Strateji Oyunu
-
Cities XL var baya iyimiş
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------Cities XL var baya iyimiş
-----------------------------İlk olarak TROPICO-4 ü oynadım şehir kuruyorsun ama savaş yok. Ayrıntılı ve çok zevkli bir oyun gelir-gider,iş, turist herşey var oyunda. Sonrasında CITIES XL oynadım daha profesyonel ve daha güzel gerçekten harika bir oyun yapmışlar.
-----------------------------
Yorumlara baktım kimse CIVILIZATION 4-5 i söylememiş. Bu oyunu diğerlerinden ayıran satranç gibi hamle sırası var sen hamle yapmadan kimse sana saldıramıyor karşılıklı hamleler var. Ve en beğendigim özelliği direk ülke imparatoruyla konuşuyorsun. Mesela adama saldırdın rakip ülke başkanı sana görüntülü bi şekilde 2 büklüm yeter diyor :D vergiye baglama falan da var bi bak derim.
-
dungeon keeper 1 i çok oynamadım ama 2. oyunu çok güzeldir,
ayrıca oyunda iyi tarafta değil kötü taraftasınız.
-
yaa benim oynadığım bir tane vardı tekrar oynucam adını hatırlamıyorum konuyu baltamak gibi olmasın ama burdan bu konunun üstadlarına soruyorum pcde oynanıyodu ama onile işte suru askeri falan istediğin yere dikemiyodun falan bilen varsa çok makbule geçeçek :)
-
brainiac bunu yazdı:
-----------------------------yaa benim oynadığım bir tane vardı tekrar oynucam adını hatırlamıyorum konuyu baltamak gibi olmasın ama burdan bu konunun üstadlarına soruyorum pcde oynanıyodu ama onile işte suru askeri falan istediğin yere dikemiyodun falan bilen varsa çok makbule geçeçek :)
-----------------------------rome total war'ı diyorsun sanırım
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------kesınlıke rise of nations
----------------------------- -
StarCraft , Starcraft : Broodwar & Starcraft 2 : Wings of Liberty üzerine rts var diyen çarpılır.
-
Crusader Kings II Yeni çıkan bir oyun.Yakında indirilebilir bir içerikte eklenecek islam ırkı olarak aşırı detaylı çok iyi ingilizce istiyor.
-
ç
-
istediklerinin hepsi europa universalis 3 te var hocam.akrabalık ilişkileri,devlet politikaları orduya komutan atama ne ararsan, online olarak da oynanabiliyor