Sora 2 Davetiye Kodu Dayanışması
-
Hocalar 3 gündür arıyorum bulamadım twitterdan oradan buradan redditten. Her site kendi dayanışmasını oluşturmuş baktım bizde yok.
Sora 2 kullanıp davetiye kodu oluşturma hakkı olan varsa pm den 1 tane yollasın, bende giriş yapınca yollayım giriş tüm müritler faydalansın. -
çok güzel fikir hocam
-
Boyle bisiye rastladim, fakat davetiye zinciri yapabilirsek cok daha iyi olur elbette.
EDIT: 4 tane davetiyem var. Isteyen pm atsin zincir yapalim hemen.
Edit: 3 tane kaldı. Birini @ExpirE hocama verdim, kendisinden de edinebilirsiniz :)
end tarafından 04/Eki/25 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdı
Boyle bisiye rastladim, fakat davetiye zinciri yapabilirsek cok daha iyi olur elbette.
Edit: 3 tane kaldı. Birini @ExpirE hocama verdim, kendisinden de edinebilirsiniz :)
1 tanesine talibim.
-
end bunu yazdı
hocam davetinden kayıt olduğumda kaç davetiye veriyor? ihtiyacım yok ama davetiye sayısı artıyorsa ben de davetiye alıp dağıtımını yapabilirim
-
emuxa bunu yazdıend bunu yazdı
hocam davetinden kayıt olduğumda kaç davetiye veriyor? ihtiyacım yok ama davetiye sayısı artıyorsa ben de davetiye alıp dağıtımını yapabilirim
1 davetiye veriyor, onu 4 kişi kullanabiliyor.
-
Banada PM Atın bendede var artık :))
-
Sora is not available in Turkey yet
Please check back soon as we roll out Sora in new countries
Dedi ve bu beni üzdü :(
-
kdoları isteyenlere yolladım.
end sağolsun aldım bende sonunda -
frekaze bunu yazdı
Sora is not available in Turkey yet
Please check back soon as we roll out Sora in new countries