Staj Parası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

500 öğrenci olsa okulda 120 liradan 60bin yapar 3 hademe çalışıyo olsa böle 3 e 20bin yapar.. hadi yıllak maaşı olsun, böl 12 ye , bu hademeler aylık 1666 lira mı alıyolar? şikayet et gitsn hocam belli ki indiriyolar cebe bişeyler, milletin parasıyla yaşıyorlar anasını satiim.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

LasTMohicaN bunu yazdı:
    -----------------------------

100 tl diploma parasını vermeyen biri olarak söylüyorum, elinden ne geliyorsa sonuna kadar zorla hocam bir yerde pes ediyorlar :)

2001 de dandini bi liseye kayıt olcam diye, pederde işten çıkıp takımla vs geldiğini görüncen 750 lira kayıt parası istedilerdi bendende.. lise de bildiğin tırt bi devlet lisesi :) mezn oluncada bilmem kaç yüz lira diploma parası istedilerdi, alın sizde dursun dedim almadım diploma felan 2 sene sonra aldım gidip :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

İşte Ağaç yaşken eğilir

şimdiden alıştırıyorlar Kan almayı

(ne vergisi bu ?  valla zamanında 1 kereye mahsus konulmuş geçici vergi ÖDİYECEKSİN yoksa cezaya girer)

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

LasTMohicaN bunu yazdı:

100 tl diploma parasını vermeyen biri olarak söylüyorum, elinden ne geliyorsa sonuna kadar zorla hocam bir yerde pes ediyorlar :)

2001 de dandini bi liseye kayıt olcam diye, pederde işten çıkıp takımla vs geldiğini görüncen 750 lira kayıt parası istedilerdi bendende.. lise de bildiğin tırt bi devlet lisesi :) mezn oluncada bilmem kaç yüz lira diploma parası istedilerdi, alın sizde dursun dedim almadım diploma felan 2 sene sonra aldım gidip :)

o yıllarda bizde 1.000 TL vermiştik kodumun lisesine ne koymustu bea. 

Okullar eğitime katkı payı paralarını böyle staj muhabbetleri ile alıyorlar artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

LasTMohicaN bunu yazdı:

Okullar eğitime katkı payı paralarını böyle staj muhabbetleri ile alıyorlar artıkz

biz he he dediydik vermediydk. ne vercem arkadaş, özel okula giderim para vericek olsam :) kayı parasınıda vermedim diploma parasınıda vermedim. müstehaktır pezvnklere.. 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Hocam ne parası ya bıraksınlar sömürmeyi benim bildiğim tönetmelikte böyle bir şey yok gerekirse her yere şikayet et.

Bende sağlık meslek son sınıftayım sene başında 1 tane örnek alıyoruz gerisi fotokopi devam zaten bu dosyalar gereksiz aq boş yere kağıt israfı yani aylık bir kere doldurulsa anlicam da haftada 3 gün staj yapıyoruz her gün dolduruyoruz bunu.

İsraf başka bir şey değil bir de bunun için para mı verilir ya.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

LasTMohicaN bunu yazdı:

Okullar eğitime katkı payı paralarını böyle staj muhabbetleri ile alıyorlar artık

Ben 10 TL vermiştim :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

1 lira bile vermedim :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

147 i aradım not düştüler. böyle bişey yok. anca gönlünden ne koparsa aile birlipğine katkı yapma isteği sana kalmış. yarın okula gideceğim bizzat görüşeceğim eğer yok hala direnirse Milli eğitime gideceğim yok ordakide aynı kafada ille para derse TV lere bu durumu anlatacağım bundan sonra artık onların keyfine kalmış ya parayı almadan staj dosyasını verir yada cümle aleme rezil olur sonra sürgüne mi giderler açığa mı alınır bilemem...

hacı yap bi led tabela oğru müge anlıya. kan alır kan =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

147 i aradım not düştüler. böyle bişey yok. anca gönlünden ne koparsa aile birlipğine katkı yapma isteği sana kalmış. yarın okula gideceğim bizzat görüşeceğim eğer yok hala direnirse Milli eğitime gideceğim yok ordakide aynı kafada ille para derse TV lere bu durumu anlatacağım bundan sonra artık onların keyfine kalmış ya parayı almadan staj dosyasını verir yada cümle aleme rezil olur sonra sürgüne mi giderler açığa mı alınır bilemem...

hacı yap bi led tabela oğru müge anlıya. kan alır kan =)

doğru diyorsun :) zaten tabela yaptığımı biliyor :) evinde tabelamızda özelden ulaşmam lazım :)

hatta 3 bin öğrenciden gelen parayla 2012 model otomobil alıyorlarmış diye söylentiler filan varmış

az öncede mesa geldi alo 147 den sonuçlanmış diye arayım bakalım ne olmuş

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5983 Toplam Mesaj: 42