Sosyal Ağların İlişkiye Etkisi Sizce Nedir ?
-
Ne amaçla ve nasıl kullandığına göre değişir bu bakış açısı. Sana katılmıyorum.
-
Neden kendininizi birşeyler paylaşmakta zorunlu hissediyorsunuz. Onu bir sorgulamak gereklidir. İlkoukul arkadaşınızla çaycınız, kız arkadaşınızla sadece gece yattığınız biri sizin paylaşımlarınızı görüyor ve bunu yorumluyor. Neden hayatınızı , beğenizlerinizi , fotolarınızı paylaşıyorsunuz. Popüler kültürün kölesisiniz de ondan. Ben bunu görüyorum böyle şeyler yapanlarda.
-
çok fena reklam yapılan bir yer ilişkilerini neden bu sekılde acıklama geregı duyduklarını merak edıyorum bu kdar duyulmasını ıstıyorsan gıt evlen kardesm
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
tokmakci bulmanin modern sekli
-----------------------------kesinlikle.
-
West bunu yazdı:
Sana tamamen katılıyorum.
----------------------------- -
wala bence herşey kullanım amacına göre şekillenir
-
Ohoo sizin yaptiginiz kondomu parmaginiza takip sonra bu kari niye hamile kaldi diye dava acmak. Ciktigindan beri facebook kullaniyorum, hic iliskim falan bozulmadi facebook yuzunden. Hatta ayni anda 3 hatunla takilirken bile facebook kullanmaktaydim, hic de bir sorun cikmadi. Hem kafayi hem facebook'u kullanmayi bilmek lazim.
-
İkili ilişkiler için sakıncalı olduğunu düşünüyorum, daha önce hatunla birçok defa kavga etmişliğimiz var facebook yüzünden. Karşınızdakinde suç olmasa bile resmine gelen saçma bir comment yüzünden sinir katsayınızın yükselmesi muhtemel. Fakat güzel yanları da var tabi, gecenin bi saati sıkılırken zaman öldürmek için birebir.
-
ToR5 bunu yazdı:
Neden kendininizi birşeyler paylaşmakta zorunlu hissediyorsunuz. Onu bir sorgulamak gereklidir. İlkoukul arkadaşınızla çaycınız, kız arkadaşınızla sadece gece yattığınız biri sizin paylaşımlarınızı görüyor ve bunu yorumluyor. Neden hayatınızı , beğenizlerinizi , fotolarınızı paylaşıyorsunuz. Popüler kültürün kölesisiniz de ondan. Ben bunu görüyorum böyle şeyler yapanlarda.
-----------------------------++
Gereksiz paylaşımlardan başka hiç bir şey değil.
-
West bunu yazdı:
Sana tamamen katılıyorum.