T20 Maxiphone Alıcam Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar merhabalar ben daha önce telefon alıcam diye bir muhabbetim olmuştu bir kaç müritle ama halen almadım durum olmadı. Şimdi ben turkcell t20 de karar kıldım ama faturalı bir hattım olması 6 ay içinde bilmemkaç tl yi geçmesi gerekiyormuş toplamda falan....

Aile bireylerimden birinde faturalı hat var ama kurumsal hat bunu kabul ediyorlar mı bilemiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı (bu 1. sorumdu)

T20 kullanan varmı android işlemcili bu telefonda pdf ve office dosyaları falan açabiliyormuyum memnun kalırmıyım.( 2 idi bu)

Öğrenciyim bu telefonla beraber alabileceğim en uygun(ucuz) paket hangisidir (bu da son sorum.)

Varmı bunları cevaplayacak bir yiğit :S

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    1-biz faturalı hatta yaptık,kurumsal hattı bilmiyorum tim lere sorabilirsin.2-açarsın,açmazsa uygulamasını yüklersin açar.3-sitesinde en ucuz 29 tl lik Yeni GençTarife yi gördüm ama sen yinede timlere sor.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Alma hacı sakın.T10da kullandım T20 'de .Malzeme kalitesi bu kadar berbat bir telefon markası daha görmemiştim(huawei) ..

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

androidli olması itibariyle her boku yapabilirsin ofis dosyası da okursun pdf de okursun ters takla bile attırırsın.lakin t20 piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırdığımda bana biraz yetersiz bi telefon gibi geliyor(işlemci-ram açısından bakıyorum.gpu zaten yok).malzeme kalitesini falan bilmiyorum kullananlar cevap verir ona.

bende galaxy ace var yazılımdan çok memnunum (android 2.3.5 kurdum mis gibi), ama 800 mhz işlemci 300 mb ram ve adreno 200 gpu ile donanım bakımından bu bile yetersiz kalıyor.

aşağıda hızlı mızlı yazanlar kilidi açıp mesaj okuyup yazmaktan başka bişey yapmıyor sanırım.

fiyat olarak uygun/performans olarak iyi bişey arıyosan heryeri ara tara temiz bi galaxy s bul.1-2 gün kullanıp kullanmayı beceremeyenler ilan veriyor sahibinden.com da falan bak oralara.

son sorunu da şöyle yanıtlıyım.ben yaklaşık iki ay önce hattımı aveaya taşıdım.diğer operatörlerden geçenlere ayda 19 liraya 500 dk her yöne konuşma (ya da 1000 dk avea içi ama kullanışsız olur) + her yöne 1000 sms + 1 gb mobil internet var, ayda bi 20 liralık kontör aldığımda bi daha hiç bakmıyorum ne kalmış diye.1 gb interneti yabana atma akıllı telefon aldın mı aylık rahat 500-600 mb kullanıyorsun.turkcell 100 mb'ı 9 liraya, 500 dk turkcellden turkcelle konuşmayı 20 liraya, 3bin smsi de 10 liraya veriyodu en son.karşılaştır artık.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocam ben t20 kullanıyorum 10 numara telefon yalnız kamerası flash olmadığı için fazla iyi değil aklında bulunsun

Hayat paylasmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben t20 kullanıyorum 10 numara telefon yalnız kamerası flash olmadığı için fazla iyi değil aklında bulunsun

+ ve okadarda hızlı bir telefon aldigin gibi orginal romunuda atarsan telefona yemede yanında yat..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

rom atıp rootlarsan en ucuza en kralını almış olursun derim :)

sana şöyle söyliyim bak örnek sınıfta iki tane elma kullanan var kimse eline almaz benimkine saldırıyorlar :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

heveslendim

Hayat paylasmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    T20 kullanıyorum 4 aydır hiçbir sıkıntım yok.Yalnız dediklerinize bakılırsa rom root olaylarından anlamadıgım ıcın ellemedim hala orjinalligini koruyor telefon :D Güzel telefon bence :)

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek
    mximus bunu yazdı:

Alma hacı sakın.T10da kullandım T20 'de .Malzeme kalitesi bu kadar berbat bir telefon markası daha görmemiştim(huawei) ..

ideos x5 kullaniyor ondan yaziyorum sana. arkasi kaucuk onu cam. tus yok hepsi dokunmatik. ? sen googleye gir huaweiye malzemesi kalitesis de. iphone galaxi htc bazi modellero haric diger telefonlara bin gecirir

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:

rom atıp rootlarsan en ucuza en kralını almış olursun derim :)

sana şöyle söyliyim bak örnek sınıfta iki tane elma kullanan var kimse eline almaz benimkine saldırıyorlar :)

behh onlar cakma elma kullanıolar sanırım hocam:D

...
Toplam Hit: 4475 Toplam Mesaj: 33