Sony Bravia 82 Ekran 550 TL
-
Tv sıfır ayarındadır. Kargo alıcıya aittir. İsteyene sahibinden.com da ilan açılır. İsteyene Ankara'dan elden satılır. Resim şimdilik çekemedim ama merak edenlere;
bunun aynısıdır. Kesinlikle hiçbir problemi yoktur. Acil paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satılık. HDMI kablosuyla göndereeğim, pes oynayabilirsiniz. :)
Artı olarak kumanda askı aparatı vs de gönderilecek
-
Valla hocam imkanım olsa direk alırdım hayırlı satışlar
-
bunun hd ready ini 2-3 ay önce aldım. çok iyi televizyon mkv de oynatıyor.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam imkanım olsa direk alırdım hayırlı satışlar
-----------------------------sağol hocam
-
garantısı varmı? Tam olarak modelı nedır? Bursa dan tanıdıgın varmı?
-
slm hocam tv nın garantısı varmı? Kutusu kopuklerı duruyor mu? Tam olarak modelı nedır? Bursadan tanıdıgın var mı?
-
msj atıyorum gozukmuyo ne ıs yaa tekrar yazayım kutu kopuk duruyor mu faturası garantısı varmı tam modelı nedır bursadan tanıdıgın varmı
-
lan bende de 72 ekran bi full hd var, onu satsam bunu alırdım da para yok :) yoksa kaçmazdı bu fırsat :)
edit: dur hocam ben bi para bulmaya çalışayım alayım bunu, sana dönerim 1-2 saate :)
-
garanti yok kutu yok, diğer malzemeler mevcut. akşama kadar internete giremeyeceğim, akşam diğer ayrıntıları yazarım...
-
garantiyede kutuyada ihtiyaç yok zaten hocam :d
-
benım ıcın garantı onemlı ama uygun bıseyler yaparsan alırım mavigozludev ıle gorusun , arkadas cok nıyetlendı olur ınsallah olmazsa bana pm atarsın gorusuurz. Mısafır odasına koymaya bakıyorum bı tane