SSD Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, dell n5110 dizüstü bilgisayarıma ssd aldım. Birde yanında ssd caddy denen optik okuyucu yerine takılan zımbırtıdan aldım. Şimdi sorum şu,

Ssd yi şuan hdd'nin takılı olduğu yere takıp, ssd caddy ile hdd yi mi takayım yoksa 

hiç hdd ye dokunmadan direk zımbırtıyla birlikte optik okuyucunun yerine mi takayım?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Caddy ye normal hdd yi takman 

ssd yide normal hdd nin olduğu yere takman daha uygun olacaktır 

çünkü sistemi kuracaksın ssd ye olur ya sallanır oynar veri kopukluğu olur sıkıntı yaşarsın

Birde kızaktaki hdd daha ağır çalışabiliyor riske atma

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

aynen kızağa hdd yi takman yararlı olucak çünkü orası cd rom için ayarlanmış bi yer hız sorunları yaşatabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Yeri gelmisken kaynak yapayim

Asus k55vm ssd destekler mi tam performans

Ve en ucuza nasil hallederiz caddy ile birlikte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek

o aleti sökmeden önce bir daha düşün derim uğraştığına değmeyebilir :D

şaka bi yana daha önce bunu sökmediysen bayağı uğraştırıyo bilgin olsun. fan temizlemek için ekranı bile ayırmak gerekiyodu ne illet bi tasarımı var öyle

Everyone sees just what they want to see.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

@mfe25 : Bir ara servisten gelip sökmüşlerdi fan için benim bilgisayarıda, harddisk anakartın altında sanırım :D

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben dvd yerinde ssd taktım 2 yıldır  kullanıyorum sorun çıkmadı eger caddy'i iyi takarsan ve ssd güzel vidalarsan sıkıntı olacagını sanmıyorum . zaten sallanması vb.. ssd sorun çıkartmıyor 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

peki performans olarak etkiler mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende de lenovo z500 var , yurt dışında takanlar varmış ama müşteri hizmetleri sizin cihazınız desteklemiyor dedi

bende cd rom a takmak istiyorum , anlamadığım şey i7 işlemci destekleyen anakart nasil ssd desteklemez.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bende de lenovo z500 var , yurt dışında takanlar varmış ama müşteri hizmetleri sizin cihazınız desteklemiyor dedi

bende cd rom a takmak istiyorum , anlamadığım şey i7 işlemci destekleyen anakart nasil ssd desteklemez.

Donanım konusunda çok donanımlı değilim ama 

Var olan hdd nin uygun boyutunda ssd bulduğumuzda nasıl takılmıyor desteklemiyor aklım almıyor 

ben aldım destekleyip desteklememe olayına zerre bakmadım baktım boyutuna ölçtüm aynı boyut aldım taktım

kızağada normal hdd yi taktım miss

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

dwd yerine ssd takarsan bios ayarlarından dwd kısmını birincil seçmen gerekli. ssd diski harddiskin yerine tak. mekanik diski dwd yerine tak. amaç bu zaten.

panxer desteklemiyor diye bişey yok. sata arabirimi kullanıyor ise destekler.

Dos_Attach tarafından 23/Ara/14 15:13 tarihinde düzenlenmiştir

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 2974 Toplam Mesaj: 25