dönerin arkasına  pürmüz sokmuş bak hayatımda öyle alev almış et görmedim .

    Şunu bilir şunu söylerim . Bi yer çok büyük ve seri iş yapıyor sa hile kaçınılmaz olur.  Para her şeyin önüne geçer . 


    Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

    Aşırı şekilde kavram yağı var , yağdan döner yenmiyo neden asitli içecek satmadıklarını biliyo musunuz ?

    neden ? 

    Gazlı içecek ile yenildiğinde et ağızda köpürüyor ve eriyor hocam denermisiniz lütfen.

    İlginçmiş.

    Gaz'lı ve Asitli olan içecekle bu durum gayet açıklanabilir gibi duruyor.

    Gaz'lı olmasından dolayı; basınç altında eklenen sıvı içerisindeki eriyik gazlar, düşük atmosfer basınçlı ortama geçince serbest kalıp köpürüyordur muhtemelen. Eriyor olması ise, Et de yekpare değil yani löp et değil benim bildiğim ; yaprak şeklinde kesilip Döner'e(şiş'e) takılıyor , ardından yukarıdan-aşağıya dikine bıçak yada makineyle kesiliyor. Bu haliyle Lifli durumunu koruyamıyor diye tahmin ediyorum. 

    Ama dediğin gibi, muhtemelen vardır başka şeyler de. Neden aynı fikirdeyim seninle ve @TagExt ile,; market'ten aldığım beklemiş-soğuk zincirle gelen Et ile kendi kestiğim dinlendirdiğim büyükbaş hayvan Et'i  arasında, tat damak zevki açısından çok büyük fark var.

    Bir de et, Yağlı yenir arkadaş. ŞiloMikron https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eilomikron   tabi makina yağıyla değil ^^D aklıma Recep ivedik 5 geldi de.

    Ama yanında yada önünde kesinlikle, Soğan ve Yeşillik olacak arkadaş. öteki türlü zehirleme dedikleri şey gerçekleşiyor, sanırım. Böbreklere ve Karaciğere zararı oluyor sanırım. Fazla çalışıyorlar. Vücut için zararlı atık ürünler oluşuyor; üre, bilirubin vb.

    Nerede okudum hatırlamıyorum, benim bildiğim bu Soğan'da büyük miktarda (S) kükürt var. Bu kükürt de aminoasit zincirlerinin 3 boyutlu işlevsel yapı kazanabilmesi için gerekli. 

    Ee ,yeşilliklerden de enzimler aktivitesi için gerekli olan diğer koFaktör (yardımcı etken) ve düzenleyici Minerallerin alınması gerekli sanırım. 

    Tabi bu basitlikte değildir de, eyyorlamam bu kadar.

    ^^P` sekmentasyon yönünde ince dilimlenmiş Eti, mermer üzerinde ağırlık ile dövüp, dumansız alevsiz mangalda biber patlıcan soğanla pişireceksin .. ulan gece gece.

    -0-

    Bu arada ayak bileğin nasıl oldu? bi'de bayramlar haricinde arkadaşlarınla ortak olarak hayvan kestirdiğin oluyordu, hâlen devam edebiliyor musun?

     

    RitmFarbRacourci tarafından 16/Eyl/19 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    döner konusunda neredeyse hiç bir yerin çocukluğumdaki tadı yok sebebi ise muhtemelen hayvanların dolaşmıyor önüne konan kuru samanı yiyor olması, yine etin gramaj olayında eti pahalıya yiyen bir ülke olduğumuz işin belçika da Almanya da Türk dönerciler buranın en az 2 katı et kullanıyor ve daha düşük yağ. 

    bir kaç geçek var

    yaprak döner kullanan yerler yağı bol koyuyor oda damakta bir arkadaş bahsetmiş soğuk asitli içecek ile yağ karışınca damağınızda o yağ donuyor donunca kötü bir tat bırakıyor 

    kıyma döner yapan yerlerde ise yağ oranı daha düşük fakat maliyeti kısmak için soya karıştırdıklarından lezzet kötü oluyor 

    nereden baksan ayrı problem 

    not 500k bunlara sakın kaptırmayın o paraya sıfırdan dükkan açar personelin bir yıllık maaşını da ödersiniz

    PanxeR tarafından 16/Eyl/19 01:21 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

    250 Franchise 250 Kurulum = 500K çok para. 

    • 250.000 TL (KDV DAHİL)  Franchising bedeli alıyoruz
    • İnşaat ve kurulum için ortalama 200.000 TL – 250.000 TL bütçe ile Express konsept açabilme imkanı sağlıyoruz

    O rakama kendi adına dönerci çok rahat açılır ama adam isim yapmış durumda tüm Türkiye'de. Ankara ve Antalya'da artık bayi başvurusu almıyorlarmış zira yeter artık diyorlar. 

    Malatya da da adım başı dönerci var burada yemez , yaprak döner var bu adamın dediğini yıllardır yapıyor zaten :) heralde batı da çok bilindik ben ilk defa konuda gördüm böyle bir isim

    Anadolu öyle. Büyükşehirlerde dışarıda yemek hem pahalı hemde lezzetsiz. Ayak üstü fastfood tarzı bir şey yiyip kalkayım desen döner zaten ilk çare.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 7223 Toplam Mesaj: 71
döner