Sözelci İçin Pc Programcılığında Okumak
-
q0x bunu yazdı
hocam o bölümü okuyacağına git netten eğitim seti indir daha yararlı o okullarda bir şey öğretmiyorlar. çok istiyorsan eğer özel ünilerde yazılım müh filan düşün
hocam bende biliyorum fakat diploma gerek diploma , özel ünilerde okuyucak param olsa parayı basar giderim bilge adama
-
Matematiğin yoksa şans eseri gitsen bile bölümü bitiremezsin hacı gördüğümüz matematik öyle böyle değil aq
-
Bosluk bunu yazdı
Matematiğin yoksa şans eseri gitsen bile bölümü bitiremezsin hacı gördüğümüz matematik öyle böyle değil aq
işte asıl sormak istediğim o çok mmu ileri matematik görüyorsunuz
-
İki yıllık programcılık eğitiminde çok fazla matematik olduğunu düşünmüyorum tabi okuyan gören biri daha iyi cevap verebilir ama herşeyin mantığını matematiksel alt yapısını anlatmak yerine nasıl kullanabileceğini nerelerde işine yarayacağını öğrettiklerini düşünüyorum. O yüzden algoritmik problem çözme yeteneğin var ise analitik düşünme ile beraber, okul konusunda başarısız olman için bir sebep görmüyorum. Ama sonuçta üretmek istediğin nasıl programlar o da önemli.
-
Ka1nsha bunu yazdıq0x bunu yazdı
hocam o bölümü okuyacağına git netten eğitim seti indir daha yararlı o okullarda bir şey öğretmiyorlar. çok istiyorsan eğer özel ünilerde yazılım müh filan düşün
hocam bende biliyorum fakat diploma gerek diploma , özel ünilerde okuyucak param olsa parayı basar giderim bilge adama
Hocam Bahçeşhir Üniversitesi ve Wissen Akademi İşkur sayesinde ücretsiz eğitim veriyor: http://www.wissenakademie.com/
Bilgisayar Programcılığı okuman durumunda zorlanmazsın. Göreceğin meslek dersleri temelden başlıyor. Meslek lisesi çıkışlıların tek avantajı konuya aşina olmaları. En az iki dönem Matematik görüyorsun.
Odtü gibi bi kurumun diplomasının yeri farklıdır ama myolardan ve mühendisliklerden olmaması gereken miktarda boş adam mezun olduğundan diplomanın fazla önemi kalmadı. Herhangi bir lisans eğitimini tamamlayıp mesleki sertifikaları alırsan(bilgin olduğu sürece) rahatça iş bulabilirsin.
Edit: Bu arada bende matematikte seninle aynıyım. Önemli konuların işlendiği günlerde okula gitmemiştim, orta okulda matetik öğretmenimiz değişti çok çok kötü öğretmenlerin eline düştük. Lisede ise sadece 1. sınıfta matematik gördüm, gördüğüm konularda iyiyimdir. Matematiğe karşı ilgim olmadığından okulda öğrenemediğim temel konular için çaba göstermedim. İşin içine kesir ve kök girdiğinde bırakıyorum.
Balyoz99 tarafından 30/Mar/13 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Balyoz99 bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıq0x bunu yazdı
Hocam Bahçeşhir Üniversitesi ve Wissen Akademi İşkur sayesinde ücretsiz eğitim veriyor: http://www.wissenakademie.com/
Bilgisayar Programcılığı okuman durumunda zorlanmazsın. Göreceğin meslek dersleri temelden başlıyor. Meslek lisesi çıkışlıların tek avantajı konuya aşina olmaları. En az iki dönem Matematik görüyorsun.
Odtü gibi bi kurumun diplomasının yeri farklıdır ama myolardan ve mühendisliklerden olmaması gereken miktarda boş adam mezun olduğundan diplomanın fazla önemi kalmadı. Herhangi bir lisans eğitimini tamamlayıp mesleki sertifikaları alırsan(bilgin olduğu sürece) rahatça iş bulabilirsin.
hocam anca okul bitince olur bu :)
anca yani -
sözelciyim bilg. prog. okuyorum lan :< en sakat yönüüüüüm matematiğimin bok gibi olması.
-
Bende PC Programcılıgı bitirdim. Ama sayısal sıfır. 53le geçtim MAt2den felan. Derslere alakalı ol bitirmekte sorun yok. Hocalar anlayışlı.
-
ArmadA bunu yazdı
sözelciyim bilg. prog. okuyorum lan :< en sakat yönüüüüüm matematiğimin bok gibi olması.
vay işte bana böyle adamlar lazım :) hocam şevklendim şimdi nasıl peki yani mesela c# da bi konu anlatıyorlar matematik üzerinden mi veya hoca senden bi proje istiyor matematik üzerinden mi istiyor mesela
fibonacci serisini programla yazdır gibi vs.vs. -
Sözelciyim
Bilg. programcılığı 2. yıldayım (4. dönem)
1. dönemdeki Matematikden sorumluyum, bakalım :)