Staj Parası ?
-
okul aile birliğine bağış diye geçiyormuş bu para.... başka okullarda 2 - 3 hademe varmış bu okulda 7 hademe varmış devlet 1 hademenin maaşını veriyormuş diğer 6 hademenin parasını böyle öğrencilerden alınan parayla idare ediyorlarmış. yani hademenin maaşını öğrenciler vermiş oluyor. böyle beceriksiz bir zamandayız YIL 2012 ve meslek lisesi memleket lisesi denilen bir durum var ve okul hademe nin maaşını öğrencinin parasıyla idare ediyor...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------okul aile birliğine bağış diye geçiyormuş bu para.... başka okullarda 2 - 3 hademe varmış bu okulda 7 hademe varmış devlet 1 hademenin maaşını veriyormuş diğer 6 hademenin parasını böyle öğrencilerden alınan parayla idare ediyorlarmış. yani hademenin maaşını öğrenciler vermiş oluyor. böyle beceriksiz bir zamandayız YIL 2012 ve meslek lisesi memleket lisesi denilen bir durum var ve okul hademe nin maaşını öğrencinin parasıyla idare ediyor...
-----------------------------ooo o müdürü skertirler. bildiğin kendi sölemiş hademenin maaşını biz topluyoz diye. bildiğin YASA DIŞI kaçak işçi çalıştırıyo.
okulu yeri ve müdürü yaz mına korlar onun.
-
100 tl diploma parasını vermeyen biri olarak söylüyorum, elinden ne geliyorsa sonuna kadar zorla hocam bir yerde pes ediyorlar :)
-
Benim okuduğum dönemlerde de aynı şey mevcuttu.Fakat oran bu kadar yüksek değildi
-
En guzeli universite bedava staj dosyasi anlamadigim bir insan egitim kurumunu ticarethane olarak nasil gorebilir sonucta hepsi maaslarini takir takir aliyorlar ogretmen maasi az demeyin sakin muhendisler 500 tl fazla aliyor ne bilim ya Allah herkeze dogru yolu gostersin hersey para degil bu hayatta bende isterim 10000 maas alim ama ne yapalim olmuyor insallah bir gun olur fakat helalinden olur insallah ha cebinden almissin ha haketmedigin parayi vermek zorunda birakmissin pek bir fark goremiyorum belki de yanlis dusunuyorum ama bana gore bu sekilde
-
Soygun bu resmen 7 hademe oha saraymı orası labaratuarları öğrenciler temizliyor zaten vermeyin milli eğitime gideriz diyin..diretin gerekirse grev falan yapın
-
vermessen ne olacakmış kimse sen para vermiyorsun diye okuldan atacak değil.
bi yakınımızdan duymuştum işte staj parası vermiş okul aile birliğine yardım yaptı diye dekont vermişler.
okul kendi cebine atmak için istiyor parayı vermezsen işte 1 sene okulun uzar staj yapamazsın falan boş iş bunlar
bide staj dosyasını almak için aidat parası vermelisin birşeyler saçmaladılar ama boş lafta bunlar.
şikayet et verme para filan yazıktır ya.
-
120 lira veririz ama staj defterine karşılık alındığına dair belge vereceksiniz diyin verin şikayet edin
-
benim zamanımda vardı
2001 yılında 54 lira staj parası alırdık 5 lirasını heray okula verirdik
sonra 1 yıl boyunca verdim + birde diploma parası istediler küfür ede ede bir hal oldum :)
-
147 i aradım not düştüler. böyle bişey yok. anca gönlünden ne koparsa aile birlipğine katkı yapma isteği sana kalmış. yarın okula gideceğim bizzat görüşeceğim eğer yok hala direnirse Milli eğitime gideceğim yok ordakide aynı kafada ille para derse TV lere bu durumu anlatacağım bundan sonra artık onların keyfine kalmış ya parayı almadan staj dosyasını verir yada cümle aleme rezil olur sonra sürgüne mi giderler açığa mı alınır bilemem...