folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)

Su Orucu - Şifa Orucu - Water Treatment ( Deneyimlerim Bugün 5.Gün)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

98 kg oldum amk takip...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

98 kg oldum amk takip...

baya kilo almışsın tosun olmuşsun

www.gramaltinnekadar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamamen saçmalık öyle bişey olamaz bir insan 5 gün aç kalamaz BİLE BİLE. Zorunda kalırsın ıssız bir adaya düşersin aç kalırsın o zaman yaşaman mümkün kaslardan yersin yağdan yersin ne bilim beynini kemirirsin ama bile bile 5 gün aç kalınmaz sadece su ile de beslenilmez ki su besin elementi olsa dahi beslenmede kullanılmaz. Metabolizmanı sikip atacaksın haberin yok yalansa neyse de doğruysa vay haline

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Genel olarak herkesin söylediği vucudün ihtiyacı kas kaybı vs... ama gidenler kstan değil vucuddaki atıklardan fazla yağdan göbekten, ayrıca insan vucudu enerji ve ihtiyaçlarını sadece yemek yemeden almıyor e3n önemli etkiler günei hava ve evrenin enerjisi arınma ve zindeliği hissediyorum, buna en güzel örneklerden birisi,

http://www.haberturk.com/yasam/haber/511405-70-yildir-hic-yemeyen-ve-icmeyen-adam

Şu an çıkmam lazım arkadşlar misafirim geldi, geldiğimde daha uzun açıklarım, ayrıca bu zamanda sürekli oalrak tansiyon kalp atımı şeker gibi oranları ölçüyorum en sağlıklı seviyelerde kalp atış hızımı 55 lere kadar düştü dinlenirken,

http://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI

aradaki 7 farkı bulun

abi naptin sen ya ahahahaha fena güldüm hâlâ gülüyorum asdgghhfs

Ayrıca her türlu kilo verirsiniz bu olayı bu kadar kasmayin. Arkadaşın yaptığı şey harbi harbi mazoşistlik kaldı ki diyeti bitirdikten Sonra o kiloları çok rahat geri alır çoğu bünye.

1 ayda aç kalmadan 10 kilo verdim ve Deli gibi ödem attım.

Diyet boyunca ilk 7 gün sabahları aç karnına maydanoz + limon kaynat içtim. Her akşam ödem atıcı çay ( yeşil çay biberiye kekik) kaynatip içtim. Ekmeği kestim.(3 günde bir 1 dilim) gün Içinde 1 tane yeşil çay içtim. Unutmayın maydanoz suyu ilk 7 gün Sadece. Yani Gerek yok böyle atraksiyonlara.

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ben sorularıma cevap alamadım :'( robinson cumanın gazabına uğra emi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

aha konu silinirse küserim, insan enerjinisini güneşten ve evrenin enerjisinden alıyor kısmını böyle çok üzgün olduğum bir anda okuyup gülmekten katılacağım, yalnız söylemeden geçemem, bunu yapıp birde spor yaptığını söylüyorsun, vücuduna zarar veriyorsun haberin olsun bunu yapmanı kim söylediyse sana kini var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

ne gerek var böyle malca şeylere yemeğimi yerim ama az yerim açıkırsamda kendimi sıkarım hafif oruç gibi olur zaten

proteinli beslenip sağlıksız yağları çıkartarak ve spor yaparak zaten çok fit bir duruma gelirsiniz zatedece irade meselesi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    HolyZat bunu yazdı

ne gerek var böyle malca şeylere yemeğimi yerim ama az yerim açıkırsamda kendimi sıkarım hafif oruç gibi olur zaten

proteinli beslenip sağlıksız yağları çıkartarak ve spor yaparak zaten çok fit bir duruma gelirsiniz zatedece irade meselesi

adamin belki yiyeceklere alerjisi var,

belki kafayi siyirdi, bunalimda, obez,

yahut baska istenmeyen hallerden kurtulmak adina bu yolu denemekte karar kildi,

hic yoksa kendine tav oldu iradesini deniyor vs.. 

artik neyse de 21 gun surmez bu is.. 15-16 gun sonra bikar birakir yada daha oncesinde lastik patlar yari yolda kalir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

milletin canı sıkılıyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

İlk 10 gün içerisinde bırakacak diye bahse girenler?

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 12119 Toplam Mesaj: 62