Sonu Kötü Biten Filmler Tavsiye Ediniz Arkadaşlar
-
Arkadaşlar iyilerin kazanmadığı hep kayıp ettiği, kötülerin kazandığı sonu dram, üzüntü, keder, acı, dert, kaygı, endişe ve yitik olarak sonlanan filmleri tavsiye edermisiniz,
-
Buried.2010.720p.BDRip.XviD.AC3-KiNGS
Chronicle.2012.DC.AC3.720p.BRRip.XViD-RemixHD
Bellflower.LIMITED.720P.XviD-TWiZTED
Remember.Me.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
Sin.City.2005.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON
The Sixth Sense (1999) BRRip XvidHD 720p-NPW
-
tabiki life is beautiful bu film benim en sevdiğim filmdir şiddetle tavsiye ederim sonu kötü bitiyo ama mükemml bi film ve tabiki :d titanic bunu izlemedi isen öl :d zaten :) çok film izlerim ama genelde iyi bitiyo sonu nadir kötü biten... yeşil yoluda izlediğini var sayıyorum öyle kıyıda köşede kalan aklıma gldikçe yazarım... şu ana kadar söylediklerimi film koliksen izlemiş olman lazımdı.
harddeath0070 tarafından 27/Ara/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
piyanist...sonunda ruslar kazanıyor yahudiler kurtuluyor, daha büyük drammı var
ekleme:
http://www.listemiste.com/kotulerin-kazandigi-10-film.html
wasd tarafından 27/Ara/12 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Bellflower hariç diğer tüm yazdığınız filmleri izledim arkadaşlar,
-
the final
testere serisinin yapımcısı yapmış çok fena film :)
-
paths of glory.
-
İyi dram filmleri çıkar bu konudan :)
-
400 milyarı kaybedip bu kadar rahat olabilen tek insansın walla tebrik ederim
-
BarisYigit bunu yazdı
Buried.2010.720p.BDRip.XviD.AC3-KiNGS
la buried gibi tek bi insan evladıyla çekilen filmin kötü sonla bittiğini sölemek direk spoiler lan :D
-
MaxeL bunu yazdı
400 milyarı kaybedip bu kadar rahat olabilen tek insansın walla tebrik ederim
Teşekkür ederim, Geçen hafta kızımı hastaneye yatırdık. Şu an durumu çok iyi eski haline döndü taburcu olduk. O an 4 trilyon ver deseler düşünmeden çıkarır verirdim. Bazı şeyleri yaşayınca öğreniyorsun başına gelince anlıyorsun, Ben ilahi adalete güveniyorum ve benden o parayı çalanlar bunun hesabı verecekler eninde sonunda verecekler. Onlar vermese bile çocukları eşleri kardeşleri birilerinden çıkacak bunun acısı, Ağlayanın malı gülene yar olmaz. Bu arada ben o parayı yeniden kazanmaya başladım ve daha da hırslandır dı bu durum beni,
Ayrıca arkadaşlar film önerilerinizi bekliyorum, bol bol yazın, :)