Sosyal Ağların İlişkiye Etkisi Sizce Nedir ?
-
Bana göre sosyal ağ denen sistem tamamen insanların özel hayatlarını ortaya dökmeye ve yıpratmaya yarayan.
İlişkilerin bozulmasına neden olan bir sistem.
size göre ilişkilere nasıl bir etkisi var bu sistemlerin ?
-
Sana tamamen katılıyorum.
-
İlişkilerinin şekline, yapısına, sağlamlığına ve neleri paylaştığına bağlı olarak değişir.
-
tamamen katılıyorum canlı bı ornekde benım:W
-
Sana kalmış bu sonuçta kendinle ilgili paylaşacağın şeyler senin inisiyatifinde.
-
Aslında kullanım amacına göre değişir.Bilinçli bir kullanıcıysa sosyal ağları bir düşünceyi ya da hayal gücüyle sınırlı bir takım şeyleri daha kolay duyurmak amaçlı kullanabilir .
Gel gör ki internet âleminden bi'haber insanlar kişiye özel durumlarını sosyal ağlarda bilinçsizce açar olmuşlar.
Herşey bir yana sosyal ağların en kötü yanı, kontrolünün bir başkasının elinde olması ..Adamlar istediğinde tüm gizlediğiniz şeyleri meydana dökebiliyor ..
-
kişilik yetisi gelişmemiş ilişki özürlüsü insanlarda olumsuz etkileri var. Bu tür insanların attığı triplere örnek;
ilişki durumun niye öyle görünüyor?
beni niye eklemedin?
beni neden aramıyorsun?
neden yorum yazmadın?
böyle insanlarla çok uğraştığım için artık deneyim kazandım. bu tarz tepkilerde direkt yol veriyorum. aranızda böyleleri varsa. power tuşuna basıp. 30 saniye tavana baksın ve hayatını tekrar sorgulasın.
-
saçmalıyorsunuz aslında öyle değil mesala tahribatta bir çeşit sosyal ağdır ama çok farklı bir yerdir üyelerin burda dertlerini sorunları çözebilidiği tek bir yerdir sosyal ağlar da neden böyle bir yer olmasın neden yardımlaşma paylaşılan bir yer olmasın bence olabilir tek eksik yazılımcıların bunu keşfedememesi ....
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalıyorsunuz aslında öyle değil mesala tahribatta bir çeşit sosyal ağdır ama çok farklı bir yerdir üyelerin burda dertlerini sorunları çözebilidiği tek bir yerdir sosyal ağlar da neden böyle bir yer olmasın neden yardımlaşma paylaşılan bir yer olmasın bence olabilir tek eksik yazılımcıların bunu keşfedememesi ....
-----------------------------Tahribata da ilişki durumunu gösteren bi kısım eklensin ne dersin :)
-
tokmakci bulmanin modern sekli
-
Sosyal Paylaşım Gerekli bişey Nette aradınız bi çok şeyi sosyal paylaşım olmasa ben muğlada yazdığımı sen istanbulda nasıl bulacan önemli olan herşeydeki gibi niyettir bence