Suçlusun Başbakanım!
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
silinmemeli madalya verilmeli
hacı dikkat et ben madalya yakıştırdım diye 3 saat banlandım :D -
pcdoktor636 bunu yazdı:
bu konualr silinmesin amq bi boku anlamadın.
yaptığım paylaşımları sildircem sadece inş silerler tek ricam bu oldu
-----------------------------burası forum zamanla alışırsın. herkesin aynı görüşte olduğu bir yerde kimse yeterince düşünmüyordur der bir düşünür.
muhalefet olmazsa iktidar hatalarını göremez.
kaldiki bu iktidar hataları söylendiği halde görmüyor o daha kötü :)
30 kere yazdım yine yazıcam. burada kimse kimsenin düşüncelerini bi kaç satır yazarak değiştiremez. zaten herkezin kafasında bir ideoloji ve fikir var.
ancak tartısırsın okadar. sonuda gelmez bu olayın :)
daha 16 yasındasın. lise zamanları kanın kaynıyor. bu agresif çıkısların ondandır bende görmezden geliyorum kardeşim :)
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------mortyr bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
tüm konularım silinsin yeter şu forumda 1-2 kere yardım istedim genelde paylaştım artık hepsi silinsin istiyorum bildiklerim de bana kalır
gitmeden sövüp gitmek isterdimde siktir et ya sövmeye bile değmezsiniz
-----------------------------Hacı sinirlenmeye lüzum yok bu zamana kadar hiçbir iktidar ülkeye yararlı hiçbişey yapmamıştır muhtemelen bundan sonrakilerde yapmayacak x partisi , y partisi değil hepsi aynı başa gelen yiyor yutuyor sora silinip gidiyor
Yanlış, Atatürk dönemi dışında hiçbir iktiar ülkeye yararlı hiçbirşey yapmamıştır.
-----------------------------Atatürk ü şimdikilerle kıyaslamak istemedim hacı Ataya hakaret olur :D
-----------------------------hacı sadece Ata yönetmedi o ülkeyi bu nedenle yanlışlarda oldu mesela İsmet Paşa Einstein'a ülkeye gelme demiş bla bla..
ondan karşılaştırsan bişi farketmez :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------burası forum zamanla alışırsın. herkesin aynı görüşte olduğu bir yerde kimse yeterince düşünmüyordur der bir düşünür.
30 kere yazdım yine yazıcam. burada kimse kimsenin düşüncelerini bi kaç satır yazarak değiştiremez. zaten herkezin kafasında bir ideoloji ve fikir var.
daha 16 yasındasın. lise zamanları kanın kaynıyor. bu agresif çıkısların ondandır bende görmezden geliyorum kardeşim :)
-----------------------------görüş değişik olur anlarım underzero gibi eleştirirsin anlarım söversin bende söverim.
o sövenlerin bende amq
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
tüm konularım silinsin yeter şu forumda 1-2 kere yardım istedim genelde paylaştım artık hepsi silinsin istiyorum bildiklerim de bana kalır
-----------------------------Hacı sinirlenmeye lüzum yok bu zamana kadar hiçbir iktidar ülkeye yararlı hiçbişey yapmamıştır muhtemelen bundan sonrakilerde yapmayacak x partisi , y partisi değil hepsi aynı başa gelen yiyor yutuyor sora silinip gidiyor
Yanlış, Atatürk dönemi dışında hiçbir iktiar ülkeye yararlı hiçbirşey yapmamıştır.
-----------------------------hocam, İsmet Paşa yı unutmayın.
zaten millet İsmet Paşa'yı yok sayıp ,kötülüyor.bari siz yapmayın
Hocam İsmet Paşa kinci olmasa çok iyi biriydi de işte o sorunları var bi de Cumhurbaşkanlığı döneminde Amerikalılar iyi oltaya getirmiş.Ama yinede Kurtuluş Savaşında yaptıklarını unutmamak lazım.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------görüş değişik olur anlarım underzero gibi eleştirirsin anlarım söversin bende söverim.
o sövenlerin bende amq
-----------------------------ben sana nerede sövdüm off off
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
o sövenlerin bende amq
-----------------------------ben sana nerede sövdüm off off
-----------------------------size demedim sövenlerin dedim arada varmısınız bilmiyorum
-
Her neyse uzatmayalım.
Sonuç (her zamanki gibi): AKP yandaşları için yararlı bir video, AKP karşıtları için palavra bir video...
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
enflasyon indide cebime daha fazla mı girdi :D
tey allam ya =)
sen koy tenıs raketini enflasyon sepetine sonra enflasyon düştü de :D
-----------------------------milli gelirin 2-3 kat artması olabilirmi ?
yada net dış borç 88 milyar dolardan 28 milyar dolara inmesi.
imf borçları 30 milyar dolardan 8 e düştü.
hastane sayısının 2 kata yakın bir artış göstermesi.
7 İLDE DOĞALGAZ VARKEN 72 İLE DOĞALGAZ DÖŞENMESİ.
türkçenin 8 ülkede alternatif dil olarak kullanılması.
rusya çin gibi ülkelerdede tl'nin geçerli olması...
izlemeden yorum yapma dedik iyiki ama kapasitede almıyo olabilir sen izlemesende olur
Yakınlarda secım fılan var herhalde propagandalar basladı :D -
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------tüm konularım silinsin yeter şu forumda 1-2 kere yardım istedim genelde paylaştım artık hepsi silinsin istiyorum bildiklerim de bana kalır
-----------------------------16 yaşında veletten mi öğreneceğiz lan ekonomiyi? Hayatında tuik'in sitesine girdin mi sen, tuik nedir biliyor musun? Bu palavraları size yuttururlarken kafan hiç basmıyor değil mi? Bak aşağıda dış ticaret açıkları var; önce bi otur düşün AKP geldikten sonra neler değişmiş niye bu kadar artmış.
1996 -20 402 178 1997 -22 297 649 1998 -18 947 440 1999 -14 084 047 2000 -26 727 914 2001 -10 064 867 2002 -15 494 708 2003 -22 086 856 2004 -34 372 613 2005 -43 297 743 2006 -54 041 498 2007 -62 790 965 2008 -69 936 378 bak aşağıdada 2003 yılı üfe oranları yer alan değişimler var, o küçük beynini yorma diye söylüyorum kriz sonrası veri elde etmek için 2003 seçildi.
Üretici fiyatları endeks sayıları (2003=100)
Yıl Kod İktisadi Faaliyetler Ocak
2005 G Üfe 118,64
2006 G Üfe 124,70
2007 G Üfe 136,39
2008 G Üfe 145,18
2009 G Üfe 156,65
2010 G Üfe 166,52öyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz bu iş, en yakın üniversitenin kapısından içeri gir, bir iktisat/ekonomi hocası bul ondan öğren ekonomiyi, iktidar yalakalarından, takım tutar gibi siyasi parti tutanlardan değil.