folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Superonline "Geri Kazanım Uygulaması" Problemi (Allah Düşürmesin)

Superonline "Geri Kazanım Uygulaması" Problemi (Allah Düşürmesin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hybrid427
    hybrid427's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

E şimdi kablonet taahhütünü de ödemeyecekler sanki?

Onu ödeyecekler iş, yeter ki İnternet bi bağlansın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hybrid427
    hybrid427's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Hocam direkt iptal et sakın kurdurma. ben de sorun yaşamaktan bıkıp rahat edeyim diye superonlinea geçtim lanet olsun. daha modeme giremedim tam 36 gün oldu. aman diyim ttneti mumla arar oldum valla

Hocam maalesef iptal de edemiyorum, iptal edersem taahhüt bedeli ödemem gerekli. Zaten kablonet ten çıkarken taahhüt ödeyeceğim onu da superonline ödeyecek, şimdi cayarsam 2 bedel öderim :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hybrid427
    hybrid427's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Hocam direkt iptal et sakın kurdurma. ben de sorun yaşamaktan bıkıp rahat edeyim diye superonlinea geçtim lanet olsun. daha modeme giremedim tam 36 gün oldu. aman diyim ttneti mumla arar oldum valla

Abi anlamıyorum

Turknet

Milenicom

Netspeed

Gibi firmalar varken niye uğraşıyonuz bu şeytanlarla

altyapıya güvenmiyorum. Superonline ve kablonet altyapısını kullanıyorlar, onlar da rekabet durumunda gayri resmi olarak hızlarını oynarlar diye bir endişem var. Güvenecek yer kalmadı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hybrid427
    hybrid427's avatar
    Erkek

Sorun çözüldü. şikayetvar.com'a da post açmıştım, ertesi gün bir yetkili arayıp  48 saat içinde kurulumun yapılacağını belirtti. 2 gün sonra geldiler kurdular, internete girebiliyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam, gözün aydın ayrıca

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

edevlette o borçların görünmesi gerekiyor. yoksa ödemene gerek yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Turkcell turk Telekom adsl işinde pislikten öte bişey değiller Vodafone ne durumda o iş te bilgim yok ben sildim attım Türk Telekom 2005 te kullanmadığım internet parasını aldı dilekçe vermeme rağmen üstelik bize dilekçe vermemişsiniz diyerek sıyrıldılar öyle mi öyle tamam gittiim Superonline na bana net lazım tamam bağlandı geçildi 2-3 adres değişikliği oldu geçen yıla kadar beraberdik ama Turkcell in biti kanlandı canlandı vs onlarıda salladık Mkyb sağolsun 30 liralık bir şey anlattı burada tahhütsüz Netflix Amazon krallar gibi akıyor daha ne isteyeyim 50 100 lira bağlantı parasına canım sıkılmaz.başınızı ağrıtacak şeylerren uzak durun.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Kimse internetinden memnun değil ben alamadım gitti şöyle genel olarak memnun edici bir yer yok herhalde 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

edevlette o borçların görünmesi gerekiyor. yoksa ödemene gerek yok.

Aynen hocam bende bunu soracaktım.Eski borç dedikleri e devletten gözüküyor mu.Örneğin benim 10 sene önce vodafone 8 tl borçum kalmıştı hiç kimsede arayıp istemedi e devletten de gözükmüyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende Superonline 1 yıl kullandım problem yoktu.Sözleşme bitmesine 20 gün kala 3 ay hediye edelim bizle çalışın dediler kabul ettim.Altyapınızda sorun var size 1 ay superbox verelim memnun kalırsanız devam edersiniz aksi halde normal adsl e geçersiniz.Superbox kurdurdum şak 170 tl fatura uyarısı geldi.M.H aradım durumu anlattım sizi atayan m.t yanlış bilgi vermiş dedi.BTK ya şikayet ettim 3 ay beleş 21 ay 89 tl den 150 gb kotalı superbox aldım :>)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 9421 Toplam Mesaj: 31
superonline geri kazanım