Strateji Oyunu Arayanlara Öneriler (Canı Sıkılan Varsa)
-
hayatımda 2 oyunda çok takıldım 1ncisi totalwar serileri diğeride cod serileri
bu iki oyunun birleşmiş hali varmıdır acaba?
totalwardaki gibi harita üstünden yönetim savaş zamanındada askerlere taktik ve strateji belirletip bir karakteri cod'daki gibi yönetmek istiyorum. varmıdır böyle birşey
-
age of mythology en sevdiğim 10 yıldır oynadığım oyun o yazılmaz mı :)
bi de apocalypse mi ne vardı kamyon geliştirip sağı solu patlatıyodun güzeldi o da.
-
Ratbat bunu yazdı
totalwardaki gibi harita üstünden yönetim savaş zamanındada askerlere taktik ve strateji belirletip bir karakteri cod'daki gibi yönetmek istiyorum. varmıdır böyle birşey
coh.
Company of Heroes yani. Sağlam oyundur
-
zumsuk bunu yazdıRatbat bunu yazdı
coh.
Company of Heroes yani. Sağlam oyundur
evet coh'un gameplaylerini izledim sağlam oyun fakat ben yanlış anlattım sanırım, şu tarz bir oyun varmıdır hem strateji hemde fps olacak tabiki kafamdakine eşdeğer bir oyun bulmak imkansız ama en azından yakın bir aksiyon içerin bir oyun illaki vardır.
making history'de mesela harita üstünden yönetebiliyorsun herşeyi ama savaş olayına gelince call of duty'e bağlayacak olayı.
istediğimin değişik bir versiyonunu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=eWSPdINFddI
fakat bunun askeri tarzda olanını bulamadım henüz.
-
türk yapımı Mount&Blade de güzel.. en güncel sürümü oynayabilirsiniz grafikleri iyileştirmişler ..
bizzat kendin savaşıyorsun olmayan devlet isimleriyle savaşıyorsun strateji çok önemli olmasada yinede var
-
rise of nations
-
age of mytholgy titans ROCKS!!!!
-
Bende generals takılıyorum birkaç gündür.
-
Hearts of Iron'dan sonra başka oyuna am (bir sürü strateji ve ülke yönetme oyununa baktım ama bu istediğim gibi)
http://www.youtube.com/watch?v=G3XHNTcPrEo
tavsiyemdir. Videoyu izleyip bakabilirsiniz duruma.
Sim city tarzı oyun ama daha çok siyasi ve politika üzerine
-
empire total war shogun 2
empire total serilerindeki yapay zekanın saçmalaması sorunu büyük oranda aşılmış. oyun ciddi manada zorluyo. ben empire total'de hilesiz hurdasız hardest'ta her ülkeyle oyunu bitirebiliyorken bu oyunda epey zorlanıyorum. oyun 1550 yılında ve japonyada geçiyor. samuraylar vs vs