Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı
-
Martech bunu yazdı
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.
Günaydin et döner
Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner
Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i
-
PanxeR bunu yazdı
döner konusunda neredeyse hiç bir yerin çocukluğumdaki tadı yok sebebi ise muhtemelen hayvanların dolaşmıyor önüne konan kuru samanı yiyor olması, yine etin gramaj olayında eti pahalıya yiyen bir ülke olduğumuz işin belçika da Almanya da Türk dönerciler buranın en az 2 katı et kullanıyor ve daha düşük yağ.
bir kaç geçek var
yaprak döner kullanan yerler yağı bol koyuyor oda damakta bir arkadaş bahsetmiş soğuk asitli içecek ile yağ karışınca damağınızda o yağ donuyor donunca kötü bir tat bırakıyor
kıyma döner yapan yerlerde ise yağ oranı daha düşük fakat maliyeti kısmak için soya karıştırdıklarından lezzet kötü oluyor
nereden baksan ayrı problem
not 500k bunlara sakın kaptırmayın o paraya sıfırdan dükkan açar personelin bir yıllık maaşını da ödersiniz
şu anda bulamadım lakin geçen bi biyologun yazısını okumuştum, hayvanın düzenli olarak güneşe çıkıp çıkmaması bile baya etkileyen bir şeymiş. hayatında hiç güneş görmemiş yeşil ot yememiş hayvanın etini yesen nolcak.
zaten düzgün et kokusundan belli ediyo kendini.
-
underzero bunu yazdıMartech bunu yazdı
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.
Günaydin et döner
Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner
Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i
Sivasta mis dönersen döner yemek için uzun kuyruklar beklemek gerekiyor alternatif olarak pazar döner var her gün bir pazarda tezgah açıyor ordan almak içinde sıra beklemek gerekiyor
-
Jubei bunu yazdıMartech bunu yazdı
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
Kusura bakma ama senin damak tadın daha gelişmemiş, çünkü gelişmiş olsa tutupta tüp ateşinde pişen dönere bu işin sonu demezdin, ayrıca etçiler bilir, dönerin yanında aynı tabakta pilav ve patates olmaz, onları istersen ayrı söylersin veya pilav üstü döner söylersin, domates söğüş söylersin, soğan söylersin, döner ile birlikte yiyebileceğin ve masada mutalaka olması gereken şey, hardaldır.
Yorumum bu kadardır, seven arkadaşlara afiyet olsun.bunu deyipte hardal diyen adama sadece gülerim...
-
Evde döner tezgahım var kendim yapıyorum. Ha eğer teras ya da bahçeniz yoksa işiniz tabi ki zor ama evde yapmak zor değil. Arada tavuk döner filan güzel oluyor. Misafir çağırın, kurun döner tezgahını adamın ağzı açıkta kalsın. =)
-
Ekrem coşkunu ilk Antalya da görmüştüm, kapıya kadar sıra vardı.. şimdi Tokat a da açıldı. Ama artık çok yemiyorum.
baydönerden İskender yiyorum, o daha güzel :P -
underzero bunu yazdıMartech bunu yazdı
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
Kavacik intiba veya bayramoglu ama intiba nin tadi daha cok hosuma gidiyor.
Günaydin et döner
Sivas Kepceli Meydan Kebap (favorim) veya Mis döner
Ek: 500 bin TL ye kendi markani olusturursun ne franchising'i
İstanbul yusufpaşa ziraatın orda vardı güzeldi hala duruyor mu bilemedim.
-
Ekrem Çoşkun et döner değil yağ döner satıyor. Yağ oranı en az %60-70 vardır. En son gittiğimde fazla yağdan midem bulandı, ağza gelen sert elastik yağlar bir yana ekmeğin içinden gelen erimiş yağ da ellerime aktı. Bir daha gider miyim, sanmıyorum.
-
DevilKingtr bunu yazdıJubei bunu yazdıMartech bunu yazdı
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
Kusura bakma ama senin damak tadın daha gelişmemiş, çünkü gelişmiş olsa tutupta tüp ateşinde pişen dönere bu işin sonu demezdin, ayrıca etçiler bilir, dönerin yanında aynı tabakta pilav ve patates olmaz, onları istersen ayrı söylersin veya pilav üstü döner söylersin, domates söğüş söylersin, soğan söylersin, döner ile birlikte yiyebileceğin ve masada mutalaka olması gereken şey, hardaldır.
Yorumum bu kadardır, seven arkadaşlara afiyet olsun.bunu deyipte hardal diyen adama sadece gülerim...
Sebebini söyle beraber gülelim.
-
ne rekabeti aga ekrem dışında ucuz et satan yok ankara merkezde. Bütün heryerde 20 küsür lira.
Ekremde hayvanın en kalitesiz yerinden alınmış etle, leş gibi yağlı et sunuyor. Bir kere yedim yemez olaydım.