folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Programım Nasıl ?

Spor Programım Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

dyrnade (http://www.tahribat.com/Forum-Spor-Programim-1-Ayda-8-Kilo-161199/) Ustadımı örnek alarak Söle bir Program oluşturdum

32 Dk Kondisyon Bisikleti 3 dk normal çevirme 1 dk hızlı çevirme 

Sonra 

20 şer defadan 2 periyotta 40 defa her hareketten 

Sonra yere yatıp 60 tane yarım mekik 2 şer periyottan

Sonra

40 defa bunda tekrar 2 şer periyottan

30 defa 2 şer periyottan ama çok zor oluyor yha :(

30 defa 2 şer periyotttan bu hareket

120 kilo idim suan 108 kiloyum bu programa yaklaşık 1 haftadır tam anlamıla uyuyorum yemektten çok kısmadan 1 kilo verdim 

yarın sınavlarım bitiyor. tam anlamıla diyete giriyorum 1.5 ay okula gitmiyecem hedefım 100 kilonun altına inmek 

Bana bu yolda tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum daha farklı hareketler varmı ?

Ve en çokta gögüşü eritmem gerekiyor jinekomasti olduğumu zannetmiyom . gögüğle ilgili evde yapabileceğim bir hareket varmı ??*

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

üst göğüs çalış hocam.ayakları yükseğe koy eller aşağıda karşıya bak.15x4 kere yap.sonra evde bir tezgaha geç tam tersi şekilde yap alt göğüsü çalıştır ama unutma en zoru göğüste üst göğüs kasıdır

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y10
    y10's avatar
    Erkek

hacı bende 110 kiloyum bu hareketleri yapıyorum => http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

beslenme şeklimden dolayı diyet yapamıyorum sırf bunla kilo verebilir miyim acaba?

senin programı mı yapsam bende acaba

benim en büyük problemim karın daha önceden 10 yıl kadar amatör ligde futbol oynadım daha sonra ygs-lys ayagına bırakınca 20 kilo kadar aldım vücüdüm toplu duruyo ama kardnım yanlardan şişti baya.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

120 den 108 e bu programla mı indin hacı ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

sağlam çalışıyosun hocam

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yaklaşık 10 yıldır her sabah kalkıp yürüyüş yapayım diyorum, yok arkadaş olmuyo :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

Genel olarak bu programla hocam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

Hocam belli bir kilonun üstündeyken yemeğinizden sadece ekmeği çıkararak bile çok hızlı kilo verebiliyorsun. Çünkü hali hazırda o 120 kiloluk vicud bir idman malzemesi oluyor. O yüzden yüksek kilolardaki insanlar hayvan gibi yemelerine rağmen bir yerden sonra kilo almıyorlar.

"Büyük Olur Büyük Dağların Dumanı" misali.

Ayrıca Elixiron tebrikler hocam, bende senin gibi başlayıp 115 kilodan 95 kiloya düşmüştüm zamanında sonra vakitsizlikten kaldı herşey. Umarım devam edersin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    y10 bunu yazdı

hacı bende 110 kiloyum bu hareketleri yapıyorum => http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

beslenme şeklimden dolayı diyet yapamıyorum sırf bunla kilo verebilir miyim acaba?

senin programı mı yapsam bende acaba

benim en büyük problemim karın daha önceden 10 yıl kadar amatör ligde futbol oynadım daha sonra ygs-lys ayagına bırakınca 20 kilo kadar aldım vücüdüm toplu duruyo ama kardnım yanlardan şişti baya.

Göğüs hareketlerini beğendim hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

Hocam belli bir kilonun üstündeyken yemeğinizden sadece ekmeği çıkararak bile çok hızlı kilo verebiliyorsun. Çünkü hali hazırda o 120 kiloluk vicud bir idman malzemesi oluyor. O yüzden yüksek kilolardaki insanlar hayvan gibi yemelerine rağmen bir yerden sonra kilo almıyorlar.

"Büyük Olur Büyük Dağların Dumanı" misali.

Ayrıca Elixiron tebrikler hocam, bende senin gibi başlayıp 115 kilodan 95 kiloya düşmüştüm zamanında sonra vakitsizlikten kaldı herşey. Umarım devam edersin.

Özgüven geldi hocam insanlar kilo vermissin diyince felan ne biliyim durusun değişiyor... :-)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bunları 4x10 şeklinde yaparsan daha etkili olur diye düşünüyorum, dumble'n çok hafif değilse. ya da artırma imkanın varsa 12 + 10 + 8 + 6 olmak üzere 4 periyotta, her seferinde ağırlığı artırarak gir

bunu da aynı şekilde daha çok periyot daha az sayıda birim hareket

4x10 gibi

8x10 gibi

6x15 gibi

bu da 3x10 gibi

bu da ele, 3x10

...said addicted.
Toplam Hit: 1648 Toplam Mesaj: 19