Sürekli Şikayet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

ne Yapiyim hocam ben Bu İpneye Hukki ki Yönden Veya İnsan Dışı Yöntemlerle ?

Sürekli şikayet ediyor ve herhangi bir şey bulunmuyorsa normalde güvenlik güçlerini gereksiz meşgul etmekten işlem yapılması lazım.

Yapılmamışsa ki yapılmamış gibi görünüyor, git savcılığa suç duyurusunda bulun. şahsın yapmış olduğu şikayetlerin yersizliğinden, (sana gelen asayişçiler tutanak tuttuysa onlarıda ekle), herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığından, gerekli herhangi bir olay olmaması için güvenlik tedbirlerini aldığından (güvenlik kamerasıdır-yasaklı sitelere giriş engeli- v.b.) bahset.

Şahsın bu şekilde yersiz şikayetleri, emniyet birimlerini gereksiz yere meşgul ettiği tutulan tutanaklardan açıkça ortaya çıkmaktadır de, şahsın bana garazi olduğundan bu şekilde biryola gittiği, iş yerime sürekli polis gelmesinden dolayı müşterilerimin olumsuz etkilendiğini filanda yaz.

En azından çağırırlar derdin ne arkadaş derler...

geçmiş olsun.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

peki hocma dövsek ?

Memento Mori
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Sürekli şikayet ediyor ve herhangi bir şey bulunmuyorsa normalde güvenlik güçlerini gereksiz meşgul etmekten işlem yapılması lazım.

Yapılmamışsa ki yapılmamış gibi görünüyor, git savcılığa suç duyurusunda bulun. şahsın yapmış olduğu şikayetlerin yersizliğinden, (sana gelen asayişçiler tutanak tuttuysa onlarıda ekle), herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığından, gerekli herhangi bir olay olmaması için güvenlik tedbirlerini aldığından (güvenlik kamerasıdır-yasaklı sitelere giriş engeli- v.b.) bahset.

Şahsın bu şekilde yersiz şikayetleri, emniyet birimlerini gereksiz yere meşgul ettiği tutulan tutanaklardan açıkça ortaya çıkmaktadır de, şahsın bana garazi olduğundan bu şekilde biryola gittiği, iş yerime sürekli polis gelmesinden dolayı müşterilerimin olumsuz etkilendiğini filanda yaz.

geçmiş olsun.

en mantıklı yol, bunun dışında bir yol denersen afedersin ama boka batarsın resmen.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

geçmiş olsun.

aynen bunu uygula

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Gelen resmi ekiplere şunu söyle;

"Devletin memurunun zamanını sürekli olarak boşa harcadığı, bu bakımdan devleti zarara uğrattığı için ben bu adamdan şikayetçiyim. "

Saçmalık gibi gelebilir ancak böyle bir yasal hakkın var. Biraz da o uğraşsın.

edit.

Yukardaki postu okumadan yazmışım pardon.

kazasker1 tarafından 23/Oca/13 13:59 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

dükkanın yeri güzelse onun içinde çamura yatıyo olabilir

sonuçta işlek caddede dükkanlar yok gibi bişey

sende onu şikayet et

falanca kişi haksız yere beni bu bu kurumlara sürekli saçma sapan ithamlarla suçluyor diye

müşterilerim rahatsız oluyor çalışma piskolojimi bozuyo falan salla aklına ne geliyorsa şikayet sırasında

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

peki hocma dövsek ?

Dövmek en kolayı, ama...

Haklı olduğun bir durumda haksız duruma düşersin. Ne olursa olsun polisin, savcının karşısında kötü sen olursun.

İtle uğraşacağına çalıyı dolaş. Hem orda esnafsın, esnafa adam dövmek yakışmaz. Gerçi İstanbul'un esnafları höyt diyene horoz gibi hemen kabarıyorlar ya neyse :)

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hocam benim de cafe vardı böyle şikayet eden çoktu. uyuşturucu satıyomuşum gibi bakıyolardı yüzüme. bi süre sonra bıkıyolar. sabret bekle bi süre sonra bişey olmadığını görüp vaz geçecek. sakın dövme mövme işine kalkışma, hatta gördüğünde selamını almasa bile daha içten selam ver.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

sende şikayet et, evde fuhuş yapıyorlar, günde sürekli 5 6 kadın girip çıkıyor de.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bir çok internet afede serseri it kopuk yuvası istanbul için söylüyüm ben komşun olsam o görüntüleri görsemö ailem filan olsa bende şikayetçi olururm senin kafeni bilmeme ama buradakilerin çoğu öyle ayrıca görüyorum okul üniformsıyla çoluk çocuk kafelerde yazık yazni 3 kuruş prar için o çocukların belki geleceğiyle oynuyan kafeciler var

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 4910 Toplam Mesaj: 42