Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Ödüller + Kurallar)
-
hass ..
tahribat.com internette sansüre hayır diye aldım kelimeyi :D şimdi fark ettim düzelttim :D
-
Ben vazgectim yarışmadan cekiliyorum.İsteyen arkadaşlara sitemi verebilirim.
www.tahribat-seo-yarismasi.blogspot.com
-
Yarışmadan çekilmek isteyenlerin, katılmak istedikleri siteyi belirttikleri iletiyi düzenlemeleri yeterlidir.
-
eski siteleri kullanmak mantıksız değilmi sizcede? bence yarışma tarihinden önce açılan siteler dahil olmamalı.
-
Kurallar konusunda esnek davranmamızın nedenleri konu başlığında belirtildi. Bu tip sorunlarınızı özel mesajla bildirmeniz daha iyi olur.
-
benim yarışmadan öncede vardı ama hit yoktu boş duruyordu şimdi ben ne yapaym emek ettim o kadar hem yine benimde itiraz etmem gerekir blogspot 'dan alınanlar 2 dk sonra index atıyor :D İnş. güzel biter yarışma heycanlı olacak...
-
İçerikler şimdiden aynı :D
-
http://tahribatseoyarismasi.charityafricanpeople.org/
-
EDIT: Siteyi değiştirdim.
Tahribat.com Seo Yarışması- İnternette Sansüre Hayır
ilk defa katılıyom bakalım nolcak. -
Yarışmanın kuralları konusunda, bazı sorunlarını dolaylı yollarla dile getiren yarışmacılar var.
Yarışmanın kendi içimizde düzenlendiği ve kuralların diğer seo yarışmalarına nazaran farklılık gösterdiği doğru, pageranklı domainlerin yarışmaya katılmasının haksızlık olduğu vs. gereksiz söylemler.
Geniş kapsamlı ve maddi değeri yüksek bir seo yarışması düzenlemiyoruz, sadece tahribat üyelerinin katılabileceği bir yarışma, diğer seo yarışmalarından farklı olmak zorunda.
Ücretsiz alan adları ve ve mevcut domainlerinizle yarışmaya katılımı serbest tutmamızın nedeni, bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olmayan üyelerinde katılımını sağlayarak yarışmanın daha eğlenceli bir hal almasını ve seo konusuna yönelimlerini sağlamaktı.Yeni bir domain tescil edip, maddi bir uğraşa girişmenize sebebiyet vermek istemedik. Eğer pr ve hit kaygısı güdülmüş olsaydı, yarışma süresi daha uzun tutulurdu. Kaldı ki, katılımcı siteler arasında pagerankı yüksek siteler mevcut değil.
Yarışmanın etik olmadığını düşünenler olabilir, inanmadığınız bir şeye katılmak zorunda değilsiniz.