Su Üstünde Koşu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:
    -----------------------------

bariz fake...koştukdan sonra hızının kesildiğinden yavaş yavaş batması gerek..ama cup die düşüo puşt.ayağını o kadar destekli basıyor ki suya ayağına simit/kolluk ne balasan bağla o bile daha çok batar.. :) bariz gölün altına yol yapmşlar :))

ama burdaki mantık sektirme (gerçekse) bende taş sektiririm böyle kıyıda :D olabilir gibi  de geliyo bana

,.,olimpiyat benimde aklıma geldi :D

yanlız tv kanllarında da çıktı bu , hiçmi araştırmıyorlar ... feykse

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Çakra'nızı ayağınızda toplarsanız siz de yapabilirsiniz... Tamamen odaklanma ile alakalı...

Ulen çok anime izliyorumm son günlerde :|

çakrayı ayağa topladıktan sonra ellerini kullanmadan ağacada yürüyerek tırmanırsın (bknz anime serileri)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Çakra'nızı ayağınızda toplarsanız siz de yapabilirsiniz... Tamamen odaklanma ile alakalı...

Ulen çok anime izliyorumm son günlerde :|

last waterbender :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

Video da ki hayvan süpermiş ya:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Fake.Aynen cuk diye düşüyo, çok destekli basabiliyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:

emre_gss bunu yazdı:

bariz fake...koştukdan sonra hızının kesildiğinden yavaş yavaş batması gerek..ama cup die düşüo puşt.ayağını o kadar destekli basıyor ki suya ayağına simit/kolluk ne balasan bağla o bile daha çok batar.. :) bariz gölün altına yol yapmşlar :))

ama burdaki mantık sektirme (gerçekse) bende taş sektiririm böyle kıyıda :D olabilir gibi  de geliyo bana

,.,olimpiyat benimde aklıma geldi :D

yanlız tv kanllarında da çıktı bu , hiçmi araştırmıyorlar ... feykse

tw kanallları bunun gibi kaçtanesini koydu hatrlasana.. ufo sundan tut sahte peygamberine kadar..

ben çok denedim havuzda valla 2 den sonra koşamıyosun..oda koşma deil..havadayken yavaş yavaş yere iniyorsun o yani :))

yorgun senarist .]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

ben denedim geçen hafta boğuluyordum az daha :D gelecek hafta yine deniycem ilerleme kaydediyorum :)

aman diyim arkadaşlar ,geçen sene ayağına kolluk takıp bunu deneyen ufak bi çocuk boğulmuştu, insanüstü denge ister...o aklıma geldi şimdi

videoya gelince, altta batık bi iskele olduğundan kıllanıyorum ...

yok kenarda deniyom zaten (: olayın sırrı kısa ve hızlı adım atmakta.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

aklıma bişi geldi lan belki olur :)

eskiden bizim burda maşafa denir sizin orda ne denir bilmem kovadaki suyla maşafa ile yıkanırdık. duşluk lükstü bizim için )

ben masafayı ters çevirir su dolu kovaya aniden batırırdım içindeki hava masafayı kuvvetlice kaldırırdı bende hafif egerdim hava yandan fışkırırcasına çıkardı zevk alırdım bu olaydan :)

Şimdi masafa kadar olmasada özel bi ayakkabı yapılsa kenarlar çıkıntılı hızla koşup suya ayak dik şekilde basılsa hava suyun içibne girip vucudu en azından destekler. bu adımlar hızlı yapıldıkça öyle 160 km hıza ulasmaya gerek yok koşulabilir...

Sizce mümkünmü :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Video fake değil gerçekte olan bişey . Biraz araştırırsanız belgesel kanalarında çıktı bu . Hatta ordaki hayvanın ismi jesus christ lizard . Hafif yanlamasına geliolar , suya tam basmadan hızlı bir şekilde basıp çekiyorlar ayaklarını ve ayakkabılarıda özel zaten geniş tabanlı olması gerek . Ordaki hayvanında perdeli gibi zaten . Seri adımlarla çok hızlı bir şekilde yapmak mümkün .

edit : suya tam basmadıkları için kaldırma kuvveti tam uygulanmaz bu yüzden 160 km hızla koşmalarına gerek yoktur .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Merak edip okumuştum yabancı kaynaklarda, fizikçiler böyle birşeyin mümkün olmadığını belirtmişler.

Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 24