folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sözelci İçin Pc Programcılığında Okumak

Sözelci İçin Pc Programcılığında Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    q0x bunu yazdı

hocam o bölümü okuyacağına git netten eğitim seti indir daha yararlı o okullarda bir şey öğretmiyorlar. çok istiyorsan eğer özel ünilerde yazılım müh filan düşün

hocam bende biliyorum fakat diploma gerek diploma , özel ünilerde okuyucak param olsa  parayı basar giderim bilge adama

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Matematiğin yoksa şans eseri gitsen bile bölümü bitiremezsin hacı gördüğümüz matematik öyle böyle değil aq 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Bosluk bunu yazdı

Matematiğin yoksa şans eseri gitsen bile bölümü bitiremezsin hacı gördüğümüz matematik öyle böyle değil aq 

işte asıl sormak istediğim o çok mmu ileri matematik görüyorsunuz 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

İki yıllık programcılık eğitiminde çok fazla matematik olduğunu düşünmüyorum tabi okuyan gören biri daha iyi cevap verebilir ama herşeyin mantığını matematiksel alt yapısını anlatmak yerine nasıl kullanabileceğini nerelerde işine yarayacağını öğrettiklerini düşünüyorum. O yüzden algoritmik problem çözme yeteneğin var ise analitik düşünme ile beraber, okul konusunda başarısız olman için bir sebep görmüyorum. Ama sonuçta üretmek istediğin nasıl programlar o da önemli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    q0x bunu yazdı

hocam o bölümü okuyacağına git netten eğitim seti indir daha yararlı o okullarda bir şey öğretmiyorlar. çok istiyorsan eğer özel ünilerde yazılım müh filan düşün

hocam bende biliyorum fakat diploma gerek diploma , özel ünilerde okuyucak param olsa  parayı basar giderim bilge adama

Hocam Bahçeşhir Üniversitesi ve Wissen Akademi İşkur sayesinde ücretsiz eğitim veriyor: http://www.wissenakademie.com/

Bilgisayar Programcılığı okuman durumunda zorlanmazsın. Göreceğin meslek dersleri temelden başlıyor. Meslek lisesi çıkışlıların tek avantajı konuya aşina olmaları. En az iki dönem Matematik görüyorsun.

Odtü gibi bi kurumun diplomasının yeri farklıdır ama myolardan ve mühendisliklerden olmaması gereken miktarda boş adam mezun olduğundan diplomanın fazla önemi kalmadı. Herhangi bir lisans eğitimini tamamlayıp mesleki sertifikaları alırsan(bilgin olduğu sürece) rahatça iş bulabilirsin.

Edit: Bu arada bende matematikte seninle aynıyım. Önemli konuların işlendiği günlerde okula gitmemiştim, orta okulda matetik öğretmenimiz değişti çok çok kötü öğretmenlerin eline düştük. Lisede ise sadece 1. sınıfta matematik gördüm, gördüğüm konularda iyiyimdir. Matematiğe karşı ilgim olmadığından okulda öğrenemediğim temel konular için çaba göstermedim. İşin içine kesir ve kök girdiğinde bırakıyorum.

Balyoz99 tarafından 30/Mar/13 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Balyoz99 bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı
    q0x bunu yazdı

Hocam Bahçeşhir Üniversitesi ve Wissen Akademi İşkur sayesinde ücretsiz eğitim veriyor: http://www.wissenakademie.com/

Bilgisayar Programcılığı okuman durumunda zorlanmazsın. Göreceğin meslek dersleri temelden başlıyor. Meslek lisesi çıkışlıların tek avantajı konuya aşina olmaları. En az iki dönem Matematik görüyorsun.

Odtü gibi bi kurumun diplomasının yeri farklıdır ama myolardan ve mühendisliklerden olmaması gereken miktarda boş adam mezun olduğundan diplomanın fazla önemi kalmadı. Herhangi bir lisans eğitimini tamamlayıp mesleki sertifikaları alırsan(bilgin olduğu sürece) rahatça iş bulabilirsin. 

hocam anca okul bitince olur bu :)

anca yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sözelciyim bilg. prog. okuyorum lan :< en sakat yönüüüüüm matematiğimin bok gibi olması.

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Bende PC Programcılıgı bitirdim. Ama sayısal sıfır. 53le geçtim MAt2den felan. Derslere alakalı ol bitirmekte sorun yok. Hocalar anlayışlı. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    ArmadA bunu yazdı

sözelciyim bilg. prog. okuyorum lan :< en sakat yönüüüüüm matematiğimin bok gibi olması.

vay işte bana böyle adamlar lazım :) hocam şevklendim şimdi nasıl peki yani mesela c# da bi konu anlatıyorlar matematik üzerinden mi veya hoca senden bi proje istiyor matematik üzerinden mi istiyor mesela 

fibonacci serisini programla yazdır gibi vs.vs.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Sözelciyim

Bilg. programcılığı 2. yıldayım (4. dönem)

1. dönemdeki Matematikden sorumluyum, bakalım :)

Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 28