Sony Xperia Z Suya Girince Ekranın Sapıtması Normal Midir ?
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wk6syH1s41A
Sudan çıkarınca hopörlör 1 saat kadar cızırtılı çalıştı demişler.
-
suyu dokunmatik olarak algılıyor, suyla beraber algılasa dokunmatik değil basmatik olurdu, hani şu eski 5800 da olanlardan :D
-
su dökmedende ekrana iyi bakarsan ekranda bi sorun var zaten ve suda nasıl çalışsın dokunmatiğin her yerine su dökülüyor ve cızırtıya gelince su damlalarından yapıyordur cıkınca su kurutulsa sıkıntı yapmaz go nun testlerini izle z anla :)
mesela
http://www.youtube.com/watch?v=y3v5lN4U0bM
-
ahahahah bildiğin taraklara gelmiş alet amk :D
-
Sanmıyorum usta Z ile anlık bir sıkıntı olduğunu. :) Telefonun kendisinde sıkıntı var sanki. Suyla ilgili olduğunu sanmam. O kadar Test var youtube da. ;)
-
Ekrandaki su damlalarını temizlese hiçbir sorun olmayacak.
-
adamlarim telefonu yuzerken mesajlascak insanlar icin yaptigini sanmiyorum ve saniyorum ki gunluk yasamda kola dokulmesi yagmurda su damlamasi ve benzeri olaylarda cihaza su girip kisa devre yapmasini engellemek icin boyle bi teknoloji sundular; fakat bazi sivrizekalar cihazi akvaryumun icinde kurcalamaya basliyorsa sorun bence yapimci'da degil kullanicidadir..
-
açıkcası ben bu aleti alıp su altında çekim yapmayı falan düşünüyordum.
ama şimdi bunu gördüm, almaktan vazgeçtim. böyle düşünmüyordum hiç.
-
Gereksiz bir özellik sırf su geçiyormiyor diye alacak birisini tanımıyorum.
-
JackDaniels bunu yazdı
Bi üst yoruma bak.Ayrıca bi öküz parası verdiğin telefonun üstüne çay içerken çay falan devirip o verdiğin para içine oturursa o zaman ararsın o özelliği.
mkyb tarafından 05/Nis/13 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdıJackDaniels bunu yazdı
Bi üst yoruma bak.Ayrıca bi öküz parası verdiğin telefonun üstüne çay içerken çay falan devirip o verdiğin para içine oturursa o zaman ararsın o özelliği.
o kadar para verdiğin telefonun üstüne çay dökebielecek kadar öküzsen alma bro