Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)
-
Bugün su orucuna başladığımın 5. inci günü oldu arkadaşlar, sadece su ile besleniyorum, içtiğim su ise oksijenli su, ve bugün diğer günlere göre en dinamik en hareketli en zinde his ettiğim gün diyebilirim, oruca başladığım zamandan bugüne kadar beni yoran en zor gün 3. ncü günü olmuştu, şu an o kadar sağlıklı ve zinde hisediyorumki bu duyguyu yaşamanız ve tatmanız lazım, su orucunu tutarken her gün en az 40 dk sporuma devam ediyorum,
Deneyimlerim ve kazandıklarım,
1-Fazla kilolardan kurtulmak, (6 kg,)
2-Senelerce vucudda birikmiş olan zararlı toksiklerin atılması,
3-Vucudu tanıma ve esneklik,
4-Kendine güven ve iradeye sahip olmak nefse hakimiyet,
Dejavantajları,
1-Konsatrasyonda bozukluk 3 gün etkisi en fazla olduğu zamandı telefon numarası yazıyorum kağıda, numarayı başka yazıyorum ama aklımda doğru yazdım sanıyorum okuduğum halde yanlış olduğunu anlamıyordum,
2-Algılama ve refleks zayıflıyor yine 3 gün en tesirli olduğu zaman,
3-Erken uyuma hissi normallde, uyumayı sevmem zaman kaybı olarak görürüm ama su orcuna başladığım zaman 00:30 görmeden uyuyorum,
Su orucunu deneyipte çok fadyasını görenler olmuş arkaşlar bende şu ana kadar bir zararını görmedim aksine faydasını görüyorum bu konuda kafanıza takılan her soruyu cevaplarım amacım 21 gün boyunca su orucuna devam etmek,
-
vücudun ihtiyacı olan besinler var hocam, vücutta depolanmayan vitaminler var ne biliyim ölme de 21 günde :/
-
Nasil yani hic gida yok mu baska
-
kas kaybı yaşayacaksın,fazla kilolardan kurtulmaktan ziyade.
-
1. oksijenli suyu nereden tedarik ediyorsun?
2. vitamin ve mineral ihtiyacını nasıl karşılıyorsun?
3. suyu ağız yoluyla mı alıyorsun?
4. hiç gıda almadan mı oruç tutuyorsun?
5. bu oruç kaç gün sürüyor?
-
tek cümle okudum
Bugün su orucuna başladığımın 5. inci günü oldu arkadaşlar,
bu cümleyi biri açıklarsa gerisinide okuyacağım.
-
su orucu hakkında yorum yapamam ama spor yaparken (koşu yüzme ve fitness) en verimli olduğum zamanlar midemin boş olduğu zamanlar spordan en az 2 saat önce yemek yerde yaparsam performansım en üst seviyeye çıkıyo .
-
dar gelirliliğin lüzumu yok! çek ordan bir adana..
tüm tarikatın öcü bir nebze olsada alınmıştır :F
noktayı yada inciyi cıkarabilirsin o kadar zor değildi
DestinatioN tarafından 21/Kas/13 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Genel olarak herkesin söylediği vucudün ihtiyacı kas kaybı vs... ama gidenler kstan değil vucuddaki atıklardan fazla yağdan göbekten, ayrıca insan vucudu enerji ve ihtiyaçlarını sadece yemek yemeden almıyor e3n önemli etkiler günei hava ve evrenin enerjisi arınma ve zindeliği hissediyorum, buna en güzel örneklerden birisi,
http://www.haberturk.com/yasam/haber/511405-70-yildir-hic-yemeyen-ve-icmeyen-adam
Şu an çıkmam lazım arkadşlar misafirim geldi, geldiğimde daha uzun açıklarım, ayrıca bu zamanda sürekli oalrak tansiyon kalp atımı şeker gibi oranları ölçüyorum en sağlıklı seviyelerde kalp atış hızımı 55 lere kadar düştü dinlenirken,
-
yiyeceklere alerjin mi var robin , yoksa cumayi ozledin de issiz adalara yolculuk mu var ? .P
-
Cizik olsun,merak ettim.