St.Petersburg Mu? Moskova Mı? Nereye Gitmeli?
-
Beyler Rusyaya gitmeyi düşünüyorum ama daha nereye gideceğime karar veremedim :) Moskova mi Petersburg mu?
1 hafta kalmayı düşünüyorum karar veremedim çünkü oteler çok pahalı malum ögrenciyiz yol yordam bilen birisi anlatırsa sevinirim
1-Moskova mi Petersburg mu?(para konusunda dusunerek)
2-nerede kalinir neresi ucuzdur?
3-Birde ocak ayinin ortasinda gitmek istiyorum siz ne dersiniz ne zaman gitmeli?
Sonuc olarak ne kadar para gerekir tahmini :D
-
sırf karı düşürmek için gitmediğini varsayarak;
tam olarak nası bi gezi düşünüyosun ona göre yazsın bilenler. ne için gitmek istiyosun ne tarz gezilerden hoşlanırsın vs vs. -
ocak ayında zaten alışık değilsin baya götün donacak, akdeniz ülkelerine felan git bence
-
MaviGozluDev bunu yazdı
tam olarak nası bi gezi düşünüyosun ona göre yazsın bilenler. ne için gitmek istiyosun ne tarz gezilerden hoşlanırsın vs vs.:D Yok kız düşürmek için gitmiyorum zaten orda var onun için gidiyorum :D
-
byhackerx12 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
tam olarak nası bi gezi düşünüyosun ona göre yazsın bilenler. ne için gitmek istiyosun ne tarz gezilerden hoşlanırsın vs vs.:D Yok kız düşürmek için gitmiyorum zaten orda var onun için gidiyorum :D
e kzı varsa o moskovada yada petersburgda mı yaşadığına mı karar veremiyo anlamadım :d kzı nerdeyse oraya git işte :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıbyhackerx12 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
e kzı varsa o moskovada yada petersburgda mı yaşadığına mı karar veremiyo anlamadım :d kzı nerdeyse oraya git işte :D
Akşam akşam iyi güldürdün hoca :D Allah iyiliğini versin :DD
-
moskova dünyanın en pahalı şehridir, ben petersburg'a gitmeni öneririm. çünkü giden herkes harika bir yer olduğunu söylüyor.
-
yanımda rus arkadaş var tabi ki moscow diyor :)
-
Moskova dünyanın en pahalı kenti seçiliyor kaç yıldır. Bu cevap senin için yeterli sanırım...
-
yandex den arkadaslarım geldi dün toplantı yaptık. heriflere gidicez kar ve soguktan moskovaya gidemiyoruz. :D
-
CnkGn bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıbyhackerx12 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Akşam akşam iyi güldürdün hoca :D Allah iyiliğini versin :DD
:) yok be haci ben nereyi secersem oda oraya gelicek :)