Sony Vs Logitech

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şimdi tabiki sony tabiki logitech olarak herkezin görüş ayrılıgı var benim de ögrenmek istediğim neden böyle oldugu

2 sistem de de son ses açamayacagım belli ben disko işletmiyorum ama yazın evim disko ya dönüyor diyebilirim oyüzden saglam bişiler istiyorum

profesyonel olarak da kullanmıycam tabiki bunları çok yüksek standarttaki ürünler le kıyas edemeyiz ama bunlar bile belki bir oda için fazla olabilir

en büyük kaygım ürürünün kısa ömürlü olması ama o logitech i ilk çıktıgı günden itibaren  yani 4 5 yıl oldu kullanıp hala taş gibi diyenler var

sony nin de kalitesi ortada ancak bu logitech bu sistem ile efsanedir ki zaten kalitesini biliyoruz teknik servisi ve ürünleri mükemmel

tereddütteyim çünki 2 kaliteli ürün var ve soradan üzülmek istemiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Logitech derim. 

Ek: Sony artık eskisi gibi çok kaliteli ürün çıkaramıyor (Bu kategori için)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

sony de varmı bilmem ama logitech de sarhoş olduğumdan dolayı adını hatırlayamadığım bir giriş var.Kırmızı ışıklı..Eğer onu destekleyen bir ses kartın felan varsa,logitechden herşeyi bekleyebilrisn.Mersin mediamarktın üst katını bilen bilir.Yarım seste her köşeden duyuluyo aletin sesi.Ama Logitech daha çok pc için diye düşünüyorum.Sony ev sinema sist. adı üzerinde..gene karar senin

ek olarak,sony kaç dalla uğraşıo logitech kaç dalla onları düşün bide

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam alt tarafı bi odadan bahsediyorsun. z5500 ü düğün salonuna koysan inletecek seviyede ses çıkartır sen odadan bahsediyorsun. o sesi odanın boyutuna baglı normal oda farzediyorum sesi 4te 1 i kadar anca açarsın devamını beynin kaldırmaz zaten. sana tavsiyem garanti yedek parça forumlardaki yardım bakımından ve kullanılırlık bakımından z5500 olacaktır. Çok hoş bir kumandası var masanın üzerinde acayip tatlı duruyor. Kısaca al z5500 beğenmezsen yüzüme tükür :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca z5500 kullanıyorum.. müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek vs. gibi işler için mükemmel seçenek.. 

sony ise salonuna güzel bi lcd almışsındır kuru kuru gitmez.. gidip bi ses sistemi almak lazım dersen alınır.. 

z5500 deki sesi sonuna kadar açamama olayını ben de yaşıyorum :D ve şöyle bişey var.. sesi açtın sonuna kadar 2 tur boşa çeviriyorsun biraz daha yükseliyor seste hiç bozulma yok.. kullandığın ses kartı dinlediğin müzik oynadığın oyun izlediğin filmin kalitesine kadar fark ettiriyor.. 

kısacası benim tercihim z5500 :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

%90 z550 alıcam bu sistem için en uygun ses kartı ne olabilir ? , olabilirse portable usb ses kartı almayı düşünüyorum çünki tek bilgisayara bagımlı kalmadan istediğim yerde dinleyebilmeliyim 

en uygunu bu gibi ama türkiye de bulunmuyor ne yazıkki tam da istediğim gibi optik çıkışlı :( 

Creative X-fi Surround 5.1 Ses Kartı

bd850839-2.jpg%20%28500×500%29

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-x-fi-surround-51-ses-karti-/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850839#Gorseller

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Bu ses kartını bundan birkaç ay önce sanırım izmir vatan bilgisayarda görmüştüm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hoca hiç düşünme logitech al

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bncede logitech valla bana irlandadan bitane ses sistemi hediye ettiler bundan sonra bu markayı anladım yani nekdar kaliteli olduğunu 5500 sesi süper zaten tavsiye ederim

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Neden Creative değil?

Metallica Rules
Toplam Hit: 4371 Toplam Mesaj: 27