Şubat Ayı Fiyat / Performans Telefonu
-
mi8 se mi mate 20 lite mi?
-
TurkForces bunu yazdı
Mi 8 SE alınacaksa 6 GB ramli olanı alınmalı. 6 GB ramli olandan devam edersek :
İşlemci : Mi 8 SE. Snapdragon işlemci daha stabil ve uzun ömürlü.
Ekran : Mi 8 SE'de Amoled olmasına rağmen birbirlerine yakınlar. Huawei'nin kullandığı ekran teknolojisinin Amoled'den aşağı kalır tarafı yok. Başa baş diyorum.
Batarya : Huawei osurtur. Daha büyük bataryası var.
Kamera : Huawei osurtur. Leica ile yapılan ortaklık sağolsun. Xiaomi'de Google Camera ile anca kendine geliyor telefon.
-
mkyb bunu yazdı
SE Çin özel üretimi olduğundan adamlar kendi ülkelerine bonkör davranmış. Daha öncede dediğim gibi Xiaomi milliyetçi bir firma. Çin'e özel ürettiği ürünler daha kaliteli ve işlevsel.
Bu telefonu hızlı şarj adaptörüyle şarj edebilirsin ama buda bataryanın ısınması demek. Isınan bataryanında ister istemez ömrü kısalıyor. Gerçi 2 sene içerisinde tüm telefon bataryaları her türlü cacık oluyor.
oppo super vooc bu sorunu çözmüş.. adamlar bir bataryaya hayvan gibi voltaj vermek yerine telefonun içindeki bataryayı birden fazla parça halinde koymuşlar. hepsini ayrı ayrı şarj ediyorlar. bu birbirinden bağımsız hücrelerin hiç biri normalin üstünde bir akım çekmediği için telefon ısınmıyor. oysa diğer markalarda batarya normalde 5 watt çekeceği yerde tutup 20wat veriyor mesela. batarya ısınınca da bırakıyor bunu
şu elemanın kanal baya iyi, bu video da da bunu anlatıyor :
https://www.youtube.com/watch?v=ODeImrQs3ME
-
Oppo ve Meizu zaten Çinli markalar arasında taklit etmeyip bir şeyler üretmeye çalışan 2 firma. O yüzden pahalılar. Xiaomi tamam ucuz eyvallahta taklitten öteye gidemiyor cihazları.
-
noname bunu yazdı
Çok güzel ya :D

googl Olay Store :D
-
mkyb bunu yazdı
Oppo ve Meizu zaten Çinli markalar arasında taklit etmeyip bir şeyler üretmeye çalışan 2 firma. O yüzden pahalılar. Xiaomi tamam ucuz eyvallahta taklitten öteye gidemiyor cihazları.
Ucuz olmasi iyi bana gore :) yoksa nerde o paralari vericek durum. Oppo geldi bilmem kaac para kalitemi kalite ama iste :)
-
Focal bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ucuz olmasi iyi bana gore :) yoksa nerde o paralari vericek durum. Oppo geldi bilmem kaac para kalitemi kalite ama iste :)
Hocam bizim bir arkadaş vardı üstünde Lacoste'un tişörtü vardı. Ama rengi solmuş hafiften. Dedim güya marka olacak rengi solmuş hemen. Adam ne derse beğenirsin ?
-Bu tişört babamındı ben giyiyorum artık.
Ha tişörtün yerine 10 liralık pazar malı tişörtte giyebilirsin. İşte o Xiaomi.
Millet sırf marka diye para döküyor ama marka olabilmek bedavaya olmuyor. Adamlar o marka değerini oluşturabilmek için belli bir kalite prensibi benimsiyor.
-
TurkForces bunu yazdı
Tamamen cahilliğimden soruyorum bende alacağım araştırıyorum.
Pocophone bu ikisinden de daha iyi değil mi
-
Hulagu bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
pimapen den yapılan telefona para mı verilir abi.
-
TurkForces bunu yazdıHulagu bunu yazdıTurkForces bunu yazdı
pimapen den yapılan telefona para mı verilir abi.
her türlü kılıfla kullanacaksanız eğer poco alıp taşaklı bir kılıf almakta mantıklı olabilir.
redmi note 3 var bende, telefonun kasa baya dandik, pet şişe plastiğinden yapılma ama sağlam bi kılıfla 3 senedir kullanıyorum