Şu Düştüğümüz Duruma Bak Ya ?!? :S
-
bi premium hesap satcaz düştüğümüz duruma bak ya, ama çok güldüm :D bu adam bizim burdan petshop sahibi. bende hamster la takas yapmayı düşünüyordum ki sormayın, evet....
----ben--------------
dostum rapidshare premium la ilgileniyormusun
----ben--------------
?
----pet shop sahibi--------------
one
----pet shop sahib--------------
ya
----ben--------------
rapidshare duydunmu daha önce
----ben--------------
?
hayır köpek cinsimi
----ben--------------
yo yo, çok farklı bişi
----ben--------------
neyse afedersin
----ben--------------
kusura bakma -
yok ejdarha bozması Allahım ya, nedir bu eleman şaka mı? :\
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
yok ejdarha bozması Allahım ya, nedir bu eleman şaka mı? :\
Hadi böle download yapmayanlar duymamış olabilir ama benim bi kesim arkadaşlarım o kadar download yapıolar hala adını bilmiolar "indirme yapılan yer var ya" diye tasvir ediolar ben de her seferinde Rapidşeyr olm Rapidşeyr diye uyarıyorum :D Ama böle insanın farklı arkadaşlarının olması da güzel yaa... -
adamın arkadaşlarıyla konuşurken düşünsenize;
abi gecenlerde elime bi köpek geçti rapidmiymiş neymiş çok pahalı ama değer be ne köpekti ama.
gerçi rapidde kediler dolu ama olsun :D
-
ya herkes bilmek zorunda deilki..ama köpek cinsi olayı değüşük tabü :) adam napsın işi gücü kedi köpek balık :)
-
manhyak bişe yaf.:D:D
hacım benim int. kotalı olmasa alırdım senden ama kota diye bir gerçek var ne yazıkki.
-
Sonunda kotasızım (H)
-
eveeet, maceramız hesabı bugün müridlerimizden "seadog" a satmamızla mutlu sona ermiştir. bir daha bekleriz :P
-
hoca sen rapidshare 'i herkesin bilmek zorunda olduğu bir kurum yada kuruluş olarakmı görüyosun bilmiyorum ama aşağıladığın petşop sahibi sana 2-3 tane köpek cinsi söyler "o ne abi internet sitesimi?" dersin oda senin yaptığın gibi arkadaşlarıyla senin hakkında dalga geçer. konuyu daha net kavrarsın.
-
EOF bunu yazdı:
hoca sen rapidshare 'i herkesin bilmek zorunda olduğu bir kurum yada kuruluş olarakmı görüyosun bilmiyorum ama aşağıladığın petşop sahibi sana 2-3 tane köpek cinsi söyler "o ne abi internet sitesimi?" dersin oda senin yaptığın gibi arkadaşlarıyla senin hakkında dalga geçer. konuyu daha net kavrarsın.
-----------------------------dostum bahsettiğimiz rapidshare türkiyede en çok ziyaret edilen 7. siteyse böyle düşünürüm. (hatta google.com ve google.com.tr yi aynı siteymiş gibi düşnürsek en çok ziyaret edilen 6. site) (bkz:http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=TR&ts_mode=country&lang=none) hiçmi duymaz insan?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------bi premium hesap satcaz düştüğümüz duruma bak ya, ama çok güldüm :D bu adam bizim burdan petshop sahibi. bende hamster la takas yapmayı düşünüyordum ki sormayın, evet....
----ben--------------
dostum rapidshare premium la ilgileniyormusun
----ben--------------
?
----pet shop sahibi--------------
one
ya
----ben--------------
rapidshare duydunmu daha önce
----ben--------------
?