Superonline "Geri Kazanım Uygulaması" Problemi (Allah Düşürmesin)
-
noname bunu yazdı
E şimdi kablonet taahhütünü de ödemeyecekler sanki?
Onu ödeyecekler iş, yeter ki İnternet bi bağlansın
-
joe_black bunu yazdı
Hocam direkt iptal et sakın kurdurma. ben de sorun yaşamaktan bıkıp rahat edeyim diye superonlinea geçtim lanet olsun. daha modeme giremedim tam 36 gün oldu. aman diyim ttneti mumla arar oldum valla
Hocam maalesef iptal de edemiyorum, iptal edersem taahhüt bedeli ödemem gerekli. Zaten kablonet ten çıkarken taahhüt ödeyeceğim onu da superonline ödeyecek, şimdi cayarsam 2 bedel öderim :)
-
PanxeR bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Hocam direkt iptal et sakın kurdurma. ben de sorun yaşamaktan bıkıp rahat edeyim diye superonlinea geçtim lanet olsun. daha modeme giremedim tam 36 gün oldu. aman diyim ttneti mumla arar oldum valla
Abi anlamıyorum
Turknet
Milenicom
Netspeed
Gibi firmalar varken niye uğraşıyonuz bu şeytanlarla
altyapıya güvenmiyorum. Superonline ve kablonet altyapısını kullanıyorlar, onlar da rekabet durumunda gayri resmi olarak hızlarını oynarlar diye bir endişem var. Güvenecek yer kalmadı
-
Sorun çözüldü. şikayetvar.com'a da post açmıştım, ertesi gün bir yetkili arayıp 48 saat içinde kurulumun yapılacağını belirtti. 2 gün sonra geldiler kurdular, internete girebiliyorum
-
Geçmiş olsun hocam, gözün aydın ayrıca
-
edevlette o borçların görünmesi gerekiyor. yoksa ödemene gerek yok.
-
Turkcell turk Telekom adsl işinde pislikten öte bişey değiller Vodafone ne durumda o iş te bilgim yok ben sildim attım Türk Telekom 2005 te kullanmadığım internet parasını aldı dilekçe vermeme rağmen üstelik bize dilekçe vermemişsiniz diyerek sıyrıldılar öyle mi öyle tamam gittiim Superonline na bana net lazım tamam bağlandı geçildi 2-3 adres değişikliği oldu geçen yıla kadar beraberdik ama Turkcell in biti kanlandı canlandı vs onlarıda salladık Mkyb sağolsun 30 liralık bir şey anlattı burada tahhütsüz Netflix Amazon krallar gibi akıyor daha ne isteyeyim 50 100 lira bağlantı parasına canım sıkılmaz.başınızı ağrıtacak şeylerren uzak durun.
-
Kimse internetinden memnun değil ben alamadım gitti şöyle genel olarak memnun edici bir yer yok herhalde
-
yunusdogan bunu yazdı
edevlette o borçların görünmesi gerekiyor. yoksa ödemene gerek yok.
Aynen hocam bende bunu soracaktım.Eski borç dedikleri e devletten gözüküyor mu.Örneğin benim 10 sene önce vodafone 8 tl borçum kalmıştı hiç kimsede arayıp istemedi e devletten de gözükmüyor.
-
Bende Superonline 1 yıl kullandım problem yoktu.Sözleşme bitmesine 20 gün kala 3 ay hediye edelim bizle çalışın dediler kabul ettim.Altyapınızda sorun var size 1 ay superbox verelim memnun kalırsanız devam edersiniz aksi halde normal adsl e geçersiniz.Superbox kurdurdum şak 170 tl fatura uyarısı geldi.M.H aradım durumu anlattım sizi atayan m.t yanlış bilgi vermiş dedi.BTK ya şikayet ettim 3 ay beleş 21 ay 89 tl den 150 gb kotalı superbox aldım :>)