Şubat Ayı Fiyat / Performans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

mi8 se mi mate 20 lite mi?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı

Mi 8 SE alınacaksa 6 GB ramli olanı alınmalı. 6 GB ramli olandan devam edersek :

İşlemci : Mi 8 SE. Snapdragon işlemci daha stabil ve uzun ömürlü.

Ekran : Mi 8 SE'de Amoled olmasına rağmen birbirlerine yakınlar. Huawei'nin kullandığı ekran teknolojisinin Amoled'den aşağı kalır tarafı yok. Başa baş diyorum.

Batarya : Huawei osurtur. Daha büyük bataryası var.

Kamera : Huawei osurtur. Leica ile yapılan ortaklık sağolsun. Xiaomi'de Google Camera ile anca kendine geliyor telefon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı

SE Çin özel üretimi olduğundan adamlar kendi ülkelerine bonkör davranmış. Daha öncede dediğim gibi Xiaomi milliyetçi bir firma. Çin'e özel ürettiği ürünler daha kaliteli ve işlevsel.

Bu telefonu hızlı şarj adaptörüyle şarj edebilirsin ama buda bataryanın ısınması demek. Isınan bataryanında ister istemez ömrü kısalıyor. Gerçi 2 sene içerisinde tüm telefon bataryaları her türlü cacık oluyor. 

oppo super vooc bu sorunu çözmüş.. adamlar bir bataryaya hayvan gibi voltaj vermek yerine telefonun içindeki bataryayı birden fazla parça halinde koymuşlar. hepsini ayrı ayrı şarj ediyorlar. bu birbirinden bağımsız hücrelerin hiç biri normalin üstünde bir akım çekmediği için telefon ısınmıyor. oysa diğer markalarda batarya normalde 5 watt çekeceği yerde tutup 20wat veriyor mesela. batarya ısınınca da bırakıyor bunu

şu elemanın kanal baya iyi, bu video da da bunu anlatıyor : 

https://www.youtube.com/watch?v=ODeImrQs3ME

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oppo ve Meizu zaten Çinli markalar arasında taklit etmeyip bir şeyler üretmeye çalışan 2 firma. O yüzden pahalılar. Xiaomi tamam ucuz eyvallahta taklitten öteye gidemiyor cihazları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı

Çok güzel ya :D

googl Olay Store :D

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Oppo ve Meizu zaten Çinli markalar arasında taklit etmeyip bir şeyler üretmeye çalışan 2 firma. O yüzden pahalılar. Xiaomi tamam ucuz eyvallahta taklitten öteye gidemiyor cihazları.

Ucuz olmasi iyi bana gore :) yoksa nerde o paralari vericek durum. Oppo geldi bilmem kaac para kalitemi kalite ama iste :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Focal bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Ucuz olmasi iyi bana gore :) yoksa nerde o paralari vericek durum. Oppo geldi bilmem kaac para kalitemi kalite ama iste :)

Hocam bizim bir arkadaş vardı üstünde Lacoste'un tişörtü vardı. Ama rengi solmuş hafiften. Dedim güya marka olacak rengi solmuş hemen. Adam ne derse beğenirsin ?

-Bu tişört babamındı ben giyiyorum artık. 

Ha tişörtün yerine 10 liralık pazar malı tişörtte giyebilirsin. İşte o Xiaomi.

Millet sırf marka diye para döküyor ama marka olabilmek bedavaya olmuyor. Adamlar o marka değerini oluşturabilmek için belli bir kalite prensibi benimsiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı

Tamamen cahilliğimden soruyorum bende alacağım araştırıyorum. 

Pocophone bu ikisinden de daha iyi değil mi 

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Hulagu bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

pimapen den yapılan telefona para mı verilir abi. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    TurkForces bunu yazdı
    Hulagu bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

pimapen den yapılan telefona para mı verilir abi. 

her türlü kılıfla kullanacaksanız eğer poco alıp taşaklı bir kılıf almakta mantıklı olabilir.

redmi note 3 var bende, telefonun kasa baya dandik, pet şişe plastiğinden yapılma ama sağlam bi kılıfla 3 senedir kullanıyorum

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 6486 Toplam Mesaj: 58
şubat