Super Bluetooth Hack (Test Edildi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben programı k750i ye yükledim ve kendi telefonum olan nokia 6230i ye bağlandım ve eşleme istedi numara korumalı bi eşleme istedi.ama eşleştirme yapıldıktan sonra telefona istediğim herşeyi yaptırdım mesajlara bakılabiliyo istediğin bi numara aranabiliyo numara gizlenebiliyo rehberdeki kayıtlara bakılabiliyo telefonu kapatabiliyo hatta telefona reset bile atılabiliyo :) ama bunlardan önce eşleştirme gerekli işte :) eşleştirmeden direk bağlanılabilse işte o zaman önüne geçilemez süper olur :D

alsancak danası eşleşme olmuyo dedi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca ellerin saglik 6300 da denedim ilk dosyani attim dili ing yaptim ama rar içinde bulunan diger dosyayi yani ftp_bt_108_2 bu javayi atmiyor tele verdigi hatada bu invalid ftp request sebeb ne olabilir ?

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Quetzalcoatl bunu yazdı:
    ben programı k750i ye yükledim ve kendi telefonum olan nokia 6230i ye bağlandım ve eşleme istedi numara korumalı bi eşleme istedi.ama eşleştirme yapıldıktan sonra telefona istediğim herşeyi yaptırdım mesajlara bakılabiliyo istediğin bi numara aranabiliyo numara gizlenebiliyo rehberdeki kayıtlara bakılabiliyo telefonu kapatabiliyo hatta telefona reset bile atılabiliyo :) ama bunlardan önce eşleştirme gerekli işte :) eşleştirmeden direk bağlanılabilse işte o zaman önüne geçilemez süper olur :D

hocam eşlemeyi her seferinde soruyo ama ilk eşlemede şifreli eşleme yapıyo sonra ki bağlantılarda şifresiz eşlemeyle bağlanıyo ama sonuçta eşleme istiyo :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:
    hoca ellerin saglik 6300 da denedim ilk dosyani attim dili ing yaptim ama rar içinde bulunan diger dosyayi yani ftp_bt_108_2 bu javayi atmiyor tele verdigi hatada bu invalid ftp request sebeb ne olabilir ?

Hoca ben 6300 da denedim olmadı nasıl yaptın söylermisin?

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

obie bunu yazdı:
    dili farklı biraz.hırvatca sanırsam...

hacı ilk açılışta soruyo ordan english'i seçseydin...

iki tane program var.boyutu kucuk olan işe yaramıyo.diğerinde ise dil seçimi yok.

bu kadar da saf yerine koymayın adamı...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

N95 8GB NİN içiine dosyayı indirdiğimde 2 java çıktı 2 sinide tele attım kurdum bir candy birde ftp_bt die 2 simge çıktı candy e tıklıorum giriyor  connect settinglan seçenekleri çıkıyor connect e tıklıyorum ınquiry devices  from list seçenekleri çıkıyor  ınquirey tıklıyorum telefon programı kapatıp ana ekrana gidiyor ben bundan bişi anlamadım?

edit:ftp ye gir demeyin girdim kendine program içinde bişiler yazıp özelleklerini anlatıyor....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

astegmen bunu yazdı:

bladex38 bunu yazdı:

Hoca ben 6300 da denedim olmadı nasıl yaptın söylermisin?

Kablo ile yapmadim hoca bluetot var bende pc ile tel baglantisini kurdum ve hafiza kartina şutladim dosyalarini birini atti digerini kabul etmedi sonra teli actim hafiza kartina girdim attigim javayi caliştirdim dil istedi ing sectim connect dedi farkli bi tel olmadi için deneyemedim olsa idi baglanti kuracaktim ama diger dosyayi neden kabul etmedi o aklima takildi ? 

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı:

N95 8GB NİN içiine dosyayı indirdiğimde 2 java çıktı 2 sinide tele attım kurdum bir candy birde ftp_bt die 2 simge çıktı candy e tıklıorum giriyor  connect settinglan seçenekleri çıkıyor connect e tıklıyorum ınquiry devices  from list seçenekleri çıkıyor  ınquirey tıklıyorum telefon programı kapatıp ana ekrana gidiyor ben bundan bişi anlamadım?

edit:ftp ye gir demeyin girdim kendine program içinde bişiler yazıp özelleklerini anlatıyor....

hocam telefonun bluetooth unu aç ve öyle dene çünkü program bluetooth kapalıyken çalışmıyo ve inqury dediğinde etraftaki cihazları arıyo yani etrafında bluetooth u açık tel lazım 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Quetzalcoatl bunu yazdı:

hocam eşlemeyi her seferinde soruyo ama ilk eşlemede şifreli eşleme yapıyo sonra ki bağlantılarda şifresiz eşlemeyle bağlanıyo ama sonuçta eşleme istiyo :)

hoca k810i den nokia3250 ye baglandim esleme mesleme istemiyor ama butun islemleri yapamiyosun.. baska telefonalrda abska sonuclar olusabilir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

len alper kendin test etmeden niye test edildi diyon olm :)
    bak eşleşme istiyomuş ne ayaksın ? :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 14266 Toplam Mesaj: 85