Sony Vs Logitech
-
şimdi tabiki sony tabiki logitech olarak herkezin görüş ayrılıgı var benim de ögrenmek istediğim neden böyle oldugu
2 sistem de de son ses açamayacagım belli ben disko işletmiyorum ama yazın evim disko ya dönüyor diyebilirim oyüzden saglam bişiler istiyorum
profesyonel olarak da kullanmıycam tabiki bunları çok yüksek standarttaki ürünler le kıyas edemeyiz ama bunlar bile belki bir oda için fazla olabilir
en büyük kaygım ürürünün kısa ömürlü olması ama o logitech i ilk çıktıgı günden itibaren yani 4 5 yıl oldu kullanıp hala taş gibi diyenler var
sony nin de kalitesi ortada ancak bu logitech bu sistem ile efsanedir ki zaten kalitesini biliyoruz teknik servisi ve ürünleri mükemmel
tereddütteyim çünki 2 kaliteli ürün var ve soradan üzülmek istemiyorum
-
Logitech derim.
Ek: Sony artık eskisi gibi çok kaliteli ürün çıkaramıyor (Bu kategori için)
-
sony de varmı bilmem ama logitech de sarhoş olduğumdan dolayı adını hatırlayamadığım bir giriş var.Kırmızı ışıklı..Eğer onu destekleyen bir ses kartın felan varsa,logitechden herşeyi bekleyebilrisn.Mersin mediamarktın üst katını bilen bilir.Yarım seste her köşeden duyuluyo aletin sesi.Ama Logitech daha çok pc için diye düşünüyorum.Sony ev sinema sist. adı üzerinde..gene karar senin
ek olarak,sony kaç dalla uğraşıo logitech kaç dalla onları düşün bide
-
hocam alt tarafı bi odadan bahsediyorsun. z5500 ü düğün salonuna koysan inletecek seviyede ses çıkartır sen odadan bahsediyorsun. o sesi odanın boyutuna baglı normal oda farzediyorum sesi 4te 1 i kadar anca açarsın devamını beynin kaldırmaz zaten. sana tavsiyem garanti yedek parça forumlardaki yardım bakımından ve kullanılırlık bakımından z5500 olacaktır. Çok hoş bir kumandası var masanın üzerinde acayip tatlı duruyor. Kısaca al z5500 beğenmezsen yüzüme tükür :)
-
hoca z5500 kullanıyorum.. müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek vs. gibi işler için mükemmel seçenek..
sony ise salonuna güzel bi lcd almışsındır kuru kuru gitmez.. gidip bi ses sistemi almak lazım dersen alınır..
z5500 deki sesi sonuna kadar açamama olayını ben de yaşıyorum :D ve şöyle bişey var.. sesi açtın sonuna kadar 2 tur boşa çeviriyorsun biraz daha yükseliyor seste hiç bozulma yok.. kullandığın ses kartı dinlediğin müzik oynadığın oyun izlediğin filmin kalitesine kadar fark ettiriyor..
kısacası benim tercihim z5500 :)
-
%90 z550 alıcam bu sistem için en uygun ses kartı ne olabilir ? , olabilirse portable usb ses kartı almayı düşünüyorum çünki tek bilgisayara bagımlı kalmadan istediğim yerde dinleyebilmeliyim
en uygunu bu gibi ama türkiye de bulunmuyor ne yazıkki tam da istediğim gibi optik çıkışlı :(
Creative X-fi Surround 5.1 Ses Kartı

-
Bu ses kartını bundan birkaç ay önce sanırım izmir vatan bilgisayarda görmüştüm.
-
hoca hiç düşünme logitech al
-
bncede logitech valla bana irlandadan bitane ses sistemi hediye ettiler bundan sonra bu markayı anladım yani nekdar kaliteli olduğunu 5500 sesi süper zaten tavsiye ederim
-
Neden Creative değil?