T20 Maxiphone Alıcam Ama...
-
x5 t20nin üstü romla 1ghz oluyor
-
ben bi ara vodefonun aylık 1 liraya verdiği 24 ay thatütlü telinin kullandım. şarjdayken telefonu kullanamıyodun. acaba diğer androidlerde de bu var mı?
-
T20 ile huawei ideos x5 i karşılaştırırsan anlayacaksındır aradaki uçurumu .
Sakın t20 alma huawei ideos x5 e sahibim canavar gibi telefon oda daha kendi orjinal rom unu kullanıyorum
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------T20 ile huawei ideos x5 i karşılaştırırsan anlayacaksındır aradaki uçurumu .
Sakın t20 alma huawei ideos x5 e sahibim canavar gibi telefon oda daha kendi orjinal rom unu kullanıyorum
-----------------------------hocam ideos x5i kaça aldın ? birde browserı iyi mi ? :)
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------T20 ile huawei ideos x5 i karşılaştırırsan anlayacaksındır aradaki uçurumu .
-----------------------------bende orjinal rom kullanıyodum.miu rom 1.11.4 yükleyince asıl canavarı ozaman gördüm.kesinlikle kur
-
Dolphin Browser Kullanıyorum kendi browserıda perfecto ,
Donanımhaberde bi inceleme videosu var orada video izlerken takılmalar falan oluyor
Onlar hikaye :D çatır çatır video izliyorum
Daha hiçbir sorunda yaşamadım .
Kamerasını bende dahil olmak üzere gören herkes çok beğendi
Sesi falanda gayet iyi .
Yani tam bir fiyat/performans telefonu
Sakın markası yüzünden kafanızda soru işaretleri kalmasın
Zaten huawei sağlam bi firmadır ayrıca
Telefonda sağlamdır 3 kere elimden düştü hiçbirşey olmadı :D
Turkcell bayisinden aldım 569 du sanırım .
Bakalım garantisi bitince rom deneriz artık şuanlık memnunum :)
-
bu konuyu hortlatayım arkadaşlar bugün bende almayı düşünüyorum bu telefondan turkcellin kampanyasıyla tekrar görüş alabilir miyim cevaplar tatmin etmedi de beni?
-
fiyat kalite parametresinde iyi ama ram yetersiz kalıyor 10-15 uygulama oyun yüklüyorsun sinirli kuşlar bile kasıyor androidiyle çok uğraşmam nette akılcm diyorsan al android kurcalayacam diyorsan room atman tavsiyemdir ben garanti çıkmasın diye atmadım room uygulama yüklemeden önce 1 tanesini siliyorum. kamera bol işıklı yerlerde güzel ma loştan biraz karanlık ortamda vasat
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------fiyat kalite parametresinde iyi ama ram yetersiz kalıyor 10-15 uygulama oyun yüklüyorsun sinirli kuşlar bile kasıyor androidiyle çok uğraşmam nette akılcm diyorsan al android kurcalayacam diyorsan room atman tavsiyemdir ben garanti çıkmasın diye atmadım room uygulama yüklemeden önce 1 tanesini siliyorum. kamera bol işıklı yerlerde güzel ma loştan biraz karanlık ortamda vasat
-----------------------------Keşke türkçeye çevirmeseydin be hocam. Ahaha ne güldüm :D
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------ideos x5 akar hocam.
bıdahakı ay alıcam. Inceleme yapar buraya atarım :):):):)
hepsıburadada su anda kampanyası var 0'ı 469 tl'ye fln gelıyordu sanırım
-----------------------------hepsiburda da ideos yazınca telefon kılıfı çıkıyor yalnızca... telefon yok yani sonuçlarda... toplam da da 3 tane huawei(nası yazılıyosa) telefon var yaklnızca..