Şöyle Rahat Rahat Küfür Edebileceğim Bir Site Varmı
-
sakın yanlış anlamayın....şimdi benim günüm bazen full time dışarıda bazende ev de ana baba yanında geçiyor . bazı şeylere sinirleniyorsun ya çıkıp bağırasın birinin ağzını burnunu patlatasın geliyor.yaparsan başına dert alıyorsun yapmasanda evde kardeşine çatıyorsun.şöyle içimi boşaltacağım eskiden vardı sanrım küfret.com gibi bildiğiniz site varmı valla mayınlı bomba gibi dolaşıyorum etrafta paylaşırsanız çok makbule geçer
-
inci...
-
site yok ama geç insanların olmadğı bir yere agzını dağa doğru aç sonra bas küfürü ...
-
hocam site bulamazsan ruh haline göre(ağır küfür, hafif küfür,iç geçirme, beddua...) klasörler aç bilgisayarına, her birine de notepad aç bi tane söv söv rahatla kaydet sonra okursun...
-
sözlüklere gir bir kaç sağlam yazarın yazılarını oku gülmekten yarıl sinir kalmaz :D
-
hiç gereği yokki birilerine kızınca durduğum yerde dur sen dur ananı avradını sikicem senin şeklinde kayıp duruyorum böyle bir yandanda sigara yakıyorum kendimi oyalayacak birşeyler arıyorum sonra geçiyor yavaş yavaş yazarak küfür edince sarmıyor beni
-
eskiden kufurteam vardı. neydi o günler be
-
pm den bana yaz karsilikli kufurleselim ?
-
facebook? :D
-
ipTelefon bunu yazdı
pm den bana yaz karsilikli kufurleselim ?
lan sen ne piskopat herifsin hiç kimseye sözün esirgemiyorsun :D
-
4chan ?