Star Wars The Force Unleashed Kasıyor
-
Arkadaşlar Star Wars'ün oyununu aldım ancak oyun kasıyor oyun korsan olduğu için mi yoksa sistem yetmediği için mi kasıyor anlamadım bilgisayarım XP
İşlemcim:Intel Premium 2.80GHz
Ekran Kartı:1 GB 9600Gt Nvidia GeForce
patch işimi görür mü bu sorunla karşılasıp patch i olan varmı?
-
hacı sağlam ram veya işlemci yiyen bi program daha açık olabilir farketmediğin. kasması imakansız gibi bişey
-
tamam hocam bi inceliyim
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sağlam ram veya işlemci yiyen bi program daha açık olabilir farketmediğin. kasması imakansız gibi bişey
nothing is impossible...
bende bus driveri oynayamıyorum ama benden 4 kat düşük özelliklerdeki bi makina rahatlıkla açıyodu -
bigpower bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
nothing is impossible...
bende bus driveri oynayamıyorum ama benden 4 kat düşük özelliklerdeki bi makina rahatlıkla açıyodu
hacı o dediğin impossible is nothing :D -
MMB bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
nothing is impossible...
bende bus driveri oynayamıyorum ama benden 4 kat düşük özelliklerdeki bi makina rahatlıkla açıyodu
hacı o dediğin impossible is nothing :D
öylede deniyo böylede deniyo :D verilmemek istenen mesaj ikisindede aynı
edit : bide bişey sorucam , ingilizmisin :D ? -
Nvidia Physx kurulu değil ise kur, ekran kartı driver'ını güncelle sorunun kalmayacaktır.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Nvidia Physx kurulu değil ise kur, ekran kartı driver'ını güncelle sorunun kalmayacaktır.
-----------------------------hocam bu physx ati ye de kuruluyordu galiba ?
-
saolun bu arada oyunu tavsiye ederim bende kasmasına rağmen bayağ oynadım :D bi dediklerinizi yapıyım
-
peki hocam ekran kartıma uygun physx olduğunu nasıl anlıyacam yardım edersen sevinirim
-
Son sürüm Physx kurarsan olur.Zaten driver değil Physx..