Super Bluetooth Hack (Test Edildi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Bundan bir iki yil önce Bluetooth hack icin böyle 1-2 program vardi, karsi tarafin smslerini vs. okuyabiliyordun, güzel birseydi ama artik bunlar calismiyor diye biliyorum, yani karsi tarafta eski bir telefon yoksa calismaz herhalde, sadece biraz daha eski telefonlarda bu acik oluyordu, ama denemedim belki daha farkli birseydir.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bundan bir iki yil önce Bluetooth hack icin böyle 1-2 program vardi, karsi tarafin smslerini vs. okuyabiliyordun, güzel birseydi ama artik bunlar calismiyor diye biliyorum, yani karsi tarafta eski bir telefon yoksa calismaz herhalde, sadece biraz daha eski telefonlarda bu acik oluyordu, ama denemedim belki daha farkli birseydir.
    o bende de var hala daha çalışıyo bende ama şifreleme istiyo

bu farklı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    d900i de calistirabilenler banada solesin pls.Ne b..ktan telefon bu samsunglar ya

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    n70 test edildi onaylandı (Y)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı:
    n70 test edildi onaylandı (Y)

karşılıklı şifreleme yapmıyo dimi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    Hocam 6300 da denedim dosya biçimi desteklemiyor. diyor yani olmiyor.

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    k750i denendi sonuç başarılı :D her boku yapabiliyosunuz ama şu var önce eşleme yapmak gerekiyo telleri eşlemeden yapmıyo

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

yükle backtrack i yada cdden çalıştır git bi fastfood'u olan bi yere örn: armada, odtü çarşı.. bak bakalım noluyo :| 

izleyip örenince güzel :D bi de evde deneyince heheh başı ağrıyo insanın :|

bunları izleyin tavsiyemdir.. http://www.youtube.com/results?search_query=bluesnarf&search_type=

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    eşleştirme istiyomu nokialarda, yoksa karşı tarafa bişi sormadan bağlanabiliyo mu?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben programı k750i ye yükledim ve kendi telefonum olan nokia 6230i ye bağlandım ve eşleme istedi numara korumalı bi eşleme istedi.ama eşleştirme yapıldıktan sonra telefona istediğim herşeyi yaptırdım mesajlara bakılabiliyo istediğin bi numara aranabiliyo numara gizlenebiliyo rehberdeki kayıtlara bakılabiliyo telefonu kapatabiliyo hatta telefona reset bile atılabiliyo :) ama bunlardan önce eşleştirme gerekli işte :) eşleştirmeden direk bağlanılabilse işte o zaman önüne geçilemez süper olur :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 14844 Toplam Mesaj: 85