Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
Aciyagulmek Computerwolf Ontedi Antiusa Landet Suleyman Hepsini Yaz Hoca Gelirler
-
bende gelmek isterim fakat şuan şehirdışındayım ve en erken bayramdan sonra gelebilirim
-
uygun olabilirsem kesinlikle gelirim.de resimleri nerden çıkardın hacı boy gösterisi, buda bizim adana buuyruun :)
-
Olabilir aslında. Compü, gelirken benim C# gibi bilimum kitaplarımı getir hemşo :).
-
liste 2. mesajda sürekli güncelleniyor. bi bakın isterseniz. ekleme-çıkarma yapmak isteyenler yaptırsın :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Geçen ay adanaya gelmiştim güzel bi il harbiden :|
Orda olsam düzenlenseydi buluşma katılırdım.
-----------------------------HaYVaN agam senide aramızda görmek isterdik aslında tanısmak istidegimiz degerli bir müridsin...
-
Bende Geliyorum Yazın :))) Ayrıca " nocturnal_mortum " O konuyu Kapattık !!! Özürümüzü Diledik , Gerekenin Peşine Düştük , Gerekeninde Hem Nedeni , Hem Sebebi Olacaz... Ben Linki verdim tıklamaktan Sen Sorumlusun Kimse kafana Silah Dayayıpta Zorla Tıkla Demiyo Onun İçin Fazla Artistlenme ben kimseye ana , bacı kaymadım durduk yere eğerki adanaya gelecek olursan gel kendin tokatla bakalım :) bekliyorum :)))) Travesti Demişsin Dikkat Et Seni Burda Travesti Yapıp İstanbula Kadar Kullanmasınlar...
-
gelirim listeye ekleyin
-
tarih uygun olursa gelebilirim.
-
liste düzenlendi konu upp :)
Toplam Hit: 50088 Toplam Mesaj: 248