Super Bluetooth Hack (Test Edildi)
-
Bundan bir iki yil önce Bluetooth hack icin böyle 1-2 program vardi, karsi tarafin smslerini vs. okuyabiliyordun, güzel birseydi ama artik bunlar calismiyor diye biliyorum, yani karsi tarafta eski bir telefon yoksa calismaz herhalde, sadece biraz daha eski telefonlarda bu acik oluyordu, ama denemedim belki daha farkli birseydir.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------
Bundan bir iki yil önce Bluetooth hack icin böyle 1-2 program vardi, karsi tarafin smslerini vs. okuyabiliyordun, güzel birseydi ama artik bunlar calismiyor diye biliyorum, yani karsi tarafta eski bir telefon yoksa calismaz herhalde, sadece biraz daha eski telefonlarda bu acik oluyordu, ama denemedim belki daha farkli birseydir.
o bende de var hala daha çalışıyo bende ama şifreleme istiyobu farklı
-
d900i de calistirabilenler banada solesin pls.Ne b..ktan telefon bu samsunglar ya
-
n70 test edildi onaylandı (Y)
-
by_kamu bunu yazdı:
n70 test edildi onaylandı (Y)
karşılıklı şifreleme yapmıyo dimi?
-
Hocam 6300 da denedim dosya biçimi desteklemiyor. diyor yani olmiyor.
-
k750i denendi sonuç başarılı :D her boku yapabiliyosunuz ama şu var önce eşleme yapmak gerekiyo telleri eşlemeden yapmıyo
-
yükle backtrack i yada cdden çalıştır git bi fastfood'u olan bi yere örn: armada, odtü çarşı.. bak bakalım noluyo :|
izleyip örenince güzel :D bi de evde deneyince heheh başı ağrıyo insanın :|
bunları izleyin tavsiyemdir.. http://www.youtube.com/results?search_query=bluesnarf&search_type=
-
eşleştirme istiyomu nokialarda, yoksa karşı tarafa bişi sormadan bağlanabiliyo mu?
-
ben programı k750i ye yükledim ve kendi telefonum olan nokia 6230i ye bağlandım ve eşleme istedi numara korumalı bi eşleme istedi.ama eşleştirme yapıldıktan sonra telefona istediğim herşeyi yaptırdım mesajlara bakılabiliyo istediğin bi numara aranabiliyo numara gizlenebiliyo rehberdeki kayıtlara bakılabiliyo telefonu kapatabiliyo hatta telefona reset bile atılabiliyo :) ama bunlardan önce eşleştirme gerekli işte :) eşleştirmeden direk bağlanılabilse işte o zaman önüne geçilemez süper olur :D