SSD Diskler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Corsair / all

Transcend 128 GB SATA3 SSD Disk Toggle Senkron

veya Mach Xtreme 120 GB SSD Disk - SATA3 Senkron

kullanım ömrü birazda kullanıcıya bağlı abi.

Mach xtreme 2 3 gün kadar kullandım adadayken, gayette iyi performans aldım.

sen max fiyat versen ona göre baksak bizde sana. ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

1- Solid State Diskler birleştirme yapmayınız diskinizin ömrünü azaltabilir.

Yeni seyler ogrenmek istiyorum ama cok teknik geldigi de oluyor benim bu dikkatimi cekti rica etsem biriniz aciklayabilirmiydiniz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fiyat : 300-400 arasi

intelin ssd si daha kullanisli gorunuyor

forumlarda ocz yi cok ovmusler

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

1- Solid State Diskler birleştirme yapmayınız diskinizin ömrünü azaltabilir.

Yeni seyler ogrenmek istiyorum ama cok teknik geldigi de oluyor benim bu dikkatimi cekti rica etsem biriniz aciklayabilirmiydiniz ?

uzun ömürlüler slc olanı, mlc daha az dayanıyor.

w7'de TRIM' özelliğinden dolayı büyük bir performans artışı var mesela. eski sistemlerde bunu kullanamıyorsunuz

TRIM ; eski disklerde ki formatlama yani silme işlemini sanal olarak siliyordunuz, bildiğiniz gibi eski yazılmış olan bilgi mbr'de kalır.

eski disklerde tampon alanı yüksek olduğundan dolayı silinmiyordu. ssd'de böyle bir olay yok bilgi tamamen silinir.

bi ara yine yazarım işim va şimdi :F

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-agt3-25sat3-60g-60gb-agility-3-serisi-sata-30-ssd-%28-525mb-okuma-475mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=56415

bu nasıl sizce ? bende almayı düşünüyorumda ssd lere yabancıyım, ucuz bişey olsun istiyorum, bide 60gb yetermi acaba

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

donanimcilar krali rene nin tavsiyesi uzerine

ocz vertex 3 120gb aldim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Testlerini tapip bi de w7 puanini yazabilirmisin ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

bende sandisk sata3 var şu an. Bilgisayarı yeniden başlatmak monitorün göz kırpması gibi birşey, kapanış 5sn, açılış 8-10sn.

edit: Hocam şunuda hesaba katmak lazım donanım ömrü zaten max 7 senedir. Mükemmel bir şey, yani 7200,5400 rpm HDD yalan, teknik bilgim yok sadece şu an kullanıyorum ürünü, bilgisayar bu abi, hız bu amk.

Aynı disk bendede var. SATA 2 kullanıyorum. Programların ve sistemin açılış hızı çok feci arttı. SSD den sonra hdd kullanan sistem kullanmak bugattiden, kağnı arabasına geçemeye benziyor.

Yalnız bendeki diskin windows 7 puanı 7.7 sendeki puan kaç hocam?

Ayrıca sandisk ' i tavsiye ederim

Sandisk 120 GB extreme kullanıyorum. senkron nand kullanıyor ve diğer disklerin asenkron nandlarıyla eşdeğer fiyatta. 3.5" bracket yanında vermiyor ya da sata 3 kablosu onu da belirteyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

videoları loseless encode yaparken (huffyuv, lagarith vs gibi) bu diskleri kullanmak 

encode hızını arttırır mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ocz bak derim

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 4988 Toplam Mesaj: 35