Spor Programım Nasıl ?
-
dyrnade (http://www.tahribat.com/Forum-Spor-Programim-1-Ayda-8-Kilo-161199/) Ustadımı örnek alarak Söle bir Program oluşturdum
32 Dk Kondisyon Bisikleti 3 dk normal çevirme 1 dk hızlı çevirme
Sonra
20 şer defadan 2 periyotta 40 defa her hareketten
Sonra yere yatıp 60 tane yarım mekik 2 şer periyottan
Sonra
40 defa bunda tekrar 2 şer periyottan
30 defa 2 şer periyottan ama çok zor oluyor yha :(
30 defa 2 şer periyotttan bu hareket
120 kilo idim suan 108 kiloyum bu programa yaklaşık 1 haftadır tam anlamıla uyuyorum yemektten çok kısmadan 1 kilo verdim
yarın sınavlarım bitiyor. tam anlamıla diyete giriyorum 1.5 ay okula gitmiyecem hedefım 100 kilonun altına inmek
Bana bu yolda tavsiyelerinizi yardımlarınızı bekliyorum daha farklı hareketler varmı ?
Ve en çokta gögüşü eritmem gerekiyor jinekomasti olduğumu zannetmiyom . gögüğle ilgili evde yapabileceğim bir hareket varmı ??*
-
üst göğüs çalış hocam.ayakları yükseğe koy eller aşağıda karşıya bak.15x4 kere yap.sonra evde bir tezgaha geç tam tersi şekilde yap alt göğüsü çalıştır ama unutma en zoru göğüste üst göğüs kasıdır
-
hacı bende 110 kiloyum bu hareketleri yapıyorum => http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html
beslenme şeklimden dolayı diyet yapamıyorum sırf bunla kilo verebilir miyim acaba?
senin programı mı yapsam bende acaba
benim en büyük problemim karın daha önceden 10 yıl kadar amatör ligde futbol oynadım daha sonra ygs-lys ayagına bırakınca 20 kilo kadar aldım vücüdüm toplu duruyo ama kardnım yanlardan şişti baya.
-
120 den 108 e bu programla mı indin hacı ?
-
sağlam çalışıyosun hocam
-
yaklaşık 10 yıldır her sabah kalkıp yürüyüş yapayım diyorum, yok arkadaş olmuyo :D
-
FOXXLY bunu yazdı
Genel olarak bu programla hocam
-
Elixiron bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Hocam belli bir kilonun üstündeyken yemeğinizden sadece ekmeği çıkararak bile çok hızlı kilo verebiliyorsun. Çünkü hali hazırda o 120 kiloluk vicud bir idman malzemesi oluyor. O yüzden yüksek kilolardaki insanlar hayvan gibi yemelerine rağmen bir yerden sonra kilo almıyorlar.
"Büyük Olur Büyük Dağların Dumanı" misali.
Ayrıca Elixiron tebrikler hocam, bende senin gibi başlayıp 115 kilodan 95 kiloya düşmüştüm zamanında sonra vakitsizlikten kaldı herşey. Umarım devam edersin.
-
y10 bunu yazdı
hacı bende 110 kiloyum bu hareketleri yapıyorum => http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html
beslenme şeklimden dolayı diyet yapamıyorum sırf bunla kilo verebilir miyim acaba?
senin programı mı yapsam bende acaba
benim en büyük problemim karın daha önceden 10 yıl kadar amatör ligde futbol oynadım daha sonra ygs-lys ayagına bırakınca 20 kilo kadar aldım vücüdüm toplu duruyo ama kardnım yanlardan şişti baya.
Göğüs hareketlerini beğendim hocam
-
TeRRoR bunu yazdıElixiron bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Hocam belli bir kilonun üstündeyken yemeğinizden sadece ekmeği çıkararak bile çok hızlı kilo verebiliyorsun. Çünkü hali hazırda o 120 kiloluk vicud bir idman malzemesi oluyor. O yüzden yüksek kilolardaki insanlar hayvan gibi yemelerine rağmen bir yerden sonra kilo almıyorlar.
"Büyük Olur Büyük Dağların Dumanı" misali.
Ayrıca Elixiron tebrikler hocam, bende senin gibi başlayıp 115 kilodan 95 kiloya düşmüştüm zamanında sonra vakitsizlikten kaldı herşey. Umarım devam edersin.
Özgüven geldi hocam insanlar kilo vermissin diyince felan ne biliyim durusun değişiyor... :-)
-
bunları 4x10 şeklinde yaparsan daha etkili olur diye düşünüyorum, dumble'n çok hafif değilse. ya da artırma imkanın varsa 12 + 10 + 8 + 6 olmak üzere 4 periyotta, her seferinde ağırlığı artırarak gir
bunu da aynı şekilde daha çok periyot daha az sayıda birim hareket
4x10 gibi
8x10 gibi
6x15 gibi
bu da 3x10 gibi
bu da ele, 3x10