Spymafia Browser Oyunumu Açtım!
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------
thecrims diye bir oyun var ona benzemiş en kısa zamanda açılır inş.
-----------------------------onun gibi yapsa keşke ama bu resetlenmeyenden olsa çünkü reset alıyo diye onamıyorum krimsi :D
-
hocam sessionid ler ile falan oyna.
güvenlik kodu koysanda dosu önleyemezsin.Bu arada şu kırmızı probleminede çözüm bulsan gözlerimi mahfediyor
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hocam sessionid ler ile falan oyna.
güvenlik kodu koysanda dosu önleyemezsin.Bu arada şu kırmızı probleminede çözüm bulsan gözlerimi mahfediyor
biliyorum hocam denyo ile saldırırlarsa captcha engeller diğer türlüde session id leri engellicek çünkü session idlerle falan oynuyorum biraz -
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
biliyorum hocam denyo ile saldırırlarsa captcha engeller diğer türlüde session id leri engellicek çünkü session idlerle falan oynuyorum biraz
-----------------------------hoca hadi neyle oynayacaksan oyna yap et sonrada hile yapanları sıfırla :) beni sıfırlarsan 20 bin i geri isterim faiziyle :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
biliyorum hocam denyo ile saldırırlarsa captcha engeller diğer türlüde session id leri engellicek çünkü session idlerle falan oynuyorum biraz
-----------------------------hoca hadi neyle oynayacaksan oyna yap et sonrada hile yapanları sıfırla :) beni sıfırlarsan 20 bin i geri isterim faiziyle :D
biliyorum sıfırlayacağım kişileri :D -
o diilde asp ile yazılanlarda saat varmı yani geri sayım ileri sayım sitede ne kadar durduğu vb. yapılmıyor diye biliyordumda.
-
PyramiD bunu yazdı:
o diilde asp ile yazılanlarda saat varmı yani geri sayım ileri sayım sitede ne kadar durduğu vb. yapılmıyor diye biliyordumda.
-----------------------------Ne alaka hocam :|
Bkz: http://www.tahribat.com/online.asp
-
hocam karizma ve suikast hileyle gerisini bilmiyorum ama sen bakrsan zaten üstte ve puanları saçma sapan olanları silersin umarım..
-
http://www.spymafia.com/Messages.asp kaymış
mesaj alanı üstte onun hemen altında profilim görünüyo. yanılmıyorsam yanyana olmalıydılar -
Oyunu açtım arkadaşlar umarım bi daha bu şeref yoksunu kişiler aynı işlemi yapmazlar. Görebildiğim yerlere gerekli şeyleri koydum ip ban falan yaptım, otomatik ban sistemi yaptım. Ulan yapacağım şeyi yapamadım değermiydi aq. Şimdi sokak modülü lokanta falanda olacaktı dükkanlara saldırma falan. Neyse iyi eğlenceler...
Hile yapanları tespit ettim edebildiklerimi üyeliklerini sıfırladım 3 kuruşa 5 köfte yok :). eksi para he :D