Sora 2 Davetiye Kodu Dayanışması
-
Banada verebilir misiniz rica etsem pm den tesekkur ederim
-
Gönder çoğaltalım
-
Banada atın please...
@ExpirE yolladım diyor ama bana bişey gelmedi pmden :P
-
pm
-
video oluşturabilen var mı? bende şu şekilde hata veriyor
"Bu içerik; üçüncü tarafların içeriklerine benzerlikle ilgili önlemlerimizi ihlal edebilir."
bu arada davetiye kodunu bırakıyorum, kullanan kendi davetiye kodunu da bıraksın.
NYTCQG
başlığı gizleyin de dışarı çıkmasın kodlar
LynXMaSTeR tarafından 04/Eki/25 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdı
"Bu içerik; üçüncü tarafların içeriklerine benzerlikle ilgili önlemlerimizi ihlal edebilir."
bu arada davetiye kodunu bırakıyorum, kullanan kendi davetiye kodunu da bıraksın.
NYTCQG
Ünlü ünsüz herhangi bir gerçek yüze benzediğini düşünürse imha ediyor görüntüleri.
-
end bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
NYTCQG
Ünlü ünsüz herhangi bir gerçek yüze benzediğini düşünürse imha ediyor görüntüleri.
iron man ile pikachuyu kavga ettir dedim, yapamadı (:
-
Arkadaşlar bende kalmadı. Endden aldım hesaba girdim kendi davetiyelerim idağıttım alanlar dağıtsın lütfen aldım diyip
-
ExpirE bunu yazdı
Arkadaşlar bende kalmadı. Endden aldım hesaba girdim kendi davetiyelerim idağıttım alanlar dağıtsın lütfen aldım diyip
Bendekinin de 1 tane geçerliliği kaldı, son bir kişi daha pm atıp bayrağı devralsın lütfen.
-
benim davetiyeyi daha 3 kişi kullanabilir.
bu arada hala konu gizli değil sanırım.