folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı



Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.

    Günaydin et döner

    Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner

    Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i

     

    underzero tarafından 16/Eyl/19 08:38 tarihinde düzenlenmiştir

    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    PanxeR bunu yazdı

    döner konusunda neredeyse hiç bir yerin çocukluğumdaki tadı yok sebebi ise muhtemelen hayvanların dolaşmıyor önüne konan kuru samanı yiyor olması, yine etin gramaj olayında eti pahalıya yiyen bir ülke olduğumuz işin belçika da Almanya da Türk dönerciler buranın en az 2 katı et kullanıyor ve daha düşük yağ. 

    bir kaç geçek var

    yaprak döner kullanan yerler yağı bol koyuyor oda damakta bir arkadaş bahsetmiş soğuk asitli içecek ile yağ karışınca damağınızda o yağ donuyor donunca kötü bir tat bırakıyor 

    kıyma döner yapan yerlerde ise yağ oranı daha düşük fakat maliyeti kısmak için soya karıştırdıklarından lezzet kötü oluyor 

    nereden baksan ayrı problem 

    not 500k bunlara sakın kaptırmayın o paraya sıfırdan dükkan açar personelin bir yıllık maaşını da ödersiniz

    şu anda bulamadım lakin geçen bi biyologun yazısını okumuştum, hayvanın düzenli olarak güneşe çıkıp çıkmaması bile baya etkileyen bir şeymiş. hayatında hiç güneş görmemiş yeşil ot yememiş hayvanın etini yesen nolcak.

    zaten düzgün et kokusundan belli ediyo kendini. 


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi
    underzero bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.

    Günaydin et döner

    Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner

    Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i

     

    Sivasta mis dönersen döner yemek için uzun kuyruklar beklemek gerekiyor alternatif olarak pazar döner var her gün bir pazarda tezgah açıyor ordan almak içinde sıra beklemek gerekiyor 


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kusura bakma ama senin damak tadın daha gelişmemiş, çünkü gelişmiş olsa tutupta tüp ateşinde pişen dönere bu işin sonu demezdin, ayrıca etçiler bilir, dönerin yanında aynı tabakta pilav ve patates olmaz, onları istersen ayrı söylersin veya pilav üstü döner söylersin, domates söğüş söylersin, soğan söylersin, döner ile birlikte yiyebileceğin ve masada mutalaka olması gereken şey, hardaldır.
    Yorumum bu kadardır, seven arkadaşlara afiyet olsun.

    bunu deyipte hardal diyen adama sadece gülerim...


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    Evde döner tezgahım var kendim yapıyorum. Ha eğer teras ya da bahçeniz yoksa işiniz tabi ki zor ama evde yapmak zor değil. Arada tavuk döner filan güzel oluyor. Misafir çağırın, kurun döner tezgahını adamın ağzı açıkta kalsın. =)


    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2011
    Erkek

    Ekrem coşkunu ilk Antalya da görmüştüm, kapıya kadar sıra vardı.. şimdi Tokat a da açıldı. Ama artık çok yemiyorum. 
    baydönerden İskender yiyorum, o daha güzel :P


    havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.

    Günaydin et döner

    Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner

    Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i

     

    İstanbul yusufpaşa ziraatın orda vardı güzeldi hala duruyor mu bilemedim.


    طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2016
    Erkek

    Ekrem Çoşkun et döner değil yağ döner satıyor. Yağ oranı en az %60-70 vardır. En son gittiğimde fazla yağdan midem bulandı, ağza gelen sert elastik yağlar bir yana ekmeğin içinden gelen erimiş yağ da  ellerime aktı. Bir daha gider miyim, sanmıyorum.


    "Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

    Aksaray - dönerci sadık usta

    Maltape - dönerci Ali usta

    Bu işin sonudur.)

    Kusura bakma ama senin damak tadın daha gelişmemiş, çünkü gelişmiş olsa tutupta tüp ateşinde pişen dönere bu işin sonu demezdin, ayrıca etçiler bilir, dönerin yanında aynı tabakta pilav ve patates olmaz, onları istersen ayrı söylersin veya pilav üstü döner söylersin, domates söğüş söylersin, soğan söylersin, döner ile birlikte yiyebileceğin ve masada mutalaka olması gereken şey, hardaldır.
    Yorumum bu kadardır, seven arkadaşlara afiyet olsun.

    bunu deyipte hardal diyen adama sadece gülerim...

    Sebebini söyle beraber gülelim.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    ne rekabeti aga ekrem dışında ucuz et satan yok ankara merkezde. Bütün heryerde 20 küsür lira.

    Ekremde hayvanın en kalitesiz yerinden alınmış etle, leş gibi yağlı et sunuyor. Bir kere yedim yemez olaydım.

Toplam Hit: 7309 Toplam Mesaj: 71
döner