Şu Büyük Saldırı Ne Oldu?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    sikindirik phpBB siteye index atınca vatan kurtulyor.
    zihniyet bu :)

    Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    dorudur bi zamanlar orospu çocuu pkklılara çalışmıştım 1 sene önce felan. sora tahribat açıldı zaten burdaki insanları tanıyınca hepisine töbe ettim. alayının yeddi ceddine döl akıtim ben.

    burası sanal alemdir insanlar. ve sanal alemde din, dil, ırk ayrımı olmaz ! bu illegal ortamda bu tür şeylerin propogandasını yapmaktan aciz birşey yoktur. burada ırkda bilgidir, siyasetde bilgidir, ülküde bilgidir ve her bi bokum bilgidir. benim geçmişimi bilen kardeşlerim var zaten burada. eşek gibi bir zamanlar kürtçülük pkkcılık yapıyordum. sora anladım ki bu o.çlarından ne bana hayır gelir, ne çevremdekilere, nede sevdiğim ülkeme.

    velhasılkelam...
    bu sanal illegal ortam da herhangi reel bir olgunun propogandasını yapmak hit ve reklamdan başka birşey kazandırmaz. bu saldırı meselesi ise sadece ayt'ye yaradı :) çokyüztane üyeleri olmuştur şindi

    kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    Ama Kurd Eleman Senden Yakısıklı Bunu İtitaf Et :)

    SAhsen Bende Kürtüm realkurdun yasadıgı seylerin hepsini bende yasadım bizde zamanıda söleyiz böleyiz dedik ama bunların bize hiç faydası yok

    Ve Daha 19 yasında olmama ragmen bunu erkenden farkettim hepsi fasa fiso

    Ve benim önümde tek bir hedef var askerde özel kuvvetlere katılmak ki bunun için sevdigim bi abi kendisi subaydır bana gerektiginden fazla yardımcı oluyor

    Türküz,Kürdüz Allahına Kadar ATATÜRKÇÜYÜZ

    To Be Or Not To Be
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek


    -------------------feat club--------------------------

    Dj Anntiky ; Crayz Computervolf ; Mc a4tech
    '' Dinle bize sesleniyorlar''

    Matematik Bilmeyene Benim Yazılarımı Okutturmayın.!
    Leonardo Da Davinci

    Ne Acaip herifsiniz be abi.

    sPecial tebrik Computervolf -

    Evet beyler türkiyeye bilgisayar teknolojisini getırelım varmısınız ilk bilgisayarımızı yabıb geliştirip bazı ipne ülkeler gibi deil biz buldugumuz teknolojiyi geliştirmeleri için insanlığa sunalım.

    Ya biz türküz be abi birbirimize köstek, karşı vs olmayalım destek olalım ,.

    alın buda beğendiğim bi yazı buyrunuz

    GÜRÜLTÜ-PATIRTININ ORTASINDA SÜKUNETLE DOLAŞ; SESSİZLİĞİN İÇİNDE HUZUR BULDUĞUNU UNUTMA. BAŞKA TÜRLÜ DAVRANMAK AÇIKÇA GEREKMEDİKÇE HERKESLE DOST OLMAYA ÇALIŞ. SANA BİR KÖTÜLÜK YAPILDIĞINDA VEREBİLECEĞİN EN İYİ KARŞILIK UNUTMAK OLSUN. BAĞIŞLA VE UNUT. AMA KİMSEYE TESLİM OLMA. İÇTEN OL; TELAŞSIZ KISA VE AÇIK SEÇİK KONUŞ. BAŞKALARINA DA KULAK VER. APTAL VE CAHİL OLDUKLARI ZAMAN BİLE DİNLE ONLARI. ÇÜNKÜ DÜNYADA HERKESİN BİR ÖYKÜSÜ VARDIR. YALNIZ PLANLARININ DEĞİL, BAŞARILARININ DA TADINI ÇIKARMAYA ÇALIŞ. İŞİNLE NE KADAR KÜÇÜK OLURSA OLSUN İLGİLEN. HAYATTAKİ DAYANAĞIN ODUR. SEVECEĞİN BİR İŞ SEÇERSEN YAŞAMINDA BİR AN BİLE ÇALIŞMIŞ VE YORULMUŞ OLMAZSIN. İŞİNİ ÖYLE SEVECEKSİN Kİ, BAŞARILARIN BEDENİNİ VE YÜREĞİNİ GÜÇLENDİRİRKEN VERDİKLERİNLE DE YEPYENİ HAYATLAR BAŞLATMIŞ OLACAKSIN. OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN. SEVMEDİĞİN ZAMAN SEVER GİBİ YAPMA. ÇEVRENE ÖNERİLERDE BULUN AMA HÜKMETME. İNSANLARI YARGILARSAN ONLARI SEVMEYE ZAMANIN KALMAZ. VE UNUTMA Kİ, İNSANLIĞIN YÜZYILLARDIR ÖĞRENDİKLERİ, SONSUZ UZUNLUKTA BİR KUMSALDAKİ TEK BİR KUM TANECİĞİNDEN DAHA FAZLA DEĞİLDİR.

    AŞKA BURUN KIVIRMA SAKIN; ONU KÜÇÜMSERSEN, SEN DE BESİNSİZ KALIR, KÜÇÜLÜRSÜN. O YOĞUN SEVGİ ÇÖL ORTASINDAKİ YEMYEŞİL BİR BAHÇE GİBİDİR. O BAHÇEYE LAYIK BİR BAHÇIVAN OLMAK İÇİN HER BİTKİNİN SÜREKLİ BAKIMA İHTİYACI OLDUĞUNU UNUTMA.

    KAYBETMEYİ AHLAKSIZ BİR KAZANCA TERCİH ET. İLKİNİN ACISI BİR AN, ÖTEKİNİN VİCDAN AZABI BİR ÖMÜR BOYU SÜRER. BAZI İDEALLER O KADAR DEĞERLİDİR Kİ, O YOLDA MAĞLUP OLMAN BİLE ZAFER SAYILIR. BU DÜNYADA BIRAKACAĞIN EN BÜYÜK MİRAS ONUR VE DÜRÜSTLÜKTÜR.


    YILLARIN RÜZGAR GİBİ GEÇÇESİNE ÖFKELENME; GENÇLİĞE YAKIŞAN TUTKULARI GÜLÜMSEYEREK TESLİM ET GEÇMİŞE. YAPAMAYACAKLARININ YAPABİLECEKLERİNİ ENGELLEMESİNE İZİN VERME.

    RÜZGARIN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİREMEDİĞİN ZAMAN, YELKENLERİNİ RÜZGARA GÖRE AYARLA; İNSANLARA GÖRE DEĞİL. ÇÜNKÜ DÜNYA ALEM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KARSILAŞTIĞIN FIRTINALAR DEĞİL, GEMİYİ LİMANA GETİRİP GETİREMEDİĞİNDİR. ARA SIRA İSYANA YÖNELECEK GİBİ OLSAN DA HATIRLA Kİ, KAİNATI YARGILAMAK İMKANSIZDIR. ONUN İÇİN, KAVGALARINI SÜRDÜRÜRKEN BİLE KENDİ KENDİNLE BARIŞ İÇİNDE OL.

    HATIRLAR MISIN DOĞDUĞUN ZAMANLARI? SEN AĞLARKEN HERKES SEVİNÇLE GÜLÜŞÜYORDU. ÖYLE BİR ÖMÜR YAŞA Kİ, ÖLDÜĞÜN ZAMAN HERKES AĞLASIN, SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE. SABIRLI OL, SEVECEN OL, ERDEMLİ OL. ÖNÜNDE SONUNDA BÜTÜN SERVETİN KENDİNSİN, SENSİN. KENDİLİĞİNDEN VE ÖZ BENLİĞİNLE GÖRMEYE ÇALIŞ Kİ, BÜTÜN PİSLİĞİNE VE KALLEŞLİĞİNE RAĞMEN DÜNYA YİNE DE İNSANOĞLUNUN BİRİCİK GÜZEL MEKANIDIR.

    XENTIUS, MÖ IX YY



  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    ayt herkeze dava açar onlar

    Kevinle zamanında Forumlarını ellerine verdiğimizde ağlamışlardı ilk önce Komutanları:) geldi işte nasiyat hattı olacakları falan anlattı:))


    neyse bekledik bekledik dava yok,adamlarla taşak üstüne taşak geçiyoruz e adamlar mal hala dava acacaz diorlardı.


    ben hala mahkeme kağıdı bekliyorum:)

    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek
    bu ayt falan saldırıyo ama acaba kendilerine saldırı gelse ne yaparlar :D

    çok ciddi söylüyorum ayt yi tek başıma 2 gün kapalı tutmuştum..bi keresinde de database sini tamamen silmiştim..yani bu saldırdıkları heriflerden karşı tepki gelicek ve çok kötü şeyler olucak bunldan korkyom walla :D

    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    ERİŞİM ENGELLENDİ!

    Dikkat! Bu site Host firması tarafından haklı olarak kapatılmıştır. Şikayetçi kurumlara site sahibinin bilgileri mahkeme kararıyla veya dilekçeyle başvuru halinde verilebilir.

    Stardarbe.org adresi SanaLDarbe.net hack siteleri sunucularında bulunmaktaydı. Ancak aşağıda sıralanan nedenlerden ötürü sunucudan uzaklaştırıldı. Bu index ise haksız yere bizleri karalamaya çalışması nedeniyle bir nebze nefs-i müdafa bağlamında konuldu. Çocukla çocuk olmak istemezdik ama bazı aklı evveller - örn. hackhaber.com - bu dengesiz çocuklara çanak tutuyor. Yediğiniz çanakla ettiğiniz lazımlık bir olmasın.

    1. Hack sitelerini barındırdığımız sunucudaki diğer sitelere sızmaya onları hacklemeye çalıştı.
    2. Tüm uyarılarıma rağmen .tr uzantılı siteleri indexledi.
    3. Forumdaki bazı üyelerimize keylogger yollayarak şifrelerini değiştirdi, e-maillerini çaldı.
    4. Üyelerimizden bazılarına ağza alınmayacak küfürler etti.
    5. Namusu üstüne söz vermesine rağmen bunları birçok defa yaptı.

    LaTenT

    24 Mayıs 2006

    www.sanaldarbe.com & www.sanaldarbe.net






    hehe :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    ehu
    zuha
    haha
    ezikler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    abi o deilde sanaldarbe.com da bi gösterim var neo ile morfinin konuşması o ne öle yaw:D

    ... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Erkek
    Antikky Mümtaz insan :) bak örnek vermişsin iyi güzelde a.q yum fransız iş adamının bee sitesi hacklenmişse hacklenmiş Kurunun yanında yaş ta yanar Yanar mümtaz insan sen bu örneği tüm bu yapılanlara maledemesssin Versene Şu örnekleride ?

    Hacklenen pkk siteleri
    Hacklenen antitürk siteleri
    Hacklenen Ermeni yandaşı siteler vs.vs.

    Bu gibi aciz insanların bizi ve ülkemizi aşağılayıcı küçük düşürücü sitelerinin hacklenerek mevcut indexin atılması sence kötü birşeymi ?

    Ha eğer bilmiyorsan internetin ne anlama geldiğini Adı her ne olursa olsun bi sitenin başka insanlar tarafından ziyareti ile insanlar içinde olumlu yada olumsuz etkisinin mevcudiyetine inanmıyorsan ki burdaki asıl amaç da bu olsa gerek sorarım sana Fransız iş adamını kim takar Bize kurular yeter :))

    Not: AYT le ilgim yok a.q

    Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
Toplam Hit: 4969 Toplam Mesaj: 41