SQL İnjection - Azmin Sonu Başarı, Peki Daha Neler Yapabilirim?
-
tşkler ::) birde uzantısı jpeg png dısında baska bişey kabul etmiyor onu nasıl asarım?
-
admin şifresini ftpde denesene.ya da hosting paneline.ordan sıfırlarsın ya da .
-
ironhazee bunu yazdı:
-----------------------------
tşkler ::) birde uzantısı jpeg png dısında baska bişey kabul etmiyor onu nasıl asarım?
-----------------------------hocam aslında oda basit mesela gif olarak görmesi için deneme.jpg.php diorsun ve o dosyanın içine jpeg için bi kod yazıorsun kısacık çoğu panel yiyor onuda eğer e ticaret sitesiyse önlem almış olabilirler. Pmle yollucam konuya bakarsın
-
SUPERBICO bunu yazdı:
admin şifresini ftpde denesene.ya da hosting paneline.ordan sıfırlarsın ya da .
-----------------------------Hocam tamamda şifre uysa bile ftp yani host kullanıcı adıda lazım.Oda admin olmaz sanırım :D denedim değil.Ftp kul adını naısl bulcam :)
-
Gaara bunu yazdı:
ironhazee bunu yazdı:
-----------------------------hocam aslında oda basit mesela gif olarak görmesi için deneme.jpg.php diorsun ve o dosyanın içine jpeg için bi kod yazıorsun kısacık çoğu panel yiyor onuda eğer e ticaret sitesiyse önlem almış olabilirler. Pmle yollucam konuya bakarsın
-----------------------------Sorularım
2) Bir sorum daha var.Shella tmak bukadar kolaysa birçok forum da resim upload etme yeri var.Örnek konuya dosya atacagız bu şekilde atabiliriz.Her yere shell atabiliriz.Mantık bu dimi Yanlışmıyım doğrumuyum.Shell böyle bişeyse ozman her forum ele geçirilebilir. Bu konuda bilgi verirsen sevinirim
-
ironhazee bunu yazdı:
Gaara bunu yazdı:
ironhazee bunu yazdı:
-----------------------------Sorularım
2) Bir sorum daha var.Shella tmak bukadar kolaysa birçok forum da resim upload etme yeri var.Örnek konuya dosya atacagız bu şekilde atabiliriz.Her yere shell atabiliriz.Mantık bu dimi Yanlışmıyım doğrumuyum.Shell böyle bişeyse ozman her forum ele geçirilebilir. Bu konuda bilgi verirsen sevinirim
-----------------------------Mantık bu tabide Rahatlıkla engellenir shell upload okdar zor değil yani bazı siteler ilk satırı incelerken bazıları tamam gibi vs vs var Ayrıca Koruma açık Hiç Açık Olan bi siteye denk gelmedim :D ne yapılıur bilmiyorum ama ole her forumda hatta yeni yazılmamıs çoğu forumda shell uplayaman pmden siteyi shelli adresi yolla bi bakayım
-
Bi yandanda cw açık :D shell nasıl kullanılır videoları vs
Hocam html sayfasını db den değiştiremessin
portal üzerinden config.php gibi bişe bul onun içinden username pass ve db nameyi öğren ardından c99 shell veya farklı bir shell
kullanarak db ye connect ol ve ardından dump et indir db yi
Ayrıca her siteye shell upload olmaz mesela upload sitelerinde millet eskiden shell atmaya çalışıyordu
bir site denk gelmişti .htaccess ile dizine sadece belli uzantıda dosyaları upload edebiliyrdun
bunu .htaccess yardımı ile sağlıyordu
Atıyorum .htaccess ile şu dosya türlerini engelliyelim
Options -Indexes
Options -ExecCGI
AddHandler cgi-script .php .php3 .php4 .phtml .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi
gibi ama biraz çakal olup kendi hazırladığın .htaccess ini upload edersin tüm sistemi alt üst edebilirsin :D
sitede bulunan .htacces ile senin hazırladığın ht yer değiştirir boru gibi herşeyi upload edersin vs
taktik bol
@dipnot
heyk ile çok uğraşıyorsn dikkat et sonra şırınga ile kan alırlar
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Bi yandanda cw açık :D shell nasıl kullanılır videoları vs
portal üzerinden config.php gibi bişe bul onun içinden username pass ve db nameyi öğren ardından c99 shell veya farklı bir shell
@dipnot
-----------------------------Bu Config.php Tam Olarak Nerde Aramak Gerekior Yani Shell Upladıkdan sonra nerelere bakmak lazım Her sitenin Config.php si bulunabilirmi shell upladıkdan sonra
-
Gaara bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Bi yandanda cw açık :D shell nasıl kullanılır videoları vs
@dipnot
-----------------------------Bu Config.php Tam Olarak Nerde Aramak Gerekior Yani Shell Upladıkdan sonra nerelere bakmak lazım Her sitenin Config.php si bulunabilirmi shell upladıkdan sonra
-----------------------------senin aramana gerek yok ya shell e yaz o arasın senin yerine :D
bu scriptten scripte değişir örnek olarak vbulletin tipi forumlarda
include/config.php dizinindeydi
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Gaara bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
@dipnot
-----------------------------senin aramana gerek yok ya shell e yaz o arasın senin yerine :D
bu scriptten scripte değişir örnek olarak vbulletin tipi forumlarda
include/config.php dizinindeydi
-----------------------------Tam olarak Nasıl Arattırıcamki Shell'e öle bi bölüm varmı ?