Suriyeliler / İzmir ? [Acil]
-
Selamlar,
Ülkemize alınan Suriye'li insanlar/müslümanlar/dostlar/düşmanlar ( artık hangisini benimsiyorsanız ) nerelerde kalıyor, ne yiyor ne içiyorlar, devlet mülteci kampları mı kurdu otellere mi yerleştiriyor nasıl bakıyorlar bilen var mı?
Ülkeye girişini tamamlamış ancak ortada kalmış, muhtemelen gerekli diplomatik işlemleri halledememiş bir aile var, izmirde. Diğer suriyelilerin aldığı yardımı alsınlar en azından ki ne onlar acı çeksin, ne de hırsızlık vs. -inşallah olmaz da- olması durumunda biz zarar görmeyelim.
Bir yerlere yerleştirilmek istiyorlar, aile de bir akrabanın tanıdığının akrabası mı nedir; özellikle rica ettiler yardım edebilmemiz için.
Bir şeyler bilen varsa azıcık birazıcık yardım ediverin bana..
[en azındn konu düştükçe uplayarak bile destek verebilirsiniz]
Acil ibaresini sonradan koydum lütfen konuyu silmeyelim
-
kredi yurtlar kurumuna ait boşaltılan yurtlar vardı.. il afet tarafından kordine eidliyo olaylar.. aynı şekilde dolduruldukları oteller var, genelde sendikalara ait olan oteller, parasınıda takdir edersin ki devlet ödüyo
-
Suriyelilerin maliyeti 2,000,000,000 TL aşmıştır
çok güzel para keşke bizim için harcana bilseydi
-
http://www.multeci.org.tr/iletisim.aspx
şunlara bir ulaşmayı deneyeceğim birazdan;
MaviGozluDev bunu yazdıkredi yurtlar kurumuna ait boşaltılan yurtlar vardı.. il afet tarafından kordine eidliyo olaylar.. aynı şekilde dolduruldukları oteller var, genelde sendikalara ait olan oteller, parasınıda takdir edersin ki devlet ödüyo
Nereye başvuruyoruz işte devletten o desteği alabilmek için? Başvuruyorlar yani..
samaccc bunu yazdıSuriyelilerin maliyeti 2,000,000,000 TL aşmıştır
çok güzel para keşke bizim için harcana bilseydi
Abi siyasete dökmeyelim yardım konusunu, ben de kabullenemiyorum evet iyi güzel ama sokakta kalmalarını da kabullenemiyorum iç savaşta aç susuz öksüz sakat kalmalarını da ölmelerini de kabullenemiyorum.
Ayıp yaptığın.
-
Bizim oturduğumuz yerde de baya olmaya başladılar. Normal bir evde kalıyolar. Kirası, oyu buyu kim veriyor bilmiyorum tabi.
Yanlız, sakin duruyorlar zararları yokta, insana sıcak gelmiyor abi olaylar yüzünden.
Daniel-Koo tarafından 17/Eyl/13 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdı
Bizim oturduğumuz yerde de baya olmaya başladılar. Normal bir evde kalıyolar. Kirası, oyu buyu kim veriyor bilmiyorum tabi.
Yanlız, sakin duruyorlar zararları yokta, insana sıcak gelmiyor abi olaylar yüzünden.
Abi iki ucu boklu değnek ya.. Kendi ülkenden kaçmak zorunda kalıyorsun, gittiğin ülkenin sıhhati umrunda olur mu..
-
diğerleri yetmiyordu birde bunlar çıktı amk :)
sevmediğiniz arap ülkeleri bile bu dızoları kendi ırklarından olmasına rağmen kabul etmedi o ülkeleri tebrik etmek lazım
türkiye görsünde örnek alsın...
bunlar için guantanamo gibi biryer inşa etmek lazım başka türlü önü alınamaz...
yoksa türkler kendi vatanlarından olacaklar... -
bizim buraya multeci kampı kurdular bizim bura dediğim merkeze bağlı köylere.
-
Nvidia bunu yazdı
bizim buraya multeci kampı kurdular bizim bura dediğim merkeze bağlı köylere.
Sizin ora? İl? Ulaşılabilecek tel. numarası falan var mı abi o kamplara elinde
DaveReed bunu yazdıdiğerleri yetmiyordu birde bunlar çıktı amk :)
sevmediğiniz arap ülkeleri bile bu dızoları kendi ırklarından olmasına rağmen kabul etmedi o ülkeleri tebrik etmek lazım
türkiye görsünde örnek alsın...
bunlar için guantanamo gibi biryer inşa etmek lazım başka türlü önü alınamaz...
yoksa türkler kendi vatanlarından olacaklar...Yav hadi kendi konuna hadi naş
noname tarafından 17/Eyl/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
bildiğim kadarı ile su ve elektrik giderleri belediyeler tarafından karşılanıyor. Doğalgaz hariç.
-
Yurtlarda beleşe kalıyorlar.Bazıları belli bir süreliğine kamplarda kalıyor.Kamp yada yurtları beğenmeyenler ev falan tutuyor kendileri.
Millet avrupada bunlardan bezmiş ülkelerine istemiyor bizde ne kadar asalak varsa dolduruyoruz ülkeye bok var gibi.
O mültecilerin içinde en az %15 kadarı birebir çatışmalara girmiş insan kasabı teröristler.Bundan 10 sene sonra suriyenin durumuna Türkiye düşecek bu adamlar sayesinde.Sevgili başbakanın planı ülkeyi arap,kürt,Türk olarak 3 ayrı devlete ayırmak heralde.
u235 tarafından 17/Eyl/13 15:29 tarihinde düzenlenmiştir