Suriyeli Öğrencilere 1200Tl Burs

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    ingilterede yaşama imkanınız olsaydı ingilterede yaşarmıydınız .?



    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Kendi ülkesinde mülteci olan tek millet Türk Milletidir.

    Bu garip millet her ezilene kucak açmış ve her kucak açtığından ihanet görmüş, lakin bir türlü akıllanamamıştır ve bu akıllanamayışın sonu hüsran olacaktır.

    90 lı yıllardaki büyük kürt göçü; bunlar kardeşlerimiz diyip aldığımız bizi sırtımızdan delik deşik eden arap kürtleri, 2004 de kevgire dönen sınır, verilen 82.130 tc kimliği, kobane denilerek yeniden açılan sınır, ve suriyeli göçmenler... bunlar da ihanet olarak geri dönecek hiç kuşkunuz olmasın çünkü ortadoğu insanı haindir, çalışmayı sevmez, vasıfsızdır, hırsızlık ve fuhuş içinde yüzer, çalışmayı sevmez, çalışmayı sevenleri zaten mülteci olarak avrupaya abd ye kaçıyor o topraklarda yer bulamıyor kendisine...

    Ortadoğulu çok insan tanıdım yanımda yöremde tutmam bunları. Lübnanlılar, Iraklılar, İranlılar (hadi bir nebze düzgün), Suudiler (tam manasıyla baş belasılar), Tanıdığım düzgün filistinliler el fetihe üyeydiler, 2008 den sonra göremedim o güzel insanları. Benim şahsi gözlemim hepsinden uzak durmak gerekiyor. Sınırlarını iyi koruyacaksın insanlık dramı da yaşanıyorsa o topraklarda yardım edeceksin kendi sınırının içine dahil etmeyeceksin bu insanları.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8244 Toplam Mesaj: 73
suriye burs ytb