folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder SQL İnjection - Azmin Sonu Başarı, Peki Daha Neler Yapabilirim?

SQL İnjection - Azmin Sonu Başarı, Peki Daha Neler Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Slm :)

Kedi olalı bir fare tuttum.Kod bilgim yok genelde programlar kullanıyorum.

Güzel bir sitede açık buldum.Havij Programı ile DB ye ulaştım.

Admin şifresini ve siteye kayıtlı 7200 kullanıcının emailini aldım.Nolur nolmaz diyerekten şu andada kul adı ve şifrelerini topluyorum...

Sorulara geçeyim...

2 Db var biri "Portal" diğeri  "information_schema"

1) Db şifresine ulaşamadım nasıl bulabilirim.Çok araştırdım ama yok, full dbyi nasıl bilgisayara indirebilirim.

2) Db içindeyim neler yapabilirim.

3) Ftp girişini bularak site scriptinde değişme yapabilirmiyim? Sitede değiştirmek istediğim yazılar var.Yoksa ftp dısında sitedeki yazıları db dend eğiştirebilirmiyim.Ancak değiştimek istediğim sayfa bir html sayfası...

Şimdiden tşkler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gomez fişek ya konuyu geyiğe bağlamayalım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

şu geçenki ayvalık sitesi mi?

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

biri anlatsın konuyu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Hocam admin panelinden shell upload edebilir yada sitedeki çoğu şeyi değiştire bilirsin yani

<script></script> kodlarıyla farklı bir sayfaya yönlendire bilirsin admin panelinde değişiklik yapamıosan en azından

Sonracıma Eğer mssql ise Bilgileri update Edebilirsin tabi her mssql Dede update edilir diye bişi yok. mesela title vardır katagoriler gibi

update koln_adı set title='değişim' where id=1 Mesela bunun gib ama havijlede Deniyebilirsin eğer izin vermiyorsa yapılabilecek pek bişi yok he Çok Hacklemek istiorsan Serveri taratırsın açık olan bi siteye Shell Uplarsın ordan root olup istedin herşeyi yapabilirsin.

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

"şu geçenki ayvalık sitesi mi?"

yok hocam popüler bir counter strike sunucu satış sitesi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam admin panelinden shell upload edebilir yada sitedeki çoğu şeyi değiştire bilirsin yani

kodlarıyla farklı bir sayfaya yönlendire bilirsin admin panelinde değişiklik yapamıosan en azından

Sonracıma Eğer mssql ise Bilgileri update Edebilirsin tabi her mssql Dede update edilir diye bişi yok. mesela title vardır katagoriler gibi

update koln_adı set title='değişim' where id=1 Mesela bunun gib ama havijlede Deniyebilirsin eğer izin vermiyorsa yapılabilecek pek bişi yok he Çok Hacklemek istiorsan Serveri taratırsın açık olan bi siteye Shell Uplarsın ordan root olup istedin herşeyi yapabilirsin.

Hocam bu site tuhaf bir site.Admin girişi yapınca satış sayfasına giriyor.Yani siteden sunucu almak isteyenler form doldurur,siparis sayfası gelior.

tarattım 1 tane admin giriş paneli var.

Ancak anlamadım nokta admin herşeyi değiştiren bir paneli vardır.Sonucta bu sitenin 7200 üyesi var.Onlara toplu mail vs... 

İsterseniz adres verim siz biraz uğrasın, çıkanları paylaşalım :D

NOT: hocam bu Database şifresi nerdedir? onu bulsam mysql -frontpage bir programla databasesine bağlancam :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

eline birşey geçmeyecek sonuçta, fazla kasma bence. :)

bu arada hajiv pro mu var sende?

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

ironhazee bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

kodlarıyla farklı bir sayfaya yönlendire bilirsin admin panelinde değişiklik yapamıosan en azından

Hocam bu site tuhaf bir site.Admin girişi yapınca satış sayfasına giriyor.Yani siteden sunucu almak isteyenler form doldurur,siparis sayfası gelior.

tarattım 1 tane admin giriş paneli var.

Ancak anlamadım nokta admin herşeyi değiştiren bir paneli vardır.Sonucta bu sitenin 7200 üyesi var.Onlara toplu mail vs... 

İsterseniz adres verim siz biraz uğrasın, çıkanları paylaşalım :D

NOT: hocam bu Database şifresi nerdedir? onu bulsam mysql -frontpage bir programla databasesine bağlancam :D

db şifresini saklamazlar mysql veya mssql içinde saçma olur aynı zamanda ftp şifresinide. bence sen o girdiğin panelden bişeyler uplanıcak bi yer ara eğer bulursan  burdan söyle Shell uplarsın ordan istediğini yapabilirsin gerçi shell kullanmayı biliormusun bilmem ama çok zor bişi değil

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

GAARA Holey :D

Şey bu panelde ürün ekleme var

ürünün ismini yazıyorsun fiyatını en resim ekleme var.Fakat sorun su

Sadece jpg ve png kabul ediyor.... Belki burdan shell uplaabilir

Bir shel varsa hazırla göndereyim bakim kabul etcekmi hocam....

Diğer arkadaşın sorusuna gelince HAvij 1,14 kırılmıs ama free full değil

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

ironhazee bunu yazdı:

GAARA Holey :D

Şey bu panelde ürün ekleme var

ürünün ismini yazıyorsun fiyatını en resim ekleme var.Fakat sorun su

Sadece jpg ve png kabul ediyor.... Belki burdan shell uplaabilir

Bir shel varsa hazırla göndereyim bakim kabul etcekmi hocam....

Diğer arkadaşın sorusuna gelince HAvij 1,14 kırılmıs ama free full değil

Hocam şirketteyim :D Shell flen indirirsem sorun olabilir. işin Yoksa Cw De vardı ordan indir c99 shell i Olmazsa akşam 6 dan sonra anca bakabilirim

Toplam Hit: 4495 Toplam Mesaj: 25