folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Ödüller + Kurallar)

Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Ödüller + Kurallar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hass ..

tahribat.com internette sansüre hayır diye aldım kelimeyi :D şimdi fark ettim düzelttim :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben vazgectim yarışmadan cekiliyorum.İsteyen arkadaşlara sitemi verebilirim.

www.tahribat-seo-yarismasi.blogspot.com

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Yarışmadan çekilmek isteyenlerin, katılmak istedikleri siteyi belirttikleri iletiyi düzenlemeleri yeterlidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    eski siteleri kullanmak mantıksız değilmi sizcede? bence yarışma tarihinden önce açılan siteler dahil olmamalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Kurallar konusunda esnek davranmamızın nedenleri konu başlığında belirtildi. Bu tip sorunlarınızı özel mesajla bildirmeniz daha iyi olur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    benim yarışmadan öncede vardı ama hit yoktu boş duruyordu şimdi ben ne yapaym emek ettim o kadar hem yine benimde itiraz etmem gerekir blogspot 'dan alınanlar 2 dk sonra index atıyor :D İnş. güzel biter yarışma heycanlı olacak...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     İçerikler şimdiden aynı :D

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    http://tahribatseoyarismasi.charityafricanpeople.org/

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    EDIT: Siteyi değiştirdim.
    Tahribat.com Seo Yarışması- İnternette Sansüre Hayır

ilk defa katılıyom bakalım nolcak.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Yarışmanın kuralları konusunda, bazı sorunlarını dolaylı yollarla dile getiren yarışmacılar var.

Yarışmanın kendi içimizde düzenlendiği ve kuralların diğer seo yarışmalarına nazaran farklılık gösterdiği doğru, pageranklı domainlerin yarışmaya katılmasının haksızlık olduğu vs. gereksiz söylemler.

Geniş kapsamlı ve maddi değeri yüksek bir seo yarışması düzenlemiyoruz, sadece tahribat üyelerinin katılabileceği bir yarışma, diğer seo yarışmalarından farklı olmak zorunda.

Ücretsiz alan adları ve ve mevcut domainlerinizle yarışmaya katılımı serbest tutmamızın nedeni, bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olmayan üyelerinde katılımını sağlayarak yarışmanın daha eğlenceli bir hal almasını ve seo konusuna yönelimlerini sağlamaktı.Yeni bir domain tescil edip, maddi bir uğraşa girişmenize sebebiyet vermek istemedik. Eğer pr ve hit kaygısı güdülmüş olsaydı, yarışma süresi daha uzun tutulurdu. Kaldı ki, katılımcı siteler arasında pagerankı yüksek siteler mevcut değil.

Yarışmanın etik olmadığını düşünenler olabilir, inanmadığınız bir şeye katılmak zorunda değilsiniz.

Toplam Hit: 15703 Toplam Mesaj: 95